Til toppen

Koronavirus - Generell informasjon


Oppdatert 31.03.2020 12.05

Vi i Lyskomponenter ønsker å ta vår del av samfunnsansvaret og etter beste evne ikke sette ansatte, kunder eller andre samarbeidspartnere i fare for å bli smittet av koronaviruset. Dette gjennomfører vi ved å tilpasse vår ordinære drift til ekstraordinære tiltak. Med dette håper vi å redusere smitte av koronavirus. Vårt mål er med disse tiltakene å sikre ordinær drift.

Lyskomponenter følger pålegg og anbefalinger fra det Norske Helsedirektoratet. Vi kan selvsagt ikke garantere for alle situasjoner som kan oppstå, men vi tar alle forholdsregler og har god kontroll. Det er utarbeidet en beredskapsplan etter føre var-prinsippet.


Lyskomponenter i full drift.

Mange av oss har opprettet hjemmekontor og internt har vi tett dialog med hverandre på telefon og Teams. Hjemmekontorene er fullt utstyrt slik at du som kunde vil få den samme gode servicen som alltid!


5 tips for å sikre god drift fremover:

1. Planlegg innkjøp av varer tidligere enn du pleier. For å sikre leveransen er det lurt å sette ordrene allerede nå. Vær oppmerksom på at skaffevarer raskt kan få endrede leveringstider.

2. For raskere levering, velg lagervarer i stedet for skaffevarer om mulig.

3. Husk at vi også leverer direkte til byggeplass. 

4. Nå som skoler, barnehager, idrettshaller etc. er stengt kan det være muligheter for å starte jobben der før tiden. 

5. Vi i Lyskomponenter vil gjøre hva vi kan for å hjelpe deg, både med de små og store prosjektene.


Levering fra Lyskomponenter

Vårt lager er bemannet og forsendelser går ut fra oss som vanlig. Transportørene kjører per nå også som normalt.

Skaffevarer

Cargo transporteres foreløpig som normalt i Europa og vi har foreløpig lite forsinkeler på varer som allerede er under transport. Planlegg likevel innkjøp og bestill varer tidligere enn du pleier. Nybestillinger av skaffevarer kan få forsikelser pga lite bemanning på fabrikkene i Europa. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål om leveringstider.

Bestilling av varer

Nettbutikken er alltid åpen og har et bredt utvalg produkter. Kundesenteret er åpent fra kl 08.00 - 16.00. Du kan også kontakte din lokale selger. 


Vi er veldig motivert for å hjelpe deg!

Vi i Lyskomponenter vil strekke oss ekstra langt for å hjelpe våre kunder gjennom denne tiden. Husk at vi er tilgjengelige på telefon og e-post. Vi hjelper deg gjerne, både med de små og store prosjektene.

Lageret er fullt av varer. Gutta er på plass og sørger for at alle forsendelser blir sendt i tide. Smørbukk blir selvfølgelig lagt med som normalt :)

Hele vår organisasjon sitter klar til å hjelpe deg.

 

Telefon:
38 00 36 36