LED-strips IP20 - Mono

LED-strips for innendørs bruk med hvite lysfarger; velg mellom 2700K, 3000K og 4000K.
Alle LED-stripsene er på 5 meter med 2 meter tilkoblingsledning i begge ender. 

Sorter etter:

Basic 4,8W IP20

Laveffekts LED-strips. Egnet for å lage visuelle dekoreffekter og fremheve detaljer. Brukes f.eks som baklys på vegg, skap og i nisjer.

HO CC 15W IP20

Profesjonell LED-strips med opp til 120 lm/W. Høyt lysutbytte (opp til 1800 lm/m). Perfekt for større prosjekter hvor lysmengden er viktig. LED-stripsen har temperaturbeskyttelse. Det sitter en egen strømregulator på stripen som gir riktig strøm til LED-ene. 126 LED-dioder per meter gjør det enklere å lage en jevn lyslinje. Må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden.

HO CC 25W IP20

Profesjonell LED-strips med opp til 120 lm/W. Meget høyt lysutbytte (opp til 3000 lm/m). Perfekt for installasjoner hvor LED-stripsen skal brukes som primærbelysning eller skal lyse opp større områder. LED-stripsen har temperaturbeskyttelse. Det sitter en egen strømregulator på stripen som gir riktig strøm til LED-ene. 126 LED-dioder per meter gjør det enklere å lage en jevn lyslinje. Må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden.

Standard 9,6W IP20

Bestselger med god fargegjengivelse (CRI>80) og meget bra lysutbytte. Lav effekt. Passer til de fleste installasjoner, både design og bakgrunnslys. 120 LED-dioder per meter gjør det enklere å lage en jevn lyslinje.

Standard HCRI 9,6W IP20

Bestselger med høy fargegjengivelse (CRI>90) og bra lysutbytte. Lav effekt. Passer til de fleste installasjoner, både design og Bakgrunnslys. Perfekt til kjøkkenet. 120 LED-dioder per meter gjør det enklere å lage en jevn lyslinje.