Nedhengte armaturer

Sorter etter:

BAL-P200 LED 2000HF 830 OP/GL

Dekorativ, nedhengt LED-armatur med rund glasskuppel. Glasset er trelags håndblåst kvalitetsglass. Leveres som standard med oppheng inkl. 2 meter transparent kabel. Leveres med ikke dimmbar forkobling og DALI ballast.
MO1115

BAL-P400 LED 4100HF 830 OP/GL

Dekorativ, nedhengt LED-armatur med rund glasskuppel. Glasset er trelags håndblåst kvalitetsglass. Leveres som standard med oppheng inkl. 2 meter transparent kabel. Leveres med ikke dimmbar forkobling og DALI ballast.
MO1116

BALOV-P100 LED 1700HF 830 OP/GL

Dekorativ, nedhengt LED-armatur med sylindrisk glass. Glasset er trelags håndblåst kvalitetsglass. Leveres som standard med oppheng inkl. 2 meter transparent kabel. Leveres med ikke dimmbar forkobling og DALI ballast.
MO1117

BENT P L980 WH 3630DALI 830 OP

Bent er en flott designet armatur. Men sin bøyde form og opale diffuser er den som skapt for de fleste interiører. Den har også en andel opplys. Kan med fordel monteres i en gruppe for å lage et mønster i rommet. Tilførselsledningen er en del av armaturen og er integrert i opphenget. Den kan bestilles i flere farger: hvit, grå, sort, antrasit, gul, grønn og rød (andre farger på forespørsel). DALI ballast kan også tilbys.
HA1062

Indi pendler

Indi-serien har minimalistisk og enkelt design. Energieffektiv. Dimbar. Nedhengt modell som standard. 2m wire og kabel som standard. Egnet for bl.a. forretnings- og administrative lokaler, korridorer, hoteller, kulturelle fasiliteter og husholdninger. Kan skaffes i flere størrelser og farger.

Inlio Long pendler

Inlio Long er en armatur med opp-/nedlys som oppfyller ønsket om godt lys på kontoret. Armaturen har et minimalistisk design. Den er kun 24mm høy og har avrundede skråkanter slik at den ser enda slankere ut. Den kan skaffes i fargene sort, hvit og grå. Andre farger på forespørsel. Kan også skaffes med DALI ballast. Velg mellom mikroprismatisk og opal optikk.

Inlio pendler

Inlio P183 er en armatur med opp-/nedlys som oppfyller ønsket om godt lys på kontoret. Armaturen har et minimalistisk design. Den er kun 24mm høy og har avrundede skråkanter slik at den ser enda slankere ut. Kan skaffes i fargene sort, hvit og grå. Andre farger på forespørsel. Kan også skaffes med DALI ballast og tuneable white. Velg mellom mikroprismatisk og opal optikk.

SANT

Slank og dekorativ LED-armatur. Energieffektiv. Har noe opplys. Flere monteringsmuligheter: Rett strekk i serie, hjørneløsning, som pendel, på vegg eller direkte i tak. Med Sant-serien har en mange valgmuligheter. Kontakt oss for å finne en løsning til ditt prosjekt.
HA0001

Soleo-serien

Nedhengt pendel som er veldig godt egnet som arbeidsplassbelysning. Armaturen har et stilrent uttrykk og er tilgjengelig i alu, hvit og sort farge. Den er lakkert med pulverlakk som gir en fin matt finish. Armaturen har opp- og nedlys med fordeling 40% opp og 60% ned. Optikken er mikroprismatisk for å ivareta blendingskrav. Optikken på oversiden er klar. Levers komplett med kabel og opphengswire. For styring av lys leveres den enten med Switch Dimm Button montert i endestykket, DALI, on/off-sensor eller ordinær elektronisk forkobling.

Tres pendler

Tres består av to optimaliserte LED-moduler for å skape opp- og nedlys. Ballasten er plassert i midten der de to LED-modulene er koblet sammen. Det er en avstand mellom LED-modulene for å skape et transparent, klart uttrykk. Tres kan brukes som enkeltarmatur eller kobles sammen i en lengre rekke. Tres er en veldig effektiv armatur samtidig som den oppfyller kravene til blending. UGR under 19. Skaffes i fargene sort, hvit og grå. Andre farger på forespørsel. Kan også skaffes med DALI ballast. Velg mellom mikroprismatisk eller opal optikk.