Til toppen

Nedhengte armaturer

Sorter etter:

Gravity nedhengt downlight

Nedhengt downlight med symmetrisk lysfordeling. Sylindrisk armaturhus tilgjengelig i seks diametere: 150mm, 190mm, 220mm, 235mm, 240mm og 260mm. Stort utvalg reflektorer for å oppnå de beste lysresultatene. Aluminiumsreflektor i forskjellige utførelser: fasettert metallisert eller sandblåst anodisert. Pulverlakkert aluminiumsprofil tilgjengelig i forskjellige utførelser. Tilpasset RAL-farge på forespørsel. Glasstilbehør tilgjengelig for å øke beskyttelsesgraden til IP54. Gravity kan kombineres med takarmaturen Base for å oppnå et helhetlig uttrykk.
 

Keri pendel

Sylindrisk pendel med symmetrisk lysfordeling. Kan brukes som effektbelysning eller generell belysning. Ren sylindrisk form og er tilgjengelig i fire diametere: 60mm, 80mm, 90mm og 120mm. Stort utvalg av reflektorer og lumenpakker for å oppnå de beste lysmessige resultatene. Aluminiumsreflektorer i forskjellige utførelser: fasettert metallisert eller sandblåst anodisert. Pulverlakkert aluminiumsprofil tilgjengelig i forskjellige utførelser. Tilpasset RAL-farge på forespørsel. Innebygd driver (inkludert). Leveres med 1 meter stålwire som standard. Gjennomsiktig elektrisk ledning. Montert i taket med sylindrisk baldakin.Kan leveres med adapter for trefaseskinner. Keri kan kombineres med Gota takmontert armatur og Rocket veggmontert armatur for å få et helhetlig uttrykk.
 

Rotao pendel

Sirkulær dekorativ nedhengt armatur. Fås 7 forskjellige diametere, fra Ø:60-300 cm.
 

Rotao pendel opp-/nedlys

Sirkulær dekorativ nedhengt armatur med direkte og indirekte lys. Fås 7 forskjellige diametere, fra Ø:60-300 cm.
 

Vali nedhengt

Vali-familien består av nedhengt, semiinnfelt, utenpåliggende og skinnemontert spot. Reflektorvalg: 21°, 28°, 40° og 63°, hvorav 28° er standard. Fargegjengivelse er CRI>90. Farger: hvit og sort. Tilleggsutstyr: blendigsring, bikuberaster og satin diffuser.
 

Zuli nedhengt

Nedhengt minimalistisk armatur med en andel opplys.
 

Stil pendel

Sokkel- og ledningssett. Kombiner den med en dekorativ lyskilde for et spennende uttrykk.
 

Color pendel

Sokkel- og ledningssett. Kombiner den med en dekorativ lyskilde for et spennende uttrykk.
 

Arcano pendel rund 230V

Tiltbar kuleformet pendel. 230V
 

Arcano pendel sylindrisk 230V

Sylindrisk pendel med baldakin og 2,5 meter kabel. 230.
 

Pollux pendel

Pollux-serien er en pendel med moderne og rent design. E27-sokkel. LED, DALI-ballast eller andre RAL-koder kan skaffes på forespørsel.
Velg størrelse og farge (innside/utside):
 

Globe pendel

Globe-serien er en pendel med moderne og rent design. E27-sokkel. LED, DALI-ballast eller andre RAL-koder kan skaffes på forespørsel.
Velg størrelse og farge (innside/utside):