Til toppen

Nedhengte armaturer

Sorter etter:
Tilbud

Cirrus 2 P183 WH 235HF 830 MNT WA2,5 LO

Slank interiørpendel med matt raster for god og effektiv lysfordeling. Wiresett og 2,5m kabel med Wagoinkludert. Lyskilde inkludert / 830.
010011.1202.112.001
 

Soleo-serien

Nedhengt pendel som er veldig godt egnet som arbeidsplassbelysning. Armaturen har et stilrent uttrykk og er tilgjengelig i alu, hvit og sort farge. Den er lakkert med pulverlakk som gir en fin matt finish. Armaturen har opp- og nedlys med fordeling 40% opp og 60% ned. Optikken er mikroprismatisk for å ivareta blendingskrav. Optikken på oversiden er klar. Levers komplett med kabel og opphengswire. For styring av lys leveres den enten med Switch Dimm Button montert i endestykket, DALI, on/off-sensor eller ordinær elektronisk forkobling.
 

SANT

Slank og dekorativ LED-armatur. Energieffektiv. Har noe opplys. Flere monteringsmuligheter: Rett strekk i serie, hjørneløsning, som pendel, på vegg eller direkte i tak. Med Sant-serien har en mange valgmuligheter. Kontakt oss for å finne en løsning til ditt prosjekt.
HA0001

Indi-serien

Indi-serien har et spennende design og fremstår som minimalistisk og enkel. Armaturserien er energieffektiv og leveres med wire og kabel. Egnet for bl.a. forretnings- og administrative lokaler, korridorer, hoteller, kulturelle fasiliteter og husholdninger. Leveres i fargene sort, alugrå og hvit. Som opsjon kan den leveres i spesialfolier og andre farger.

Tres pendler

Tres består av to optimaliserte LED-moduler for å skape opp- og nedlys. Ballasten er plassert i midten der de to LED-modulene er koblet sammen. Det er en avstand mellom LED-modulene for å skape et transparent, klart uttrykk. Tres kan brukes som enkeltarmatur eller kobles sammen i en lengre rekke. Tres er en veldig effektiv armatur samtidig som den oppfyller kravene til blending. UGR under 19. Skaffes i fargene sort, hvit og grå. Andre farger på forespørsel. Kan også skaffes med DALI ballast. Velg mellom mikroprismatisk eller opal optikk.

Inlio Long pendler

Inlio er en armatur med opp-/nedlys som oppfyller ønsket om godt lys på kontoret. Opal eller mikroprismatisk optikk. Armaturen har et minimalistisk design. Den er kun 24mm høy og har avrundede skråkanter slik at den ser enda slankere ut. Kan skaffes i fargene sort, hvit og grå. Andre farger på forespørsel. Leveres med ikke-dimbar forkobling eller DALI ballast. Finnes i 3000K og 4000K.

Inlio pendler

Inlio er en armatur med opp-/nedlys som oppfyller ønsket om godt lys på kontoret. Opal eller mikroprismatisk optikk. Armaturen har et minimalistisk design. Den er kun 24mm høy og har avrundede skråkanter slik at den ser enda slankere ut. Armaturen har ingen synlig kabel da strømforsyningen går gjennom wiren. Kan skaffes i fargene sort, hvit og grå. Andre farger på forespørsel. Leveres med ikke-dimbar forkobling eller DALI ballast. Finnes i 3000K, 4000K og Tunable White (TW).

BENT P L980 WH 3600DALI 830 OP

Bent er en flott designet armatur. Men sin bøyde form og opale diffuser er den som skapt for de fleste interiører. Den har også en andel opplys. Kan med fordel monteres i en gruppe for å lage et mønster i rommet. Tilførselsledningen er en del av armaturen og er integrert i opphenget. Den kan bestilles i flere farger: hvit, grå, sort, antrasitt, gul, grønn og rød (andre farger på forespørsel). DALI ballast kan også tilbys.
HA1062

BAL-P200 LED 2000HF 830 OP/GL

Dekorativ, nedhengt LED-armatur med rund glasskuppel. Glasset er trelags håndblåst kvalitetsglass. Leveres som standard med oppheng inkl. 2 meter transparent kabel. Leveres med ikke dimbar forkobling og DALI ballast.
MO1115

BAL-P400 LED 4100HF 830 OP/GL

Dekorativ, nedhengt LED-armatur med rund glasskuppel. Glasset er trelags håndblåst kvalitetsglass. Leveres som standard med oppheng inkl. 2 meter transparent kabel. Leveres med ikke dimbar forkobling og DALI ballast.
MO1116

BALOV-P100 LED 1700HF 830 OP/GL

Dekorativ, nedhengt LED-armatur med sylindrisk glass. Glasset er trelags håndblåst kvalitetsglass. Leveres som standard med oppheng inkl. 2 meter transparent kabel. Leveres med ikke dimbar forkobling og DALI ballast.
MO1117

Volica-P opp/ned-lys DALI

Stilren, dimbar LED-armatur med opp/ned-lys. Integrert dimmebryter (Push button-dim). Oppfyller lystekniske krav for kontorer ihht NS-EN 12464-1. Gir nok lys til kontorer på ca. 10 m². Justerbar wireavstand. Wire, kabel og Schuko-plugg inkl. Velg mellom 3000K og 4000K.
VM-VOLICA