Til toppen

Nedhengte armaturer

Sorter etter:

Inlio

Inlio er en armatur med opp-/nedlys som oppfyller ønsket om godt lys på kontoret. Opal eller mikroprismatisk optikk. Armaturen har et minimalistisk design. Den er kun 24mm høy og har avrundede skråkanter slik at den ser enda slankere ut. Armaturen har ingen synlig kabel da strømforsyningen går gjennom wiren. Kan skaffes i fargene sort, hvit og grå. Andre farger på forespørsel. Leveres med ikke-dimbar forkobling eller DALI ballast. Finnes i 3000K, 4000K og Tunable White (TW).

Inlio Long

Inlio er en armatur med opp-/nedlys som oppfyller ønsket om godt lys på kontoret. Opal eller mikroprismatisk optikk. Armaturen har et minimalistisk design. Den er kun 24mm høy og har avrundede skråkanter slik at den ser enda slankere ut. Kan skaffes i fargene sort, hvit og grå. Andre farger på forespørsel. Leveres med ikke-dimbar forkobling eller DALI ballast. Finnes i 3000K og 4000K.

Bent

Bent er en flott designet armatur. Men sin bøyde form og opale diffuser er den som skapt for de fleste interiører. Den har også en andel opplys. Kan med fordel monteres i en gruppe for å lage et mønster i rommet. Tilførselsledningen er en del av armaturen og er integrert i opphenget. Den kan bestilles i flere farger: hvit, grå, sort, antrasitt, gul, grønn og rød (andre farger på forespørsel). DALI ballast kan også tilbys.
 

Tres

Tres består av to optimaliserte LED-moduler for å skape opp- og nedlys. Ballasten er plassert i midten der de to LED-modulene er koblet sammen. Det er en avstand mellom LED-modulene for å skape et transparent, klart uttrykk. Tres kan brukes som enkeltarmatur eller kobles sammen i en lengre rekke. Tres er en veldig effektiv armatur samtidig som den oppfyller kravene til blending. UGR under 19. Skaffes i fargene sort, hvit og grå. Andre farger på forespørsel. Kan også skaffes med DALI ballast. Velg mellom mikroprismatisk eller opal optikk.

Indi

Indi-serien har et spennende design og fremstår som minimalistisk og enkel. Armaturserien er energieffektiv og leveres med wire og kabel. Egnet for bl.a. forretnings- og administrative lokaler, korridorer, hoteller, kulturelle fasiliteter og husholdninger. Leveres i fargene sort, alugrå og hvit. Som opsjon kan den leveres i spesialfolier og andre farger.

Huge nedhent

Huge PW er en sirkulær dekorativ armatur laget av høykvalitets aluminium som er lakkert. Monteres enten som nedhengt eller på vegg. Høyden er på 87mm. Lysstyrken ligger på opptil 145lm/W.
 

Rundo nedhengt

Rundo DI PW er en sirkulær armatur laget av høykvalitets lakkert aluminium. Armaturen har en andel av indirekte lys, i tillegg til direkte lys, som gir et interessant og mykt lysbilde. Den monteres enten nedpendlet eller direkte.
 

Soleo

Nedhengt pendel som er veldig godt egnet som arbeidsplassbelysning. Armaturen har et stilrent uttrykk og er tilgjengelig i alu, hvit og sort farge. Den er lakkert med pulverlakk som gir en fin matt finish. Armaturen har opp- og nedlys med fordeling 40% opp og 60% ned. Optikken er mikroprismatisk for å ivareta blendingskrav. Optikken på oversiden er klar. Levers komplett med kabel og opphengswire. For styring av lys leveres den enten med Switch Dimm Button montert i endestykket, DALI, on/off-sensor eller ordinær elektronisk forkobling.
 

Fly nedhengt

Fly er en armatur utenom det vanlige og er utformet slik som navnet tilsier; at den svever. Optikken er laget i klar akryl og sprer lyset slik at man får en lysende svevende flate. Baldakin og metalldetaljer leveres i matt lakk, enten hvit, grå eller sort. Leveres både med og uten dimbar forkobling. Standardlengde på wire og kabel er 2 meter. Tunable White (TW) på forespørsel.
 

Bal

Dekorativ, nedhengt LED-armatur med rund glasskuppel; trelags håndblåst kvalitetsglass. Leveres som standard med oppheng inkl. 2 meter transparent kabel. Leveres med ikke dimbar forkobling eller DALI. Tunable White (TW) på forespørsel.
 

Balov

Dekorativ, nedhengt LED-armatur med sylindrisk glasskuppel; trelags håndblåst kvalitetsglass. Leveres som standard med oppheng inkl. 2 meter transparent kabel. Leveres med ikke dimbar forkobling eller DALI. Tunable White (TW) på forespørsel.
 

Piatto Ø:360 mm

En stilren nedhengt armatur som kan brukes overalt. Sort eller hvit med gullfarget innside. Leveres med 1,5 meter ledning.