Til toppen

Qi LED-striper


Qi LED-striper
Sorter etter:

Qi LED-stripe Basic 4,8W

Laveffekts LED-stripe på 4,8W/m. Egnet for visuelle dekoreffekter og for å fremheve detaljer. Brukes f.eks. som baklys på vegg, skap og i nisjer. Med dobbeltsidig 3M-tape er stripen allsidig og lett å montere. Tilgjengelig i flere fargevalg og IP-grader.

Qi LED-stripe Standard 9,6W

9,6W LED-stripe som passer til de fleste installasjoner som både direkte-, design- og bakgrunnslys. 120 LED-dioder per meter gjør det enklere å lage en jevn lyslinje i de fleste installasjoner. Må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden. Med dobbeltsidig 3M-tape er stripen allsidig og lett å montere. Tilgjengelig i flere fargevalg og IP-grader.

Qi LED-stripe HO 10W

Profesjonell LED-stripe med godt lysutbytte pr/m. Perfekt for større prosjekter hvor lysmengden er viktig. LED-stripen har integrert temperaturbeskyttelse og må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden. Constant current-teknologien sikrer hver LED-chip mot spenningsfall og gir et jevnere lys fra tilkobling til endepunkt over lengre lengder. 126 LED-dioder per meter gjør det enkelt å lage en jevn lyslinje i de fleste installasjoner. Med dobbeltsidig 3M-tape er stripen allsidig og lett å montere. Tilgjengelig i flere fargevalg og IP-grader.

Qi LED-stripe HO 15W

Profesjonell LED-stripe med høyt lysutbytte pr/m. Perfekt for større prosjekter hvor lysmengden er viktig. LED-stripsen har integrert temperaturbeskyttelse og må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden. Constant current-teknologien sikrer hver LED-chip mot spenningsfall og gir et jevnere lys fra tilkobling til endepunkt over lengre lengder. 126 LED-dioder per meter gjør det enkelt å lage en jevn lyslinje i de fleste installasjoner. Med dobbeltsidig 3M-tape er stripen allsidig og lett å montere.

Qi LED-STRIPE RGB CV 60 5M 10MM 14,4W 230LM IP20

RGB-teknologien er en flerfarget LED-stripe for å skape fargerike og kreative installasjoner i én og samme stripe. Sett farge på spesielle design eller gi rom en ny atmosfære. Må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden. Med dobbeltsidig 3M 300LSE-tape er stripen allsidig og lett å montere. Brukes sammen med vår RGBW-driver (El.nr.: 6603905) og veggpanel (El.nr.: 6603906).
3787029

Qi LED-STRIPESETT 5M 9,6W 370LM 827 IP54 PushDim

Vi har satt sammen en pakke med den mest brukte LED-stripen og en 50W kvalitetsdriver med PushDim. LED-stripen er på 5 meter og har 2 meter tilkoblingskabel i hver ende. Passer bra for montering under kjøkkenskap, overskap og som generell indirekte belysning. Profil kjøpes separat.
3787002