Til toppen

Splay One

Lyskomponenter er stolte av å ha vært totalleverandør på belysning til Hako Elektro i dette prosjektet. Splay One i Oslo har flyttet inn i toppmoderne kontorlokaler. Dette er en tøff, men likevel stilfull løsning hvor himling males i mørke farger kombinert med lineær belysning, spotter og pendler.


Splay

SplaySplay

Lineær belysning ^

Lipo 60 - en serie som bestilles på mål for å få lange strekk med jevn og fin belysning.
ED 2 er et 595x595 LED-panel for T-profilhimling med lineær linseoptikk. Denne typen LED-panel passer svært godt inn i lokaler hvor det ellers er brukt lineær belysning. Her i sort utførelse for å gå i ett med himlingen (ED leveres som standard i hvitt).
 

SplaySplay

Skinneløsning ^

Global 3-tenningsskinne med og den dimbare spotten Empoli.
 

Splay Splay

Dekorative pendler i sosiale soner ^

Pendelen Piatto er sortlakkert med gullfarget innside, noe som gir en delikat og lun steming.
Indi er vår mest populære serie med nedhengte armaturer - her i sort med diamenter på 1,5 m. Serien har både opp- og nedlys og fås i mange farger og størrelser.
 

Splay Splay

Møterom ^

På møterommet henger kontorarmaturen Tres. Tres er en spennende armatur som består av to optimaliserte LED-moduler for å skape opp- og nedlys. Driverne er plassert i midten der de to LED-modulene er koblet sammen og avstanden mellom LED-modulene skaper et transparent, klart uttrykk. Tres kan brukes som enkeltarmatur eller kobles sammen i en lengre rekke. Armaturen gir godt lys samtidig som den oppfyller kravene til blending med UGR under 19.