Til toppen

Sykehus / klinikker


Aleris Sykehus Agder


I samarbeid med elektroentreprenøren OneCo ble Lyskomponenter AS foretrukket som belysningsleverandør til det nye privatsykehuset som ligger i Lillesand.

Aleris har samlet sykehus- og røntgentilbud på Sørlandet i nye, moderne lokaler på Lillesand senter. Det nye sykehuset heter Aleris Sykehus Agder og er på hele 1850 m2. Her finner en fire operasjonssaler, eget laboratorium og fire konsultasjonsrom i tillegg til moderne bildediagnostisk utstyr.

Aleris Sykehus Agder


LED-belysning kombinert med naturlig dagslys


I flere rom ble naturlig dagslys kombinert med LED-belysning, bl.a. LED-panel, LED-striper og stilrene pendler. I operasjonssalene ble det installert IP65 LED-paneler.
 

Aleris Sykehus Agder

Aleris Sykehus Agder

Aleris Sykehus Agder

Aleris Sykehus Agder

Aleris Sykehus Agder

Produkter brukt:


Venere Pro A

Profesjonell nedhengt armatur. Armaturserien har mer enn 15 forskjellige reflektorer og flere forskjellige lumenpakker.

LAB IP65

Innfelt, tett armtaur. IP65 både på overside og underside. Armaturen er tenkt for montasje i systemtak og kan brukes i våtområder der det ikke er høye krav til sterke rengjøringsmidler. Eksempler på områder er dusj, garderobe, laboratiorie og kjøkken. Velg mellom opal eller mikroprismatisk optikk. Leveres med IP65-plugg.

Standard 2.0 9,6W CRI>90

Vår bestselger har blitt oppgradert med høyere fargegjengivelse, opptil CRI 90+, enda bedre lysutbytte og lav effekt. Passer til de fleste installasjoner som både direkte-, design- og bakgrunnslys. 126 LED-dioder per meter gjør det enklere å lage en jevn lyslinje i de fleste installasjoner. Må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden. Med dobbeltsidig 3M-tape er stripen allsidig og lett å montere.

I tillegg ble det spesialbestilt armaturer til dette prosjektet som vi ikke har i nettbutikken.

Ønsker du å vite mer om prosjektet og belysningsløsningene?
Kontakt oss!