Til toppen

Sykehus / klinikker


Aleris Sykehus Agder


I samarbeid med elektroentreprenøren OneCo ble Lyskomponenter AS foretrukket som belysningsleverandør til det nye privatsykehuset som ligger i Lillesand.

Aleris har samlet sykehus- og røntgentilbud på Sørlandet i nye, moderne lokaler på Lillesand senter. Det nye sykehuset heter Aleris Sykehus Agder og er på hele 1850 m2. Her finner en fire operasjonssaler, eget laboratorium og fire konsultasjonsrom i tillegg til moderne bildediagnostisk utstyr.

Aleris Sykehus Agder


LED-belysning kombinert med naturlig dagslys


I flere rom ble naturlig dagslys kombinert med LED-belysning, bl.a. LED-panel, LED-striper og stilrene pendler. I operasjonssalene ble det installert IP65 LED-paneler.
 

Aleris Sykehus Agder

Aleris Sykehus Agder

Aleris Sykehus Agder

Aleris Sykehus Agder

Aleris Sykehus Agder

Produkter brukt:


LED-panel Poseidon II

Produktet er utgått. Erstattes av Poseidon III
 

Standard CV 9,6W CRI90

Bestselger med høy fargegjengivelse, CRI 90+, meget bra lysutbytte og lav effekt. Passer til de fleste installasjoner som både direkte-, design- og bakgrunnslys. 120 LED-dioder per meter gjør det enklere å lage en jevn lyslinje i de fleste installasjoner. Må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden. Med dobbeltsidig 3M-tape er stripen allsidig og lett å montere. Tilgjengelig i flere fargevalg og IP-grader.
 

Venere Pro A 7250lm 3000K 35°

Nedpendlet, sylindrisk LED armatur med flere valgmuligheter. Kan skaffes med fargetemperatur 2700K, 3000K, 4000K samt en "MEAT"-versjon. Reflektorer er tilgjengelig med vinkler fra 18° til 90° samt "Edge" og "Batwing". Kan skaffes i hvit og sort farge på forespørsel. DALI også på forespørsel.
IM1008

I tillegg ble det spesialbestilt armaturer til dette prosjektet som vi ikke har i nettbutikken.

Ønsker du å vite mer om prosjektet og belysningsløsningene?
Kontakt oss!