Til toppen

Utenpåliggende armaturer

Sorter etter:

Base utenpåliggende downlight

Utenpåliggende downlight med symmetrisk lysfordeling. Det sylindriske armaturhuset er tilgjengelig i seks diametere: 150mm, 190mm, 220mm, 235mm, 240mm og 260mm. Det er også tilgjengelig et stort utvalg av reflektorer for å oppnå de beste lysresultatene. Aluminiumsreflektoren leveres i forskjellige utførelser: fasettert metallisert eller sandblåst anodisert. Glasstilbehør tilgjengelig for å øke beskyttelsesgraden til IP54. Base kan kombineres med pendelen Gravity for å oppnå et helhetlig uttrykk.
 

Gota takarmatur

Sylindrisk takarmatur med symmetrisk lysfordeling. Kan brukes som effektbelysning eller generell belysning. Ren sylindrisk form og er tilgjengelig i fire diametere: 60mm, 80mm, 90mm og 120mm. Stort utvalg av reflektorer og lumenpakker for å oppnå de beste lysmessige resultatene. Aluminiumsreflektorer i forskjellige utførelser: fasettert metallisert eller sandblåst anodisert. Pulverlakkert aluminiumsprofil tilgjengelig i forskjellige utførelser. Tilpasset RAL-farge på forespørsel. Innebygd driver (inkludert). Gota kan kombineres med Keri nedhengt armatur og Rocket veggmontert armatur for å få et helhetlig uttrykk.
 

Rocket veggarmatur

Sylindrisk veggarmatur med symmetrisk lysfordeling. Kan brukes som effektbelysning eller generell belysning. Ren sylindrisk form og er tilgjengelig i fire diametere: 60mm, 80mm, 90mm og 120mm. Stort utvalg av reflektorer og lumenpakker for å oppnå de beste lysmessige resultatene. Aluminiumsreflektorer i forskjellige utførelser: fasettert metallisert eller sandblåst anodisert. Pulverlakkert aluminiumsprofil tilgjengelig i forskjellige utførelser. Tilpasset RAL-farge på forespørsel. Innebygd driver (inkludert). Rocket kan kombineres med Keri nedhengt armatur og Gota takmontert armatur for å få et helhetlig uttrykk.
 

Shift utenpåliggende downlight

Shift er laget av aluminium og fås i flere farger. Hver spot kan dreies 360 ° og vippes 45°.
 

Vali utenpåliggende

Vali-familien består av nedhengt, semiinnfelt, utenpåliggende og skinnemontert spot. Reflektorvalg: 21°, 28°, 40° og 63°, hvorav 28° er standard. Fargegjengivelse er CRI>90. Farger: hvit og sort. Tilleggsutstyr: blendigsring, bikuberaster og satin diffuser.
 

Zuli veggarmatur

Minimalistisk veggarmatur med en andel opplys.
 

TRES

Tres er et spennende armatur system som består av to LED-moduler for å skape opp- og nedlys. Driverne er plassert i midten der de to LED-modulene er koblet sammen og avstanden mellom LED-modulene skaper et transparent, klart uttrykk. Tres kan brukes som enkeltarmatur eller kobles sammen i en lengre rekke. Finnes som singel og dobbel. Tres er effektiv samtidig som den oppfyller kravene til blending med UGR under 19. Hvit, sort og sølv er standardfarger, andre farger på forespørsel. Alt av tilbehør er inkludert; deksler, wire, kabel, takkopp etc.
HA2772

Lipo60 Utenpåliggende (komplett)

Lipo60 - utenpåliggende/nedhengt/innfelt komplett armatur i flere forskjellige lengder, opptil 2,2 meter (lengre lengder på forespørsel). Hvit, sort og alufarge som standard. Endedeksler medfølger.
 

Lipo80 Utenpåliggende (komplett)

Lipo80 - utenpåliggende/nedhengt/innfelt komplett armatur i flere forskjellige lengder, opptil 2,2 meter (lengre lengder på forespørsel). Hvit, sort og alufarge som standard. Endedeksler medfølger.
 

Asta Asymmetrisk

Asta er slank armatur med asymmetrisk lysfordeling. Brukes som wallwasher eller tavlelys. Fås både med og uten DALI forkobling. Monteres innfelt, direkte eller pendles ned. Ved pendel må wiresett bestilles separat.
 

Lungo tak

Lungo-serien gjør ethvert interiør stilig og originalt. Den er kun 60mm i diameter. Det er muligheter for variasjon mellom forskjellige størrelser og farger. Kan dimmes med bakkantdimmer.
 

LLL

Utenpåliggende LED-armatur med opal avdekning og raster for lav blending. UGR <19.