Til toppen

Utenpåliggende armaturer

Sorter etter:

TRES

Tres er et spennende armatur system som består av to LED-moduler for å skape opp- og nedlys. Driverne er plassert i midten der de to LED-modulene er koblet sammen og avstanden mellom LED-modulene skaper et transparent, klart uttrykk. Tres kan brukes som enkeltarmatur eller kobles sammen i en lengre rekke. Finnes som singel og dobbel. Tres er effektiv samtidig som den oppfyller kravene til blending med UGR under 19. Hvit, sort og sølv er standardfarger, andre farger på forespørsel. Alt av tilbehør er inkludert; deksler, wire, kabel, takkopp etc.
HA2772

Lungo tak

Lungo-serien gjør ethvert interiør stilig og originalt. Den er kun 60mm i diameter. Det er muligheter for variasjon mellom forskjellige størrelser og farger. Kan dimmes med bakkantdimmer.
 

LLL

Utenpåliggende LED-armatur med opal avdekning og raster for lav blending. UGR <19.
 

Pluto

Dimbar LED-plafond. Fås i flere størrelser og lysfarger.
 

BRIGHT S240 LED 960HF 830 OP

LED taklampe med festebrakett for hurtig og enkel montering. Montér braketten i taket og vri lampen enkelt på plass. Ikke dimbar.
SL5015
 

Deimos IP40

Dekorativ LED-plafond med sort eller hvit dekorring. 40 mm i diameter. IP40. Den dype opaliserte skjermen gir et godt lys. For vegg- eller takmontasje. Ikke dimbar. Sensor på forespørsel.
 

Proxima IP65

Sirkulær LED-plafond med IP65 og IK10 som gir mange bruksområder. Opalisert skjerm. Fås med eller uten bevegelsessensor. For vegg- eller takmontasje.
 

Coral IP44

Sirkulær LED-plafond med opalisert skjerm. IP44 og IK10 gir mange bruksområder. Vegg- eller takmontasje
 

Camea IP44

Sirkulær LED-plafond med bevegelsessensor. IP44 og IK10 gir mange bruksområder. 5-polt gjennomgangskobling. Opalisert skjerm. For vegg- eller takmontasje.
 

Huge utenpåliggende

Huge SW er en sirkulær dekorativ armatur laget av høykvalitets aluminium som er lakkert. Monteres enten i tak eller på vegg. Høyden er på 87mm. Lysstyrken ligger på opptil 145lm/W.
 

Rundo utenpåliggende

Rundo DI SW er en sirkulær armatur laget av høykvalitets lakkert aluminium. Armaturen har en andel av indirekte lys, i tillegg til direkte lys, som gir et interessant og mykt lysbilde. Den monteres enten direkte i tak eller på vegg.
 

Fly vegg

Fly er en armatur utenom det vanlige og er utformet slik som navnet tilsier; at den svever. Optikken er laget i klar akryl og sprer lyset slik at man får en lysende svevende flate. Metalldetaljer leveres i matt hvit lakk. Grå eller sort på forespørsel. Leveres både med og uten dimbar forkobling. Tunable White (TW) på forespørsel.