Til toppen

Utenpåliggende armaturer

Sorter etter:

Lungo tak

Lungo-serien gjør ethvert interiør stilig og originalt. Den er kun 60mm i diameter. Det er muligheter for variasjon mellom forskjellige størrelser og farger. Kan dimmes med bakkantdimmer.
 

LLL

Utenpåliggende LED-armatur med opal avdekning og raster for lav blending. UGR <19.
 

Pluto

Dimbar LED-plafond. Fås i flere størrelser og lysfarger.
 

BRIGHT S240 LED 960HF 830 OP

LED taklampe med festebrakett for hurtig og enkel montering. Montér braketten i taket og vri lampen enkelt på plass. Ikke dimbar.
SL5015
 

Deimos IP40

Dekorativ LED-plafond med sort eller hvit dekorring. 40 mm i diameter. IP40. Den dype opaliserte skjermen gir et godt lys. For vegg- eller takmontasje. Ikke dimbar. Sensor på forespørsel.
 

Proxima IP65

Sirkulær LED-plafond med IP65 og IK10 som gir mange bruksområder. Opalisert skjerm. Fås med eller uten bevegelsessensor. For vegg- eller takmontasje.
 

Coral IP44

Sirkulær LED-plafond med opalisert skjerm. IP44 og IK10 gir mange bruksområder. Vegg- eller takmontasje
 

Camea IP44

Sirkulær LED-plafond med bevegelsessensor. IP44 og IK10 gir mange bruksområder. 5-polt gjennomgangskobling. Opalisert skjerm. For vegg- eller takmontasje.
 

Huge utenpåliggende

Huge SW er en sirkulær dekorativ armatur laget av høykvalitets aluminium som er lakkert. Monteres enten i tak eller på vegg. Høyden er på 87mm. Lysstyrken ligger på opptil 145lm/W.
 

Rundo utenpåliggende

Rundo DI SW er en sirkulær armatur laget av høykvalitets lakkert aluminium. Armaturen har en andel av indirekte lys, i tillegg til direkte lys, som gir et interessant og mykt lysbilde. Den monteres enten direkte i tak eller på vegg.
 

Fly vegg

Fly er en armatur utenom det vanlige og er utformet slik som navnet tilsier; at den svever. Optikken er laget i klar akryl og sprer lyset slik at man får en lysende svevende flate. Metalldetaljer leveres i matt hvit lakk. Grå eller sort på forespørsel. Leveres både med og uten dimbar forkobling. Tunable White (TW) på forespørsel.
 

SANT

Sant har lys begge veier; både opp og ned. Bredde på 66 mm og fås i lengder opptil 2,2 meter. Lengdene kan enten monteres enkeltvis eller i lange rekker. Valg av hjørneenhet gjør at man kan skape mange former. Finnes i forskjellige lumenpakker og optikken er enten mikroprismatisk eller opal. Profilene i hvit, sort og grå som standard. Flere monteringsmuligheter: Rett strekk i serie, hjørneløsning, som pendel, på vegg, direkte i tak eller i tretenningsskinner. Denne serien har mange valgmuligheter. Kontakt oss for å finne en løsning til ditt prosjekt.
HA0001