Til toppen

Arcano Skinnesystem 48V


Arcano er et modulbasert 48V skinnesystem av høy kvalitet.

I skinnene kan det monteres forskjellige lysenheter; spotter, lineære lysmoduler og pendelarmaturer. Belysningen kan plasseres hvor som helst på skinnen og klikkes enkelt på plass. Skinnene kan monteres innfelt, utenpåliggende eller pendlet.

Systemet er godt egnet for blant annet boliger, butikker, restauranter, hoteller og kontormiljøer hvor moderne uttrykk spiller en viktig rolle.

Last ned Arcano-brosjyren


Innfelt skinne i spiletak

Moduler som er brukt:

 Innfelt løsning på kjøkken

Arcano Innfelt skinne i sort med:


Foto: @funkisfunkis2021

 
Optiker i Danmark

Forretningen har Arcano skinnesystem nedhengt fra tak.
Modulene som er brukt:

 


Arcano 48V skinnesystem

Vi har spotter for direkte lys, lineære moduler for generell belysning, retningsbestemte spotter i forskjellige størrelser og lysmengder, samt sylindriske pendler og kuleformede pendler som kan vippes. Alle moduler fås i sort eller hvit.

Arcano 48V skinnesystem
En utenpåliggende Arcano-skinne er delvis felt inn i gipstaket.nuudo. er en merkevare skapt av lidenskap for produkter av høy kvalitet. Med innovative løsninger er disse laget for å skape et perfekt lysbilde. Systemet er designet av profesjonelle designere og er utviklet for å imøtekomme dagens trender. Europeisk design, produksjon og høy kvalitet garanteres. Unike detaljer, allsidighet i sammensetninger og et trendy uttrykk gjør Arcano til et perfekt system.