Til toppen

Semi-innfelte downlight


Art semi-innfelt downlight enkel

ART er en semi-innfelt spot som kan brukes i mange settinger. Den er meget fin å bruke for å fremheve kunst og gjenstander man ønsker skal være godt synlige i rommet. I tillegg kan den være fin å bruke til å enkelt endre på den eksisterende belysningen i hjemmet ditt. Hvis du har en eller flere downlights som er montert et stykke i fra vegger kan man bytte til ART og vinkle lyset mot det som skal fremheves. I tillegg kan man endre reflektor for å få det helt perfekt. Ønsker man i tillegg litt ekstra lys kan man benytte ARTx2. Denne kan også monteres i enkel hulltagning fra Ø:68-83 mm.

Art semi-innfelt downlight dobbel

ART x2 er en semi-innfelt dobbel spot som kan brukes i mange settinger. Det som gjør den smart, er at den kan monteres i et enkelt downlighthull fra Ø68-83mm (eller dekke over hullet til en tidligere dobbel downlight). Den er meget fin å bruke for å fremheve kunst og gjenstander man ønsker skal fremheves i rommet. I tillegg kan den være fin å bruke til å endre på den eksisterende belysningen i hjemmet ditt. Hvis du har en eller flere downlights som er montert et stykke ifra vegger kan man bytte til ART og vinkle lyset mot det som skal fremheves. I tillegg kan man endre reflektor for å få det helt perfekt. Driverne til ART kan monteres i isolasjon. Se brukemanual.

SpotOn semi GU10

SpotOn Semi er en semi-innfelt spot med en flat rund sokkel. Spoten kan snus og roteres i mange retninger, noe som gir stor fleksibilitet og mulighet for å tilpasse lyset til rommets planløsning og funksjon. Med sin kompakte størrelse og diskrete design er det enkelt å integrere SpotOn Semi hvor som helst i hjemmet – fra gangen eller soverommet, til stue og kjøkken. En ekstra gullring foran følger også med slik at du har mulighet til å endre utseendet på spotten. Lyskilden skiftes enkelt ved å skru av røret. Lyskilde er ikke inkludert.

Easy Semi

Dimbar, fleksibel LED-downlight for innfelling. Driver er inkludert. Fås i to størrelser.

Titan Semi

Semi-innfelt downlight som kan tiltes og vris. Dette er en serie av høy kvalitet, laget av førsteklasses aluminium. Flott og eksklusivt design og stor lysmengde.

Neo In

Semi-innfelt, tilt- og vridbar downlight med flens. Er tilgjengelig i flere fargekombinasjoner i sort/hvit.

Fargevalg: armaturhus (flens + innerring):

Neo In Trim

Semi-innfelt, tilt- og vridbar downlight. Trimless (uten flens). Er tilgjengelig i hvit eller sort armaturkropp med hvit eller sort innerring.