Til toppen

Pullert / Stolper

Sorter etter:

LIGHT LINEAR PT-serien

Light Linear PT er en smart og moderne mastløsning. Serien gir et stort antall muligheter for å innfri belysningsløsninger. Designet er minimalistisk og moderne.
LM1405

LIGHT LINEAR VT-serien

Light Linear VT er en smart og moderne mast løsning. Serien gir et stort antall muligheter for å innfri belysningsløsninger. I tillegg er løsningen minimalistisk og moderne.
LM1288

LIGHT LINEAR DENVER-serien

Light Linear Denver er en multimastløsning. Serien gir et stort antall muligheter for å innfri belysningsløsninger. Designet er minimalistisk og moderne.
LM1287

Lightsoft pullert

En moderne pullert med symmetrisk lysfordeling tilgjengelig i to standard høyder og to størrelser, diameter Ø:102 og Ø:186. Pullerten er utformet for belysning av innganger, innkjørsler, stier og torg. Lightsoft gir optimal visuell komfort. Ankerfeste og lysfordelingsdeksel fås som tilbehør. Dimbare varianter på forespørsel.
 

Macaron pullert

Macaron er en stilren armaturserie bestående av mastetopp, veilys i wireog pullert. Serien er designet for god belysning utendørs. Den passer perfekt for sti, vei- og plassbelysning der man ønsker mer dekorative armaturer. Denne armaturen har god effektivitet. Tilbys med flere lysdistribusjoner for å ivareta flere belysningskrav. Dimbare varianter på forespørsel.
 

ITA Q100/L750 BL 950TED 830 IP65

Minimalistisk og rettlinjet pullert i sort. Pullerten monteres på fast underlag ved hjelp av en baseplate.
SC1128
 

Stick H:55 cm

Dekorativ pullert laget av betong. Stick er egnet til å belyse fotgjengerfelt og stier i moderne omgivelser.

Vancouver pullert

En dekorativ familie bestående av armaturer beregnet for vegg, som pullert og som lysmast. Formen er firkantet. Det er mulighet for å få mønster i sidedekslene, enten standard eller egen tilpasning.
 

Vancouver lysmast

En dekorativ familie bestående av armaturer beregnet for vegg, som pullert og som lysmast. Formen er firkantet. Det er mulighet for å få mønster i sidedekslene, enten standard eller egen tilpasning.
 

Benton pullert

Benton er en pullert med et moderne og urbant uttrykk. Blendingsfri belysning. Fås i to forskjellige høyder.
 

Benton lysmast

Benton er en lysmast med et moderne og urbant uttrykk. Lysmasten kan fås med toppmonterte justerbare lyskastere som bidrar med direktelys. Blendingsfri belysning.
 

Tris

Dekorativ pullert med symmetrisk lysfordeling. Pullerten er laget av lakkert og korrosjonsbestandig aluminium. Finnes i fire forskjellige høyder. Leveres i antrasitt farge. Andre farger på forespørsel.