Til toppen

Pullert / Stolper

Sorter etter:

Macaron pullert

Macaron er en stilren armaturserie bestående av mastetopp, veilys i wireog pullert. Serien er designet for god belysning utendørs. Den passer perfekt for sti, vei- og plassbelysning der man ønsker mer dekorative armaturer. Denne armaturen har god effektivitet. Tilbys med flere lysdistribusjoner for å ivareta flere belysningskrav. Dimbare varianter på forespørsel.
 

Lightsoft pullert

En moderne pullert med symmetrisk lysfordeling tilgjengelig i to standard høyder og to størrelser, diameter Ø:102 og Ø:186. Pullerten er utformet for belysning av innganger, innkjørsler, stier og torg. Lightsoft gir optimal visuell komfort. Ankerfeste og lysfordelingsdeksel fås som tilbehør. Dimbare varianter på forespørsel.
 

Tris

Dekorativ pullert med symmetrisk lysfordeling. Pullerten er laget av lakkert og korrosjonsbestandig aluminium. Finnes i fire forskjellige høyder. Leveres i antrasitt farge. Andre farger på forespørsel.

Stick H:55 cm

Dekorativ pullert laget av betong. Stick er egnet til å belyse fotgjengerfelt og stier i moderne omgivelser.

Vancouver pullert

En dekorativ familie bestående av armaturer beregnet for vegg, som pullert og som lysmast. Formen er firkantet. Det er mulighet for å få mønster i sidedekslene, enten standard eller egen tilpasning.
 

Vancouver lysmast

En dekorativ familie bestående av armaturer beregnet for vegg, som pullert og som lysmast. Formen er firkantet. Det er mulighet for å få mønster i sidedekslene, enten standard eller egen tilpasning.
 

Benton pullert

Benton er en pullert med et moderne og urbant uttrykk. Blendingsfri belysning. Fås i to forskjellige høyder.
 

Benton lysmast

Benton er en lysmast med et moderne og urbant uttrykk. Lysmasten kan fås med toppmonterte justerbare lyskastere som bidrar med direktelys. Blendingsfri belysning.
 

ITA Q100/L750 LED BL 950TED 830 IP65

Minimalistisk og rettlinjet pullert i sort. Pullerten monteres på fast underlag ved hjelp av en baseplate.
SC1128
 

Alien H:115 cm

Dekorativ pullert med asymmetrisk lysfordeling. Pullerten er laget av lakkert og korrosjonsbestandig aluminium. Leveres i antrasitt farge. Andre farger på forespørsel.

BOL LED-stolpe 5W 110°

Eksklusiv pullert/solpe 230V. 1,8 meter ledning. Lysspredning: 110°
CW1066
 

Micro Menhir pullert LED H:80cm 15W 1350lm 3000K

Pullert med 360° lysfordeling.
PT1004