Til toppen

Utenpåliggende interiørarmaturer - vegg

Sorter etter:

Rocket veggarmatur

Sylindrisk veggarmatur med symmetrisk lysfordeling. Kan brukes som effektbelysning eller generell belysning. Ren sylindrisk form og er tilgjengelig i fire diametere: 60mm, 80mm, 90mm og 120mm. Stort utvalg av reflektorer og lumenpakker for å oppnå de beste lysmessige resultatene. Aluminiumsreflektorer i forskjellige utførelser: fasettert metallisert eller sandblåst anodisert. Pulverlakkert aluminiumsprofil tilgjengelig i forskjellige utførelser. Tilpasset RAL-farge på forespørsel. Innebygd driver (inkludert). Rocket kan kombineres med Keri nedhengt armatur og Gota takmontert armatur for å få et helhetlig uttrykk.

Fly vegg

Fly er en armatur utenom det vanlige og er utformet slik som navnet tilsier; at den svever. Optikken er laget i klar akryl og sprer lyset slik at man får en lysende svevende flate. Metalldetaljer leveres i matt hvit lakk. Grå eller sort på forespørsel. Leveres både med og uten dimbar forkobling. Tunable White (TW) på forespørsel.

Zuli veggarmatur

Minimalistisk veggarmatur med en andel opplys.

Pluto

Dimbar LED-plafond. Fås i flere størrelser og lysfarger.

Gamma IP54

Montasjevennlig plafonder laget i robuste materialer. Dobbeltisolert (klasse II). Slagfasthet IK10 og tetthetsgrad IP54. Opsjon; sensor.

Dione Plus IP65

Montasjevennlig plafond laget i robuste materialer. Slagfasthet IK10 og høy tetthetsgrad; IP65. Opsjoner; sensor, nødlys og DALI.

Dione Plus IP65 Asymmetrisk

Montasjevennlig plafond med asymmetrisk lysfordeling laget i robuste materialer. Slagfasthet IK10 og høy tetthetsgrad; IP65. Opsjoner; sensor, nødlys og DALI.

Deimos IP40

Dekorativ LED-plafond med sort eller hvit dekorring. 40 mm i diameter. IP40. Den dype opaliserte skjermen gir et godt lys. For vegg- eller takmontasje. Ikke dimbar. Sensor på forespørsel.

Rundo

Rundo er en sirkulær armatur laget av høykvalitets lakkert aluminium. Armaturen har en andel av indirekte lys, i tillegg til direkte lys, som gir et interessant og mykt lysbilde. Den monteres enten direkte i tak eller på vegg. Kan pendles ved kjøp av nedhengssett.

Huge

Huge er en sirkulær dekorativ armatur laget av høykvalitets aluminium som er lakkert. Monteres enten i tak eller på vegg. Høyden er på 87mm. Lysstyrken ligger på opptil 145lm/W. Kan pendles ved kjøp av nedhengssett.