Til toppen

Utenpåliggende interiørarmaturer - vegg

Sorter

Space

Space er en lavtbyggende og stilren LED-armatur som kan monteres enten i taket eller på veggen. Denne passer godt å bruke i private hus og hjem, samt korridor, trapper, bad og garderober. Leveres med opal avskjerming for en behagelig lysopplevelse. Tilgjengelig i to størrelser: Ø:235 og Ø:300 mm. Space er designet og konstruert for enkel montering i alle sammenhenger, om det skulle være åpen kabling, eldre takbokser eller DSL-uttak.

Space m/sensor

Space er en lavtbyggende og stilren LED-armatur som kan monteres enten i taket eller på veggen. Denne har PIR-sensor med grunnlysinnstilling (korridorfunksjon). Passer godt å bruke i private hus og hjem, samt korridor, trapper, bad og garderober. Leveres med opal avskjerming for en behagelig lysopplevelse. Space er designet og konstruert for enkel montering i alle sammenheng, om det skulle være åpen kabling, eldre takbokser eller DSL-uttak. Tilgjengelig i to størrelser: Ø:235 og Ø:300 mm.

Illumin8 opplys

Illumin8 er en opplys-armatur som skaper det myke å behgelige allmennlyset i rommet. Den har justerbar spredning slik at man kan styre lyset bort fra veggen og kun lyse opp taket. Den dimmes med faseavsnitt og har bryter for Kelvin-valg. Monteringen er enkel, men ikke bra egnet for åpen kabling. Illumin8 kan brukes i de fleste rom men passer kanskje best i generelle oppholdsrom og møterom som tilleggsbelysning.

Flat vegglampe

Flat er en produktfamilie med organiske former besående av pendel, vegglampe og gulvlampe. Produktserien er ideell for belysning av kontorer eller hjem. Den er tilgjengelig i med Philips HUE-teknologi hvor man via en smarthus-app kan styre lysintensitet og fargenyanser. Med dette kan man skape den rette atmosfæren for alle øyeblikk.

Blaster vegg

Blaster vegglampe har lys med høy jevnhet på grunn av en bra diffuserende optikk. Lyset spres 270° og gir et behagelig rundtstrålende lys.

Bollicina vegg

Bollicina er utformet slik at det ser ut som en gjennomsiktig boble omslutter en mindre boble.

Rocket veggarmatur

Sylindrisk veggarmatur med symmetrisk lysfordeling. Kan brukes som effektbelysning eller generell belysning. Ren sylindrisk form og er tilgjengelig i fire diametere: 60mm, 80mm, 90mm og 120mm. Stort utvalg av reflektorer og lumenpakker for å oppnå de beste lysmessige resultatene. Aluminiumsreflektorer i forskjellige utførelser: fasettert metallisert eller sandblåst anodisert. Pulverlakkert aluminiumsprofil tilgjengelig i forskjellige utførelser. Tilpasset RAL-farge på forespørsel. Innebygd driver (inkludert). Rocket kan kombineres med Keri nedhengt armatur og Gota takmontert armatur for å få et helhetlig uttrykk.

Fly vegg

Fly er en armatur utenom det vanlige og er utformet slik som navnet tilsier; at den svever. Optikken er laget i klar akryl og sprer lyset slik at man får en lysende svevende flate. Metalldetaljer leveres i matt hvit lakk. Grå eller sort på forespørsel. Leveres både med og uten dimbar forkobling. Tunable White (TW) på forespørsel.

Zuli veggarmatur

Minimalistisk veggarmatur med en andel opplys.

Pluto

Dimbar LED-plafond. Fås i flere størrelser og lysfarger.

Gamma IP54

Montasjevennlig plafonder laget i robuste materialer. Dobbeltisolert (klasse II). Slagfasthet IK10 og tetthetsgrad IP54. Opsjon; sensor.

Dione Plus IP65

Montasjevennlig plafond laget i robuste materialer. Slagfasthet IK10 og høy tetthetsgrad; IP65. Opsjoner; sensor, nødlys og DALI.