Til toppen

Tak, innfelt

Sorter

Mic-serien

Mic er en stor utendørs armaturserie. Enkelt sagt er Mic en lyskaster som kan monteres på mast, vegg eller på fast flate med justerbar arm. Den finnes i flere størrelser og lysstyrker og har flere spredningsvinkler. RGB-lys er også mulig.
LM1299
Lagerbeholdning:
Leveringstid:

Watertight

Innfelt downlight for utendørs bruk med meget lav byggehøyde. En solid armatur laget av kvalitetsmaterialer. Vandalsikre skruer kan bestilles som tilbehør (IK10). Tilbys som standard i fargen antrasittgrå (RAL 7016). Andre farger på forespørsel; hvit (RAL9010), sort (RAL9005), satin bronse, Pearl Gold Bright (RAL1036), hvit aluminium (RAL9006) og rustfritt stål 316L Marin-klasse.

Mondova downlight

Mondova er en utendørs downlight som fås i to størrelser. Passer til de fleste belysningsoppgaver ute. Frontringen i aluminium er pulverlakkert. Mondova fås med mange lysstrålingsvinkler og forskjellige fargetemperaturer. Dimbare versjoner fås på forespørsel.

District innfelt lineær armatur

Innfelt lineær armatur med symmetrisk lysfordeling. Beregnet for utendørs bruk; IP65. Armaturen er svært robust og har høy vandalsikkerhetsgrad; IK10. Kommer som standard med kabelinnføring i en ende, men den kan også leveres med gjennomgangskobling på forespørsel.

Mustang innfelt armatur

Mustang har et enkelt design og kan samtidig oppfylle mange lysoppgaver. Den finnes som innfelt i tak, på brakett i tak, direkte i tak, på brakett på vegg og som enkel eller dobbel mastetopp.