Til toppen

Rekkemonterte armaturer

Sorter etter:

Lipo60 Innfelt Rekkemontert

Lipo60 - innfelt rekkemontert armatur i flere forskjellige lengder, opptil 2,2 meter (lengre lengder på forespørsel). Hvit, sort og alufarge som standard.

Lipo60 Innfelt Rekkemontert hjørne

Lipo60 hjørnearmatur for innfelt montasje. Hvit, sort og alufarge som standard.

Lipo60 Utenpåliggende Rekkemontert

Lipo60 - utenpåliggende/nedhengt/innfelt rekkemontert armatur i flere forskjellige lengder, opptil 2,2 meter (lengre lengder på forespørsel). Hvit, sort og alufarge som standard.

Lipo60 Utenpåliggende Rekkemontert hjørne

Lipo60 hjørnearmatur for montering utenpåliggende/nedhengt/innfelt. Hvit, sort og alufarge som standard.

Lipo80 Innfelt Rekkemontert

Lipo80 - innfelt rekkemontert armatur i flere forskjellige lengder, opptil 2,2 meter (lengre lengder på forespørsel). Hvit, sort og alufarge som standard.

Lipo80 Innfelt Rekkemontert hjørne

Lipo80 hjørnearmatur for innfelt montasje. Hvit, sort og alufarge som standard.

Lipo80 Utenpåliggende Rekkemontert

Lipo80 - utenpåliggende/nedhengt/innfelt rekkemontert armatur i flere forskjellige lengder, opptil 2,2 meter (lengre lengder på forespørsel). Hvit, sort og alufarge som standard.

Lipo80 Utenpåliggende Rekkemontert hjørne

Lipo80 hjørnearmatur for montering utenpåliggende/nedhengt/innfelt. Hvit, sort og alufarge som standard.

Lina80 Hjørne

Hjørnearmatur for Lina80 nedhengt. Enheten kommer komplett med profil, LED-modul og driver.

SANT-serien

Sant har lys begge veier; både opp og ned. Bredde på 66 mm og fås i lengder opptil 2,2 meter. Lengdene kan enten monteres enkeltvis eller i lange rekker. Valg av hjørneenhet gjør at man kan skape mange former. Finnes i forskjellige lumenpakker og optikken er enten mikroprismatisk eller opal. Profilene i hvit, sort og grå som standard. Flere monteringsmuligheter: Rett strekk i serie, hjørneløsning, som pendel, på vegg, direkte i tak eller i tretenningsskinner. Denne serien har mange valgmuligheter. Kontakt oss for å finne en løsning til ditt prosjekt.
HA0001
Lagerbeholdning:
Leveringstid:

TRES-serien

Tres er et spennende armatur system som består av to LED-moduler for å skape opp- og nedlys. Driverne er plassert i midten der de to LED-modulene er koblet sammen og avstanden mellom LED-modulene skaper et transparent, klart uttrykk. Tres kan brukes som enkeltarmatur eller kobles sammen i en lengre rekke. Finnes som singel og dobbel. Tres er effektiv samtidig som den oppfyller kravene til blending med UGR under 19. Hvit, sort og sølv er standardfarger, andre farger på forespørsel. Alt av tilbehør er inkludert; deksler, wire, kabel, takkopp etc.
HA2772
Lagerbeholdning:
Leveringstid: