Til toppen

Rekkemonterte armaturer

Sorter etter:

ILBI

Ilbi er en armatur med indirekte lys. Den kan pendles ned, monteres i tak og på vegg. Det finnes hjørneløsninger både for overgang mellom vegg og tak og det finnes hjørneløsning for å lage en firkant. Denne armaturserien er laget for å være kreativ i lyssettingen og lage et spennende miljø. Passer godt til fellesarealer, møterom og andre rom der man trenger et ekstra løft.
HA1889

SANT

Sant har lys begge veier; både opp og ned. Bredde på 66 mm og fås i lengder opptil 2,2 meter. Lengdene kan enten monteres enkeltvis eller i lange rekker. Valg av hjørneenhet gjør at man kan skape mange former. Finnes i forskjellige lumenpakker og optikken er enten mikroprismatisk eller opal. Profilene i hvit, sort og grå som standard. Flere monteringsmuligheter: Rett strekk i serie, hjørneløsning, som pendel, på vegg, direkte i tak eller i tretenningsskinner. Denne serien har mange valgmuligheter. Kontakt oss for å finne en løsning til ditt prosjekt.
HA0001

LIPO 60

LIPO60 rekkemonterings armatur. Den fås i lengder opptil 2,2 meter. (andre lengder på forespørsel) Hjørnearmatur gjør at man kan skape mange former. Finnes i forskjellige lumenpakker og optikken er mikroprismatisk eller opal. Armaturene fås i hvit, sort og grå som standard. (andre farger på forespørsel) Flere monteringsmuligheter: Rett strekk i serie, hjørneløsning, som pendel, på vegg eller direkte i tak. Denne serien har mange valgmuligheter.
HA2682

LIPO 80

LIPO80 fås med både innfelings- og utenpåliggende/nedhengt profil. Den fås i lengder opptil 2,2 meter. Lengdene kan enten monteres enkeltvis eller i lange rekker. Valg av hjørneenhet gjør at man kan skape mange former. Finnes i forskjellige lumenpakker og optikken er enten mikroprismatisk eller opal. Profilene i hvit, sort og grå som standard. Flere monteringsmuligheter: Rett strekk i serie, hjørneløsning, som pendel, på vegg eller direkte i tak.
HA2715

LINA 80

Lina 80 er en nedhengt armatur med opp- og nedlys. Bredde på 80 mm og fås i lengder opptil 2,2 meter. Lengdene kan enten monteres enkeltvis eller i lange rekker. Valg av hjørneenhet gjør at man kan skape mange former. Finnes i forskjellige lumenpakker og optikken er enten mikroprismatisk eller opal. Profilene i hvit, sort og grå som standard. Flere monteringsmuligheter: Rett strekk i serie eller hjørneløsning. Denne serien har mange valgmuligheter. Kontakt oss for å finne en løsning til ditt prosjekt.
HA2657

TRES

Tres er et spennende armatur system som består av to LED-moduler for å skape opp- og nedlys. Driverne er plassert i midten der de to LED-modulene er koblet sammen og avstanden mellom LED-modulene skaper et transparent, klart uttrykk. Tres kan brukes som enkeltarmatur eller kobles sammen i en lengre rekke. Finnes som singel og dobbel. Tres er effektiv samtidig som den oppfyller kravene til blending med UGR under 19. Hvit, sort og sølv er standardfarger, andre farger på forespørsel. Alt av tilbehør er inkludert; deksler, wire, kabel, takkopp etc.
HA2772