Til toppen

LED-striper - Mono (hvit)

Sorter etter:

Standard 4,8W

Laveffekts LED-stripe. Egnet for visuelle dekoreffekter og for å fremheve detaljer. Brukes f.eks. som baklys på vegg, skap og i nisjer. Med dobbeltsidig 3M-tape er stripen allsidig og lett å montere. Tilgjengelig i flere fargevalg og IP-grader.

Standard 9,6W CRI>80

Bestselger med god fargegjengivelse, CRI 80, meget bra lysutbytte og lav effekt. Passer til de fleste installasjoner som både direkte-, design- og bakgrunnslys. 120 LED-dioder per meter gjør det enklere å lage en jevn lyslinje i de fleste installasjoner. Må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden. Med dobbeltsidig 3M-tape er stripen allsidig og lett å montere. Tilgjengelig i flere lengder, fargevalg og IP-grader. Kan leveres i 30m rull for deg som ønsker en fleksibel og forutsigbar arbeidsdag. Tilpass og produser dine egne lengder til installasjonen samtidig som du reduserer kapp og kostnader. Husk ekstra tilledning.

Standard 2.0 9,6W CRI>90

Vår bestselger har blitt oppgradert med høyere fargegjengivelse, opptil CRI 90+, enda bedre lysutbytte og lav effekt. Passer til de fleste installasjoner som både direkte-, design- og bakgrunnslys. 126 LED-dioder per meter gjør det enklere å lage en jevn lyslinje i de fleste installasjoner. Må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden. Med dobbeltsidig 3M-tape er stripen allsidig og lett å montere.

A-Line 9,6W CRI>80

Vår nyeste prosjekt-stripe med bra lysutbytte og lav effekt. Passer til de fleste installasjoner som både direkte-, design- og bakgrunnslys. 120 LED-dioder per meter gjør det enklere å lage en jevn lyslinje i de fleste installasjoner. Må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden. Med dobbeltsidig 3M-tape er stripen allsidig og lett å montere.

Ultra Long

Ultra Long - LED-striper for lange lengder.
4,3 W/m = 20 m pr. tilkobling.
8 W/m = 30 m pr. tilkobling.

Full Spectrum 9,6W CRI>98

Full spektrum fargegjengivelse, laget for nøyaktig fargegjengivelse; CRI>98. 120 LED-dioder pr. meter gjør det enkelt å lage en jevn lyslinje i de fleste installasjoner. Med dobbeltsidig 3M 300LSE-tape er stripen allsidig og lett å montere. Bør legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden.

Cob 11W

Spesiell LED-stripe designet for å oppnå et helt jevnt lys. 512 LED per meter gjør det enkelt å lage en jevn lyslinje, selv når du bruker en lav aluminiumsprofil.

HD 14W

LED-stripe for ekstra jevnt lys i lave byggehøyder. 280 LED-dioder per meter gjør det enkelt å lage en jevn lyslinje i de tilfeller man er begrenset til å bruke ekstra lav profil. Høy fargegjengivelse: CRI 90+. Må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden. Med dobbeltsidig 3M 300LSE-tape er stripen allsidig og lett å montere. Tilgjengelig i flere fargevalg.

High Output CC 10W

Profesjonell LED-strips med godt lysutbytte pr/m. Perfekt for større prosjekter hvor lysmengden er viktig. LED-stripsen har integrert temperaturbeskyttelse og må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden. Constant current-teknologien sikrer hver LED-chip mot spenningsfall og gir et jevnere lys fra tilkobling til endepunkt over lengre lengder. 126 LED-dioder per meter gjør det enkelt å lage en jevn lyslinje i de fleste installasjoner. Med dobbeltsidig 3M-tape er stripen allsidig og lett å montere. Tilgjengelig i flere lengder, fargevalg og IP-grader.Kan leveres i 30m rull for deg som ønsker en fleksibel og forutsigbar arbeidsdag. Tilpass og produser dine egne lengder til installasjonen samtidig som du reduserer kapp og kostnader. Husk ekstra tilledning.

High Output CC 15W

Profesjonell LED-strips med høyt lysutbytte pr/m. Perfekt for større prosjekter hvor lysmengden er viktig. LED-stripsen har integrert temperaturbeskyttelse og må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden. Constant current-teknologien sikrer hver LED-chip mot spenningsfall og gir et jevnere lys fra tilkobling til endepunkt over lengre lengder. 126 LED-dioder per meter gjør det enkelt å lage en jevn lyslinje i de fleste installasjoner. Med dobbeltsidig 3M-tape er stripen allsidig og lett å montere.Tilgjengelig i flere lengder, fargevalg og IP-grader.Kan leveres i 30m rull for deg som ønsker en fleksibel og forutsigbar arbeidsdag. Tilpass og produser dine egne lengder til installasjonen samtidig som du reduserer kapp og kostnader. Husk ekstra tilledning.

High Efficiency

Profesjonell LED-stripe med høyt lysutbytte pr. meter. Passer for større prosjekter hvor lysmengden er viktig. Passer for prosjekter hvor effektivitet er viktig. Opptil 180 lm/W. Med dobbeltsidig 3M 300LSE-tape er stripen allsidig og lett å montere.

Single Cut 14W

Single Cut er en LED-stripe som er ekstra tilpasningsvennlig på lengden. Denne kan kuttes mellom hver LED-diode og er dermed i større grad mulig å få helt ut til enden av tilpassede profiler. God fargegjengivelse og meget bra lysutbytte til effekten. 120 LED-dioder per meter gjør det enklere å lage en jevn lyslinje. Må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden. Med dobbeltsidig 3M 300LSE-tape er stripen allsidig og lett å montere. Tilgjengelig i flere fargevalg.