Til toppen

LED-striper - Mono (hvit)

Sorter

LED-stripe 3W IP20 Trapp

LED-stripe som er spesialdesignet for trapper o.l. da de fås i lengder på 80, 100 og 120 cm. Lav effekt og høyt lysutbytte. Leveres med 3 meter kabel i én ende.

LED-stripe 6W IP54 Garasje m.m.

LED-stripe som er spesialdesignet for direkte-, design- og bakgrunnslys. Lav effekt og høyt lysutbytte. Leveres med 5 meter kabel i én ende.

LED-stripe 9,6W Kjøkken 2m

2 meter LED-stripe som blant annet passer til kjøkken og andre steder hvor man ikke trenger lengre enn 2 meter stripe. Passer til de fleste installasjoner som både direkte-, design- og bakgrunnslys. 126 LED-dioder per meter gjør det enklere å lage en jevn lyslinje i de fleste installasjoner. Må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden. Med dobbeltsidig 3M-tape er stripen allsidig og lett å montere.

LED-stripe 9,6W Badstue/sauna

LED-stripe beregnet for sauna/badstue. Blir levert med dobbeltsidig 3M-tape. Bør IKKE monteres i aluminiumsprofil. Stripen tåler helt opp til 105°C med en levetid på hele 50 000 timer.

Basic 4,8W

Laveffekts LED-stripe. Egnet for visuelle dekoreffekter og for å fremheve detaljer. Brukes f.eks. som baklys på vegg, skap og i nisjer. Med dobbeltsidig 3M-tape er stripen allsidig og lett å montere. Tilgjengelig i flere fargevalg og IP-grader.

Standard 2.0 9,6W CRI>90

Vår bestselger har blitt oppgradert med høyere fargegjengivelse, opptil CRI 90+, enda bedre lysutbytte og lav effekt. Passer til de fleste installasjoner som både direkte-, design- og bakgrunnslys. 126 LED-dioder per meter gjør det enklere å lage en jevn lyslinje i de fleste installasjoner. Må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden. Med dobbeltsidig 3M-tape er stripen allsidig og lett å montere.

A-Line 9,6W CRI>80

Vår nyeste prosjekt-stripe med bra lysutbytte og lav effekt. Passer til de fleste installasjoner som både direkte-, design- og bakgrunnslys. 120 LED-dioder per meter gjør det enklere å lage en jevn lyslinje i de fleste installasjoner. Må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden. Med dobbeltsidig 3M-tape er stripen allsidig og lett å montere.

Ultra Long 4,32W

LED-stripe for lengre strekk, opptil 20 meter pr. tilkobling. Egnet for visuelle dekoreffekter og for å fremheve detaljer. Spesielt godt egnet der det er behov for lange lengder, som håndrekke, mur o.l.

Ultra Long 8W

LED-stripe for lengre strekk, opptil 30 meter pr. tilkobling. Indirekte og direkte belysning der det er behov for svært lange strek, blant annet korridorer og fasader.

Ultra Slim 7,5W

Smal LED-stripe men fremdeles høyt lysutbytte. Bruksområder: Mellom spiler, i møbler og interiør.

Full Spectrum 9,6W CRI>98

Full spektrum fargegjengivelse, laget for nøyaktig fargegjengivelse; CRI>98. 120 LED-dioder pr. meter gjør det enkelt å lage en jevn lyslinje i de fleste installasjoner. Med dobbeltsidig 3M 300LSE-tape er stripen allsidig og lett å montere. Bør legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden.

Cob 11W

Spesiell LED-stripe designet for å oppnå et helt jevnt lys. 512 LED per meter gjør det enkelt å lage en jevn lyslinje, selv når du bruker en lav aluminiumsprofil.