Til toppen

LED-striper - Mono (hvit)

Sorter etter:

LED-stripe 3W IP20 Trapp

LED-stripe som er spesialdesignet for trapper o.l. da de fås i lengder på 80, 100 og 120 cm. Lav effekt og høyt lysutbytte. Leveres med 3 meter kabel i én ende.

LED-stripe 6W IP54 Garasje m.m.

LED-stripe som er spesialdesignet for direkte-, design- og bakgrunnslys. Lav effekt og høyt lysutbytte. Leveres med 5 meter kabel i én ende.

LED-stripe 9,6W Badstue/sauna

LED-stripe beregnet for sauna/badstue. Skap den riktige stemningen og atmosfæren. Blir levert med dobbeltsidig 3M-tape og bør monteres i profil for bedre beskyttelse. Stripen tåler helt opp til 105°C med en levetid på hele 50 000 timer.

Standard 4,8W

Laveffekts LED-stripe. Egnet for visuelle dekoreffekter og for å fremheve detaljer. Brukes f.eks. som baklys på vegg, skap og i nisjer. Med dobbeltsidig 3M-tape er stripen allsidig og lett å montere. Tilgjengelig i flere fargevalg og IP-grader.

Standard 9,6W CRI>80

Bestselger med god fargegjengivelse, CRI 80, meget bra lysutbytte og lav effekt. Passer til de fleste installasjoner som både direkte-, design- og bakgrunnslys. 120 LED-dioder per meter gjør det enklere å lage en jevn lyslinje i de fleste installasjoner. Må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden. Med dobbeltsidig 3M-tape er stripen allsidig og lett å montere. Tilgjengelig i flere lengder, fargevalg og IP-grader. Kan leveres i 30m rull for deg som ønsker en fleksibel og forutsigbar arbeidsdag. Tilpass og produser dine egne lengder til installasjonen samtidig som du reduserer kapp og kostnader. Husk ekstra tilledning.

Standard 2.0 9,6W CRI>90

Vår bestselger har blitt oppgradert med høyere fargegjengivelse, opptil CRI 90+, enda bedre lysutbytte og lav effekt. Passer til de fleste installasjoner som både direkte-, design- og bakgrunnslys. 126 LED-dioder per meter gjør det enklere å lage en jevn lyslinje i de fleste installasjoner. Må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden. Med dobbeltsidig 3M-tape er stripen allsidig og lett å montere.

A-Line 9,6W CRI>80

Vår nyeste prosjekt-stripe med bra lysutbytte og lav effekt. Passer til de fleste installasjoner som både direkte-, design- og bakgrunnslys. 120 LED-dioder per meter gjør det enklere å lage en jevn lyslinje i de fleste installasjoner. Må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden. Med dobbeltsidig 3M-tape er stripen allsidig og lett å montere.

Ultra Long

Ultra Long - LED-striper for lange lengder.
4,3 W/m = 20 m pr. tilkobling.
8 W/m = 30 m pr. tilkobling.

Full Spectrum 9,6W CRI>98

Full spektrum fargegjengivelse, laget for nøyaktig fargegjengivelse; CRI>98. 120 LED-dioder pr. meter gjør det enkelt å lage en jevn lyslinje i de fleste installasjoner. Med dobbeltsidig 3M 300LSE-tape er stripen allsidig og lett å montere. Bør legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden.

Cob 11W

Spesiell LED-stripe designet for å oppnå et helt jevnt lys. 512 LED per meter gjør det enkelt å lage en jevn lyslinje, selv når du bruker en lav aluminiumsprofil.

HD 14W

LED-stripe for ekstra jevnt lys i lave byggehøyder. 280 LED-dioder per meter gjør det enkelt å lage en jevn lyslinje i de tilfeller man er begrenset til å bruke ekstra lav profil. Høy fargegjengivelse: CRI 90+. Må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden. Med dobbeltsidig 3M 300LSE-tape er stripen allsidig og lett å montere. Tilgjengelig i flere fargevalg.

High Output CC 10W

Profesjonell LED-strips med godt lysutbytte pr/m. Perfekt for større prosjekter hvor lysmengden er viktig. LED-stripsen har integrert temperaturbeskyttelse og må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden. Constant current-teknologien sikrer hver LED-chip mot spenningsfall og gir et jevnere lys fra tilkobling til endepunkt over lengre lengder. 126 LED-dioder per meter gjør det enkelt å lage en jevn lyslinje i de fleste installasjoner. Med dobbeltsidig 3M-tape er stripen allsidig og lett å montere. Tilgjengelig i flere lengder, fargevalg og IP-grader.Kan leveres i 30m rull for deg som ønsker en fleksibel og forutsigbar arbeidsdag. Tilpass og produser dine egne lengder til installasjonen samtidig som du reduserer kapp og kostnader. Husk ekstra tilledning.