Til toppen

Tak, nedhengt

Sorter

Palla pendel DTW

Palla P135 er en pendel med en 13,5 cm glasskule. Designet gir et sofistikert og eksklusivt preg til interiøret, samtidig som he har et enkelt og klassisk design som passer inn i mange rom. Ideell å henge over spisebordet hvor den vil skape en hyggelig atmosfære rundt hjemmets midtpunkt, én eller flere pendler på rekke over en skjenk eller kjøkkenøya - eller i en klynge i hjørnet av stuen, gangen eller soverommet. Leveres med DimToWarm, det vil si at fargetemperaturen på lyset blir varmere og lunere jo mer lyset dimmes ned (fra 3000K ned til 1800K).

Gloria pendel

Gloria pendel utstråler moderne eleganse og raffinert design. Serien har en perfekt kombinasjon av estetikk og funksjonalitet og er ideell for å skape en stemningsfull atmosfære over møtebordet, spisebordet eller som en dekorativ lampe i stuen eller lignende steder. Fås i tre størrelser. Det innebygde LED-lyset er plassert nederst på den minste modellen og på innsiden av de to større modellene.

Tube Flex pendel H:25 cm GU10

Tube Flex pendel er tilgjengelig i fire stilige farger; svart, hvit, titan og messing. Hver farge har sin egen unike karakter som gir forskjellig uttrykk til hjemmet. Tube Flex i sort og titan har et rått og maskulint uttrykk, mens hvitt og messing vil gi et mer sofistikert og feminint utseende. Tube Flex pendel kommer med sort takmansjett (den hvite har hvit takmansjett) som har en diameter på 10 cm. Kan også monteres i vår Designline-skinne (husk å bestille pendeladapter). GU10 lyskilde er ikke inkludert.

Tube Flex pendel H:35 cm GU10

Tube Flex er en stilren pendel med et enkelt sylindrisk design. Ekstra innerring i kontrastfarge og sort takkopp medfølger. Kan også monteres i vår Designline-skinne (husk å bestille pendeladapter). GU10 lyskilde er ikke inkludert.

PDS ZMG-armatur 2m 2700K Sort

Komplett armatur. Leveres med LED-stripe, 2m tilledning og endedeksler. Opalt deksel og normalt wireoppheng. Obs: ønsket driver bestilles i tillegg.
KL4649
Lagerbeholdning:

Glaza Duo-armatur

Komplett armatur. Leveres med LED-stripe og endedeksler. Opalt deksel og wireoppheng. Obs: ønsket driver bestilles i tillegg.

Vip pendel

Vip er en flott pendel med linsedesign i fronten. Pendelen fås i sort eller messing. Leveres med sort tekstilkabel og baldakin (takkopp).

Cuscino pendel

Dekorativ pendel med opalt glass og opphengsdetaljer i messing.

Ballerina pendel

Dekorativ pendel med opalt glass og opphengsdetaljer i messing.

Easy Lens P sort 1250TED 918-930 38°

Easy Lens pendel er stilren og minimalistisk og passer inn i moderne omgivelser. Tilgjengelig i dim to warm.
SC1247
Lagerbeholdning:
Leveringstid:

Julius pendel

Nedhengt lampe med speileffekt og røykfarget glass. Passer godt i et moderne interiør. Finnes i tre størrelser og kan fint kombineres i grupper. Leveres med justerbar lengde på ledningen.

Neo Air

Sylindrisk pendel med baldakin og 2,5 meter kabel. Dekkorring og linse kan byttes (tilbehør).