Til toppen

Nedhengte lineære armaturer

Sorter etter:

Baris kontorarmatur

Nedhengt pendel som er veldig godt egnet som arbeidsplassbelysning. Armaturen har et stilrent uttrykk. Armaturen har opp- og nedlys med fordeling 40% opp og 60% ned. Mikroprismatisk optikk for å ivareta blendingskrav. Lakkert med pulverlakk som gir en fin matt finish. Leveres komplett med kabel og opphengswire.

Lipo60 Nedhengt (komplett)

Lipo60 - nedhengt komplett armatur i flere forskjellige lengder, opptil 2,2 meter (lengre lengder på forespørsel). Hvit og sort farge som standard. Alufarge på forespørsel. Endedeksler, wiresett og kabel medfølger.

Lipo80 Nedhengt (komplett)

Lipo80 - nedhengt komplett armatur i flere forskjellige lengder, opptil 2,2 meter (lengre lengder på forespørsel). Hvit og sort farge som standard. Alufarge på forespørsel. Endedeksler, wiresett og kabel medfølger.

Lina80 Hjørne

Hjørnearmatur for Lina80 nedhengt. Enheten kommer komplett med profil, LED-modul og driver.

Zuli kontorarmatur

Nedhengt minimalistisk armatur med en andel opplys.

Fly nedhengt

Fly er en armatur utenom det vanlige og er utformet slik som navnet tilsier; at den svever. Optikken er laget i klar akryl og sprer lyset slik at man får en lysende svevende flate. Baldakin og metalldetaljer leveres i matt lakk, enten hvit, grå eller sort. Leveres både med og uten dimbar forkobling. Standardlengde på wire og kabel er 2 meter.

Art

Slank nedhengsarmatur med opp- og nedlys. Mønster i optikken, laget med laser. Mulighet for spesiallaget mønster (på forespørsel). Flere lysfordelings- og dimmemuligheter.

Art Tunable White

Slank nedhengsarmatur med opp- og nedlys som kan styres separat. Mønster i optikken, laget med laser. Mulighet for spesiallaget mønster (på forespørsel). Styres med DALI og/eller Bluetooth.

Asta Asymmetrisk

Asta er slank armatur med asymmetrisk lysfordeling. Brukes som wallwasher eller tavlelys. Fås både med og uten DALI forkobling. Monteres innfelt, direkte eller pendles ned. Ved pendel må wiresett bestilles separat.

SANT-serien

Sant har lys begge veier; både opp og ned. Bredde på 66 mm og fås i lengder opptil 2,2 meter. Lengdene kan enten monteres enkeltvis eller i lange rekker. Valg av hjørneenhet gjør at man kan skape mange former. Finnes i forskjellige lumenpakker og optikken er enten mikroprismatisk eller opal. Profilene i hvit, sort og grå som standard. Flere monteringsmuligheter: Rett strekk i serie, hjørneløsning, som pendel, på vegg, direkte i tak eller i tretenningsskinner. Denne serien har mange valgmuligheter. Kontakt oss for å finne en løsning til ditt prosjekt.
HA0001
Lagerbeholdning:
Leveringstid:

Bea

Bea er en eksklusiv nedhengt armatur med gjennomtenkt enkelhet og stor fleksibilitet, noe som gjør at den passer inn i alle miljøer, fra kontorer til private hjem. Lampen består av to lyselementer. Nederst er det mørke reflektorer som bidrar med godt arbeidslys og øverst er det diffuserende lys som gir et mykt lys ut i rommet. Med Bea oppnås det både diffuserende og kontrastfylt lys.

Blaster

Blaster er en pendel som har lys med høy jevnhet på grunn av en bra diffuserende optikk. Lyset spres 270° og gir et behagelig rundtstrålende lys.