Til toppen


[ LED-striper ]

Nysgjerrig på LED-striper?

På våre inspirasjonssider kan du få gode og nye idéer til løsninger ved bruk av LED-striper. Her er det kun fantasien som setter grenser. Trenger du hjelp til å løse et LED-stripeprosjekt kan vi hjelpe deg.

Inspirasjon - LED-striper | Kontakt oss

[ Referanser ] Lyskomponenters prosjekter

Referanser

Lyskomponenter har levert belysningsløsninger til flere prosjekter.
Se noen av dem her!


Her finner du en oversikt over produkter som skal fases ut. Nå kan du sikre deg gode produkter til en sterkt rabattert pris!

Gå til RESTESALG

[ Video ] SLC One Soft og One 360

Ali presenterer One-serien.

One 360 og One Soft er en fleksibel downlight-serie som kan brukes ved utskifting av eldre downlights da de passer i utskjæringshull fra 68-83 mm. Kan også monteres direkte i isolasjonen uten kasse.

Klikk på bildet over for å se video (åpnes i nytt vindu).


[ Video ] Megal Sport

Bent Magnar presenterer Tytan.

Tytan er en innholdsrik serie med tette industriarmaturer. Meget montasjevennlig. Gir et godt, behagelig lys og lite blending. Energieffektiv: fås opp til 157 lumen/W noe som er blant markedets beste.

Klikk på bildet over for å se video (åpnes i nytt vindu).

[ Video ] Megal Sport

Bent Magnar presenterer Megal Sport.

Megal Sport er et godt alternativ til belysningsklasse I, II og III i henhold til NS-EN 12193. Med høy slagfasthet og lav blending er dette en meget driftssikker armatur til alle typer sports- og idrettshaller.

Klikk på bildet over for å se video (åpnes i nytt vindu).


Belysning 2019

Hovedkatalogen Belysning 2019

Med et utvidet sortiment vil du her kunne finne det du trenger for å løse de aller fleste belysningsprosjekter. Sortimentet har vokst i de fleste kategorier, blant annet innen bolig, interiør, næring, industri og utendørsbelysning. Produktene er selvfølgelig også tilgjengelig her på vår hjemmeside.

Finner du ikke det du leter etter? Kontakt oss - vi hjelper deg gjerne!