Til toppen

Toppleilighet i Åros 

I denne nye toppleiligheten i Åros, like utenfor Søgne, har Lyskomponenter levert alt av belysning.
Se hvordan lys kan øke romfølelsen og fremheve takhøyden.
I samarbeid med huseier ble det valgt løsninger med et moderne designuttrykk. 

 
Velkommen opp!

Over trappen henger en pendel som gir et fantastisk lysbilde da lyskilden er integrert i selve strukturen.

Produktvalg:

TITIA MINOR fra Nemo Lighting

Kontakt oss for mer informasjon.Stuen

Det er høyt under taket når en kommer opp i den åpne stuen. Her er det montert lekre pendler over de sosiale sonene. I tillegg er det montert LED-striper for indirekte lys rundt spilehimlingen. Denne løsningen øker romfølelsen og fremhever takhøyden.
Lineære spotter med tilt er montert i skråtaket for å gi godt med lys når det er ønskelig.

Produktvalg:
Kontakt oss for mer informasjon.Kjøkken

Over kjøkkenet henger stilrene pendler. 
LED-striper er montert under innredningen for indirekte belysning.

Produktvalg:Spiseplass

Tidløse pendler i glass. Glasset er opalt med glatt struktur, noe som gir et behagelig og jevnt lys.

Produktvalg:
Kontakt oss for mer informasjon.
Loftsstue

Produktvalg:
Kontakt oss for mer informasjon.Soverom

Soverommet har downlights som grunnbelysning. Selv om taket er hvitt har huseier valgt sorte downlights for å skape en tøff kontrast, samtidig som de står i stil til øvrig belysning i leiligheten.

Produktvalg:

Downlight: One Soft i sort


Baderom

På baderommene er det montert designdownlights fra SLC Design. I skråtak er det perfekt å bruke Cup da denne han vippes i ønsket retning. Et bad består ofte av mange blanke overflater som fliser, dusjvegger og speil. Da er en downlight med nedtrukken kant ideell å bruke siden de sentrerer lyset og blender mindre en ordinære downlights.

Produktvalg:

Designdownlights:
Cup i sort
Tubo i sort


Gang

Tips! Som et mer spennende alternativ til å fordele downlights med lik avstand gjennom en lang gang, plasser to og to sammen.

Produktvalg:

Designdownlight: Blocky i sort

Terrassen

Profilen A5 er perfekt å bruke der hvor profilen blir synlig. Den har inntrukket deksel som skjuler lyskilden, reduserer blending betydelig og gir en smalere strålingvinkel.

Produktvalg under rekkverk og i tak:

Produkter brukt i dette prosjektet:

Lungo nedhengt

Lungo-serien gjør ethvert interiør stilig og originalt. Den er kun 60mm i diameter. Det er muligheter for variasjon mellom forskjellige størrelser og farger. Passer godt bl.a. over bord, øyer eller bardisker. Kan dimmes med bakkantdimmer.

Pandion Tilt

Pandion Tilt er en serie med lineære, innfelte downlights av høy kvalitet. Lyskilden er godt inntrukket og gir lite blending. Mange fargevalg. Den finnes med tre, fem og ti lys-celler. Tilgjengelig med DALI og faseavsnittdimming.

One Soft

Lavtbyggende downlight som kan felles inn i hull fra 68 til 83mm og er perfekt ved utskifting av eldre halogendownlights. Kan monteres direkte i isolasjonen. One Soft har inntrukket lyskilde og dermed lavere blending. LED-lyskilde med reflektor på 36°. 2700K, 3000K eller Dim to Warm (1800K-3000K). Meget god fargegjengivelse (CRI 90). Kommer i fargene hvit, sort og alu. Dimbar med bakkantdimmer. 

Cup designdownlight

Downlight med utforming som gjenspeiler egenart og karakter. Downlighten kan vippes og roteres i ønsket retning. Utskiftbar innerring.
Designet av Gunnar Fjellestad, GF Design.

Tubo designdownlight

Fås i hvit eller sort. Tubo har en markert, nedtrukket kant på 60 mm som gir blendingsreduksjon og karakter. Lyskilden er dypt plassert og er ikke synlig fra sidevinklene. Dette gir en opplevelse av at det er et rør med lys i, ikke en downlight. Tubo vil prege rommet den står i. Med sitt enkle og rene uttrykk passer den inn i de fleste miljø.
Design: Gunnar Fjellestad, GF Design.

Blocky designdownlight

Fås i hvit eller sort. Blocky har en markert, nedtrukket kant på 60 mm som gir blendingsreduksjon og karakter. Lyskilden er dypt plassert og er ikke synlig fra sidevinklene. Dette gir en opplevelse av at det er en boks med lys i, ikke en downlight. Blocky gir et kvadratisk lysbilde og vil prege rommet den står i. Med sitt enkle og rene uttrykk passer den inn i de fleste miljø.
Design: Gunnar Fjellestad, GF Design.

B3 Standard Lav Alu 2m

Aluminiumsprofil med et bredt spekter av bruksområder. Anbefalt brukt til indirekte/skjult belysning. Avstand til deksel: 11 mm. For utenpåliggende eller innfelt montasje. Deksel ikke inkl.
S40122
Lagerbeholdning:
Antall på lager:

High Output 2.0 10W CC

Profesjonell LED-stripe med godt lysutbytte pr. meter. Perfekt for større prosjekter hvor lysmengde og lengde er viktig. Constant Current-teknologien sikrer lik lysmengde gjennom hele stripens lengde. LED-stripen har integrert temperaturbeskyttelse.

Micro HG

Lav profil med inntrukket deksel som skjuler lyskilden og reduserer blending betraktelig. Kan monteres utenpåliggende uten synlige fester. Gir smal spredningsvinkel på lyset. Kan integreres i møbler, under overskap eller som linjer i tak og på vegg. Passer sammen med våre IP20 LED-striper. Andre RAL-farger på forespørsel.

A-Line 9,6W CRI>80

Vår nyeste prosjekt-stripe med bra lysutbytte og lav effekt. Passer til de fleste installasjoner som både direkte-, design- og bakgrunnslys. 120 LED-dioder per meter gjør det enklere å lage en jevn lyslinje i de fleste installasjoner. Må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden. Med dobbeltsidig 3M-tape er stripen allsidig og lett å montere.

A5 Standard Dyp

Profilens inntrukne deksel skjuler lyskilden, reduserer blending betydelig og gir en smalere strålingvinkel. Kan monteres utenpåliggende eller innfelt, samt henges opp wire (tilbehør). Kan monteres i vinkler på 90° eller 180° (tilbehør).
NB! Deksel ikke inkl.

Ultra Long 8W

LED-stripe for lengre strekk, opptil 30 meter pr. tilkobling. Indirekte og direkte belysning der det er behov for svært lange strek, blant annet korridorer og fasader.

I tillegg ble det brukt pendler fra Nemo Lighting som vi ikke har i nettbutikken.


Installatør: SIAS Installasjon


Trenger du veiledning eller hjelp til ditt prosjekt?

Kontakt oss!