Til toppen

Vegg-, gulv- og bordlamper

Sorter

Space

Space er en lavtbyggende og stilren LED-armatur som kan monteres enten i taket eller på veggen. Denne passer godt å bruke i private hus og hjem, samt korridor, trapper, bad og garderober. Leveres med opal avskjerming for en behagelig lysopplevelse. Tilgjengelig i to størrelser: Ø:235 og Ø:300 mm. Space er designet og konstruert for enkel montering i alle sammenhenger, om det skulle være åpen kabling, eldre takbokser eller DSL-uttak.

Space m/sensor

Space er en lavtbyggende og stilren LED-armatur som kan monteres enten i taket eller på veggen. Denne har PIR-sensor med grunnlysinnstilling (korridorfunksjon). Passer godt å bruke i private hus og hjem, samt korridor, trapper, bad og garderober. Leveres med opal avskjerming for en behagelig lysopplevelse. Space er designet og konstruert for enkel montering i alle sammenheng, om det skulle være åpen kabling, eldre takbokser eller DSL-uttak. Tilgjengelig i to størrelser: Ø:235 og Ø:300 mm.

Illumin8 opplys

Illumin8 er en opplys-armatur som skaper det myke å behgelige allmennlyset i rommet. Den har justerbar spredning slik at man kan styre lyset bort fra veggen og kun lyse opp taket. Den dimmes med faseavsnitt og har bryter for Kelvin-valg. Monteringen er enkel, men ikke bra egnet for åpen kabling. Illumin8 kan brukes i de fleste rom men passer kanskje best i generelle oppholdsrom og møterom som tilleggsbelysning.

Companion bordlampe trådløs

Moderne trådløs bordlampe. Lampen har ca. 8t batteritid på 100% lysstyrke og ca. 20t på 20% lysstyrke. Maks ladetid er 5t. Lampen dimmes enkelt på en diskret knapp. Dette er et fantastisk produkt til bruk på resturanter innendørs og utendørs i tørt vær. Eller på utebordet en sen sommerkveld, på hytten uten strøm, i campingbilen eller der det måtte passe.

T1 Bordlampe sort 310lm 927 m/bryter

Moderne og tidløs bordlampe med LED-teknologi. Justerbart hode. Passer sammen med F1 gulvlampe. Sort matt finish.
SC1193
Lagerbeholdning:
Leveringstid:

F1 Gulvlampe sort 310lm 927 m/bryter

Moderne og tidløs gulvlampe med LED-teknologi. Justerbart hode. Passer sammen med T1 bordlampe. Sort matt finish.
SC1194
Lagerbeholdning:
Leveringstid:

Flex Wall vegglampe

Vegglampe med stilrent og minimalistisk design. Lampen leveres med en fullt fleksibel arm og av/på bryter. Passer veldig godt som sengelampe. Kommer i hvit og sort.

Easy Lens W sort 2x250TED 918-930 38°

Easy Lens vegg er stilren og minimalistisk og passer inn i moderne omgivelser. Tilgjengelig i dim to warm.
SC1248
Lagerbeholdning:
Leveringstid:

Dot veggarmatur

DOT er en populær vegglampe med et unikt design. Bryteren kan skifte mellom av/på, leselys, indirekte lys, samt at den justerer lysmengden ved hjelp av pushdim-signal. Bryteren har lys slik at den er lett å finne i mørket. Lampen kan roteres både horisontalt og vertikalt.

Galen

Slank og stilren LED vegglampe med justerbar arm og en flott finish. Passer perfekt som en leselampe ved siden av sengen.