Til toppen

Tak, utenpåliggende

Sorter etter:

Easy Build enkel

Dimbar, fleksibel LED-downlight for tak- eller veggmontasje. Driver er inkludert. Fås i flere farger og størrelser.
 

Easy Build dobbel

Dimbar, fleksibel LED-downlight for tak- eller veggmontasje. Utenpåluggende. Driver er inkludert. Fås i 2 forskjellige størrelser i hvit eller sort.
 

EASY SPOT S TRIPLE Ø:100 WH 3x640TED 927 32°

Easy spot kan monteres direkte i tak eller på vegg. Spoten har et diskret, minimalistisk design og passer inn i ethvert rom.
SC1081
 

EASY SPOT S QUATRO Ø:100 WH 4x640TED 927 32°

Easy spot kan monteres direkte i tak eller på vegg. Spoten har et diskret, minimalistisk design og passer inn i ethvert rom.
SC1082
 

SpotOn GU10

SpotOn kan monteres direkte i tak eller på vegg. Spotten har et diskret, minimalistisk design og passer inn i ethvert rom.
 

Designline komplett sett med spot

Komplett sett med skinne, tilkobling og spotter. Lyskilder må kjøpes separat.
 

Designline komplett sett med pendel

Komplett sett med 2 meter skinne, tilkobling, adaptere og 2 stk. A1 pendler med E14 sokkel. Tre meter ledning. Lyskilder må kjøpes separat.
 

Lungo tak

Lungo-serien gjør ethvert interiør stilig og originalt. Den er kun 60mm i diameter. Det er muligheter for variasjon mellom forskjellige størrelser og farger. Kan dimmes med bakkantdimmer.
 

Moon

Moon er en sirkelarmatur og kan dimmes ved hjelp av en enkel fasedimmer. Kan monteres både i tak og på vegg. Stilren LED-plafond for bolig.
 

BRIGHT S240 LED 960HF 830 OP

LED taklampe med festebrakett for hurtig og enkel montering. Montér braketten i taket og vri lampen enkelt på plass. Ikke dimbar.
SL5015
 

Pluto

Dimbar LED-plafond. Fås i flere størrelser og lysfarger.
 

Gamma IP54

Montasjevennlig plafonder laget i robuste materialer. Dobbeltisolert (klasse II). Slagfasthet IK10 og tetthetsgrad IP54. Opsjon; sensor.