Til toppen

Utenpåliggende interiørarmaturer - tak

Sorter

UCL

UCL er en universell og effektiv armatur som er enkel å montere. Mange bruksområder. Den leveres som standard med 5x2,5 mm² gjennomgangskobling og hurtigklemmer i hver ende. Armaturen har brytervalg på fargetemperatur (3000K/4000K) samt effektvalg. Fås med eller uten sensor.

Base utenpåliggende downlight

Utenpåliggende downlight med symmetrisk lysfordeling. Det sylindriske armaturhuset er tilgjengelig i seks diametere: 150mm, 190mm, 220mm, 235mm, 240mm og 260mm. Det er også tilgjengelig et stort utvalg av reflektorer for å oppnå de beste lysresultatene. Aluminiumsreflektoren leveres i forskjellige utførelser: fasettert metallisert eller sandblåst anodisert. Glasstilbehør tilgjengelig for å øke beskyttelsesgraden til IP54. Base kan kombineres med pendelen Gravity for å oppnå et helhetlig uttrykk.

Lungo tak

Lungo-serien gjør ethvert interiør stilig og originalt. Den er kun 60mm i diameter. Det er muligheter for variasjon mellom forskjellige størrelser og farger. Kan dimmes med bakkantdimmer.

Gota takarmatur

Sylindrisk takarmatur med symmetrisk lysfordeling. Kan brukes som effektbelysning eller generell belysning. Ren sylindrisk form og er tilgjengelig i fire diametere: 60mm, 80mm, 90mm og 120mm. Stort utvalg av reflektorer og lumenpakker for å oppnå de beste lysmessige resultatene. Aluminiumsreflektorer i forskjellige utførelser: fasettert metallisert eller sandblåst anodisert. Pulverlakkert aluminiumsprofil tilgjengelig i forskjellige utførelser. Tilpasset RAL-farge på forespørsel. Innebygd driver (inkludert). Gota kan kombineres med Keri nedhengt armatur og Rocket veggmontert armatur for å få et helhetlig uttrykk.

Shift utenpåliggende downlight

Shift er laget av aluminium og fås i flere farger. Hver spot kan dreies 360 ° og vippes 45°.

Vali utenpåliggende

Vali-familien består av nedhengt, semiinnfelt, utenpåliggende og skinnemontert spot. Reflektorvalg: 21°, 28°, 40° og 63°, hvorav 28° er standard. Fargegjengivelse er CRI>90. Farger: hvit og sort. Tilleggsutstyr: blendigsring, bikuberaster og satin diffuser.

LLL

Utenpåliggende LED-armatur med opal avdekning og raster for lav blending. UGR <19.

Pluto

Dimbar LED-plafond. Fås i flere størrelser og lysfarger.

Dione Plus IP65

Montasjevennlig plafond laget i robuste materialer. Slagfasthet IK10 og høy tetthetsgrad; IP65. Opsjoner; sensor, nødlys og DALI.

Deimos IP40

Dekorativ LED-plafond med sort eller hvit dekorring. 40 mm i diameter. IP40. Den dype opaliserte skjermen gir et godt lys. For vegg- eller takmontasje. Ikke dimbar. Sensor på forespørsel.

Camea IP44

Sirkulær LED-plafond med bevegelsessensor. IP44 og IK10 gir mange bruksområder. 5-polt gjennomgangskobling. Opalisert skjerm. For vegg- eller takmontasje.

Gamma IP54

Montasjevennlig plafonder laget i robuste materialer. Dobbeltisolert (klasse II). Slagfasthet IK10 og tetthetsgrad IP54. Opsjon; sensor.