Til toppen

Utenpåliggende interiørarmaturer - tak

Sorter

Shift utenpåliggende m/dimbar driver og justerbar fargetemperatur

Lavtbyggende og effektiv downlight med 3000K/4000K-bryter. Leveres komplett med driver og kapsling for utenpåliggende montasje (fjærer må byttes på Shift ved montering i kapslingen). Denne downlighten gir høy effektivitet og flimmerfri belysning med justerbar CCT; 3000K/4000K. UGR<19 gjør den perfekt for å erstatte gamle kompaktlysrør.

UCL

UCL er en universalarmatur som kan passe like fint på vaskerommet som i garasjen eller på lageret. Den gir et mykt lys som er jevnt fordelt i det opale dekselet. Når man i tillegg kan sette effekten og fargetemperaturen man ønsker på brytere inne i armaturen treffer man mange bruksområder.. Den leveres som standard med 5x2,5 mm² gjennomgangskobling og hurtigklemmer i hver ende. Fås med eller uten sensor.

Space plafond

Space er en lavtbyggende og stilren LED-armatur som kan monteres enten i taket eller på veggen. Denne passer godt å bruke i private hus og hjem, samt korridor, trapper, bad og garderober. Leveres med opal avskjerming for en behagelig lysopplevelse. Tilgjengelig i to størrelser: Ø:235 og Ø:300 mm. Space er designet og konstruert for enkel montering i alle sammenhenger, om det skulle være åpen kabling, eldre takbokser eller DSL-uttak.

Space plafond m/sensor

Space er en lavtbyggende og stilren LED-armatur som kan monteres enten i taket eller på veggen. Denne har PIR-sensor med grunnlysinnstilling (korridorfunksjon). Passer godt å bruke i private hus og hjem, samt korridor, trapper, bad og garderober. Leveres med opal avskjerming for en behagelig lysopplevelse. Space er designet og konstruert for enkel montering i alle sammenheng, om det skulle være åpen kabling, eldre takbokser eller DSL-uttak. Tilgjengelig i to størrelser: Ø:235 og Ø:300 mm.

Ozola

Stor sirkulær DALI-armatur på 120 cm og kun 8 cm høy. Helt homogent lys i opal. Kelvinvalg: 3000K/3500K/4000K og powerswitch 50%/75% /100%. Mindre størrelser og wireoppheng er tilgjengelig på forespørsel.

Exal

Exal er en sirkulær dekorativ armatur med sensor, laget av høykvalitets aluminium som er lakkert. Monteres enten i tak eller på vegg. Høyden er på 72mm. Exal kan pendles ved kjøp av pendelkit. Kan leveres i andre størrelser, lumenpakker eller farger.

Exal Sensor

Exal er en sirkulær dekorativ armatur laget av høykvalitets aluminium som er lakkert. Monteres enten i tak eller på vegg. Høyden er på 72 mm. Exal kan pendles ved kjøp av pendelkit.

Exal Sensor m/neddimming

Exal med sensor med neddimmingsfunksjon. Exal-serien er en sirkulær dekorativ armatur laget av høykvalitets aluminium som er lakkert. Monteres enten i tak eller på vegg. Høyden er på 72 mm. Exal kan pendles ved kjøp av pendelkit. Passer fint å bruke i trapperom, korridorer og steder der man ønsker at det alltid er et grunnlys.

Base utenpåliggende downlight

Utenpåliggende downlight med symmetrisk lysfordeling. Det sylindriske armaturhuset er tilgjengelig i seks diametere: 150mm, 190mm, 220mm, 235mm, 240mm og 260mm. Det er også tilgjengelig et stort utvalg av reflektorer for å oppnå de beste lysresultatene. Aluminiumsreflektoren leveres i forskjellige utførelser: fasettert metallisert eller sandblåst anodisert. Glasstilbehør tilgjengelig for å øke beskyttelsesgraden til IP54. Base kan kombineres med pendelen Gravity for å oppnå et helhetlig uttrykk.

Lungo takarmatur

Lungo-serien gjør ethvert interiør stilig og originalt. Den er kun 60mm i diameter. Det er muligheter for variasjon mellom forskjellige størrelser og farger. Kan dimmes med bakkantdimmer.

Gota takarmatur

Sylindrisk takarmatur med symmetrisk lysfordeling. Kan brukes som effektbelysning eller generell belysning. Ren sylindrisk form og er tilgjengelig i fire diametere: 60mm, 80mm, 90mm og 120mm. Stort utvalg av reflektorer og lumenpakker for å oppnå de beste lysmessige resultatene. Aluminiumsreflektorer i forskjellige utførelser: fasettert metallisert eller sandblåst anodisert. Pulverlakkert aluminiumsprofil tilgjengelig i forskjellige utførelser. Tilpasset RAL-farge på forespørsel. Innebygd driver (inkludert). Gota kan kombineres med Keri nedhengt armatur og Rocket veggmontert armatur for å få et helhetlig uttrykk.

Vali utenpåliggende

Vali-familien består av nedhengt, semiinnfelt, utenpåliggende og skinnemontert spot. Reflektorvalg: 21°, 28°, 40° og 63°, hvorav 28° er standard. Fargegjengivelse er CRI>90. Farger: hvit og sort. Tilleggsutstyr: blendigsring, bikuberaster og satin diffuser.