Til toppen

Gulv- og bordlamper

Sorter

F1 Gulvlampe sort 310lm 927 m/bryter

Moderne og tidløs gulvlampe med LED-teknologi. Justerbart hode. Passer sammen med T1 bordlampe. Sort matt finish.
SC1194
Lagerbeholdning:
Leveringstid:

T1 Bordlampe sort 310lm 927 m/bryter

Moderne og tidløs bordlampe med LED-teknologi. Justerbart hode. Passer sammen med F1 gulvlampe. Sort matt finish.
SC1193
Lagerbeholdning:
Leveringstid:

Stan gulvlampe

Stan er en frittstående armatur med direkte/indirekte lysfordeling. Stan har en smal profil med svært små dimensjoner. Selve armaturen er utstyrt med et optisk element som består av en kombinasjon av optiske linser og et plastparabolsk raster. På grunn av disse optiske materialene blender armaturen svært lite. Armaturene i Stan-familien kommer som dimbar og i dimbar versjon med sensor. Frittstående arbeidslys kan forenkle møblering og endringer i kontorlandskap. Velger man i tillegg en sensorvariant vil man få en økonomisk og adaptiv belysning.

Stan bordlampe

Stan er en bordlampe med direkte/indirekte lysfordeling. Stan har en smal profil med svært små dimensjoner. Selve armaturen er utstyrt med et optisk element som består av en kombinasjon av optiske linser og et plastparabolsk raster. På grunn av disse optiske materialene blender armaturen svært lite. Armaturene i Stan-familien kommer som dimbar og i dimbar versjon med sensor. Frittstående arbeidslys kan forenkle møblering og endringer i kontorlandskap. Velger man i tillegg en sensorvariant vil man få en økonomisk og adaptiv belysning.

Flat gulvlampe

Flat er en produktfamilie med organiske former besående av pendel, vegglampe og gulvlampe. Produktserien er ideell for belysning av kontorer eller hjem. Den er tilgjengelig i med Philips HUE-teknologi hvor man via en smarthus-app kan styre lysintensitet og fargenyanser. Med dette kan man skape den rette atmosfæren for alle øyeblikk.

Companion bordlampe trådløs

Moderne trådløs bordlampe. Lampen har ca. 8t batteritid på 100% lysstyrke og ca. 20t på 20% lysstyrke. Maks ladetid er 5t. Lampen dimmes enkelt på en diskret knapp. Dette er et fantastisk produkt til bruk på resturanter innendørs og utendørs i tørt vær. Eller på utebordet en sen sommerkveld, på hytten uten strøm, i campingbilen eller der det måtte passe.