Til toppen

Vegg, utenpåliggende

Sorter etter:

Odessa lyskaster

Odessa er en allsidig tiltbar lyskaster for fasadebelysning eller landskapsbelysning. Odessa har et kompakt design og passer inn overalt. Lyskasteren kommer med flere lysstrålingsvinkler og forskjellige fargetemperaturer. Tilbehør: blendingsvern, honeycomb og jordspyd. Dimbare versjoner fås på forespørsel.
 

Arca vegglampe

Kubisk dekorativ vegglampe med integrert LED. Kan dimmes med bakkantdimmer. Lysfordeling opp og ned.
 

ARCA W102 LED BL 700TED 830 IP65

Kubisk dekorativ vegglampe med integrert LED. Lysfordeling kun en vei. Kan dimmes med bakkantdimer.
SC1097
 

ARCA XL W150 LED BL 2x820TED 830 IP65

Kubisk dekorativ vegglampe med integrert LED. Lysfordeling opp og ned. Kan dimmes med bakkantdimer.
SC1156
 

EASY SPOT S OUT Ø:100 LED BL 640TED 927 32° IP54

Utendørsvariant av Easy spot-serien.
SC1127
 

Sund GU10

Veggarmatur egnet til innendørs og utendørs bruk. Kommer i to modeller: én lyser nedover og én lyser både opp og ned. Kompakt størrelse som passer inn overalt. Lyskilde (GU10) bestilles separat.
 

Gemini

Stilren veggarmatur med opp/ned-lys.
 

Marvik med nedlys

Med sitt nette og rene design er Marvik er et bra valg for veggmontert lys. Armaturen kommer med flere spredningsvinkler. Dimbare varianter på forespørsel.
 

Marvik med opp-/nedlys

Med sitt nette og rene design er Marvik er et bra valg for veggmontert lys. Armaturen kommer med flere spredningsvinkler. Dimbare varianter på forespørsel.
 

Matrix vegglampe

Kompakt kubisk veggmontert armatur med mange lysfordelinger i form av opp/ned lys eller bare en vei. I tillegg er det mange lysvinkler å velge mellom. Dimbare versjoner fås på forespørsel.
 

Gino vegglampe

Gino er en veggmontert armatur som passer perfekt til å lyse opp vegger og overflater. Fås med kun nedlys eller opp- og nedlys. På forespørsel kan den fås med flere strålingsvinkler, samt asymmetrisk lysfordeling med kraftigere lysmengde. 
 

Team

Utenpåliggende påveggsarmatur med asymmetrisk lysfordeling. Armaturen er laget av korrosjonsbestandig aluminium. Kommer som standard i sølvgrå farge.