Til toppen

LED-striper - RGB og RGBW


RGB: Multifarget LED-lys med fargene rød, grønn og blå som sammen gir 16 millioner fargenyanser.
RGBW: Tilsvarer RGB, men kan også gi rent hvitt lys i fargetemperatur 3000K.

Disse LED-stripene kan skape fargerike og kreative installasjoner. Sett farge på spesielle design eller gi rom en ny atmosfære, om det være seg i hagen, på spa-anlegg, utested/restaurant etc. Sammen med vår RGB-styring får du en enkel og brukervennlig stand-alone-løsning som passer i alle installasjoner.

Sorter etter:

RGBW 14,4W

RGB/W-teknologien er en flerfarget LED-stripe som også inkluderer hvitt lys (3000K). Passer for dem som ønsker å skape fargerike og kreative installasjoner, men samtidig gir muligheten til å velge hvitt nøytralt lys i en og samme stripe. Sett farge på spesielle design, gi rom en ny atmosfære eller gjør det lille ekstra på barnerommet samtidig som du beholder muligheten for normal belysning. Sammen med vår RGB/W-styring får du en enkel og brukervennlig stand-alone-løsning som passer i alle installasjoner. Må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden. Med dobbeltsidig 3M-tape er stripen allsidig og lett å montere.Tilgjengelig i flere IP-grader.
 

RGB 14,4W

RGB-teknologien er en flerfarget LED-stripe for å skape fargerike og kreative installasjoner i én og samme stripe. Sett farge på spesielle design eller gi rom en ny atmosfære, om det være seg i hagen, på spa-anlegg, utested/restaurant etc. Sammen med vår RGB-styring får du en enkel og brukervennlig stand-alone-løsning som passer i alle installasjoner. Må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden. Med dobbeltsidig 3M 300LSE-tape er stripen allsidig og lett å montere. Tilgjengelig i flere IP-grader.
 

LED STRIP RGB 120 5M 10MM 21,6W 650LM IP20

Høyeffekts RGB-stripe for ekstra kraftig lyseffekt og tetthet mellom diodene. Denne kombinasjonen gir jevnere linje og høyere kvalitet på det synlige lyset i ferdig produkt. RGB-teknologien er en flerfarget LED-stripe for å skape fargerike og kreative installasjoner i én og samme stripe. Sett farge på spesielle design eller gi rom en ny atmosfære, om det være seg i hagen, på spa-anlegg, utested/restaurant etc. Sammen med vår RGB-styring får du en enkel og brukervennlig stand-alone-løsning som passer i alle installasjoner. Bør legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden. Med dobbeltsidig 3M 300LSE-tape er stripen allsidig og lett å montere.
S14046