Til toppen

LED-striper - RGB og RGBW


RGB: Multifarget LED-lys med fargene rød, grønn og blå som sammen gir 16 millioner fargenyanser.
RGBW: Tilsvarer RGB, men kan også gi rent hvitt lys i fargetemperatur 3000K.

Disse LED-stripene kan skape fargerike og kreative installasjoner. Sett farge på spesielle design eller gi rom en ny atmosfære, om det være seg i hagen, på spa-anlegg, utested/restaurant etc. Sammen med vår RGB-styring får du en enkel og brukervennlig stand-alone-løsning som passer i alle installasjoner.

Sorter etter:

LED-stripe RGB 120 5m 10mm 21,6W 650lm IP20

Høyeffekts RGB-stripe for ekstra kraftig lyseffekt og tetthet mellom diodene. Denne kombinasjonen gir jevnere linje og høyere kvalitet på det synlige lyset i ferdig produkt. RGB-teknologien er en flerfarget LED-stripe for å skape fargerike og kreative installasjoner i én og samme stripe. Sett farge på spesielle design eller gi rom en ny atmosfære, om det være seg i hagen, på spa-anlegg, utested/restaurant etc. Sammen med vår RGB-styring får du en enkel og brukervennlig stand-alone-løsning som passer i alle installasjoner. Bør legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden. Med dobbeltsidig 3M 300LSE-tape er stripen allsidig og lett å montere.
S14046
Lagerbeholdning:
Antall på lager:

RGB 14,4W

RGB-teknologien er en flerfarget LED-stripe for å skape fargerike og kreative installasjoner i én og samme stripe. Sett farge på spesielle design eller gi rom en ny atmosfære, om det være seg i hagen, på spa-anlegg, utested/restaurant etc. Sammen med vår RGB-styring får du en enkel og brukervennlig stand-alone-løsning som passer i alle installasjoner. Må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden. Med dobbeltsidig 3M 300LSE-tape er stripen allsidig og lett å montere. Tilgjengelig i flere IP-grader.

RGBW 14,4W

RGB/W-teknologien er en flerfarget LED-stripe som også inkluderer hvitt lys (3000K). Passer for dem som ønsker å skape fargerike og kreative installasjoner, men samtidig gir muligheten til å velge hvitt nøytralt lys i en og samme stripe. Sett farge på spesielle design, gi rom en ny atmosfære eller gjør det lille ekstra på barnerommet samtidig som du beholder muligheten for normal belysning. Sammen med vår RGB/W-styring får du en enkel og brukervennlig stand-alone-løsning som passer i alle installasjoner. Må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden. Med dobbeltsidig 3M-tape er stripen allsidig og lett å montere.Tilgjengelig i flere IP-grader.

LED-stripe Digital RGBW SPI 60 5m 10mm 19W 730lm 830 IP20

Programmerbar digital LED-stripe. Programmeres og styres ved hjelp av SPI-signal. Smart IC UCS2904B-chip. Hver 6. LED-segment kan programmeres individuelt. Må monteres fra DI mot Do, retningsbestemt. 36 000 timer forventet levetid. Vi bistår med programmering og tilpasning.
S14047
Lagerbeholdning: