Til toppen

LED-striper - RGB og RGBW


RGB: Multifarget LED-lys med fargene rød, grønn og blå som sammen gir 16 millioner fargenyanser.
RGBW: Tilsvarer RGB, men kan også gi rent hvitt lys i fargetemperatur 2700K, 3000K eller 4000K. Skap fargerike og kreative installasjoner og samtidig ha muligheten til å velge hvitt nøytralt lys. 

Sammen med vår RGB-styring får du en enkel og brukervennlig stand-alone-løsning som passer i alle installasjoner.

Sorter

RGB 14,4W

RGB-teknologien er en flerfarget LED-stripe for å skape fargerike og kreative installasjoner i én og samme stripe.
Opptil 300 lm/m.
Sett farge på spesielle design eller gi rom en ny atmosfære, om det være seg i hagen, på spa-anlegg, utested/restaurant, på ungdomsrommet eller vinkjelleren. Sammen med vår RGB-styring får du en enkel og brukervennlig stand-alone-løsning som passer i alle installasjoner.

LED-stripe RGB 120 5m 10mm 21,6W 650lm IP20

Høyeffekts RGB-stripe for ekstra kraftig lyseffekt og tetthet mellom diodene. Denne kombinasjonen gir jevnere linje og høyere kvalitet på det synlige lyset i ferdig produkt. RGB-teknologien er en flerfarget LED-stripe for å skape fargerike og kreative installasjoner i én og samme stripe. Sett farge på spesielle design eller gi rom en ny atmosfære, om det være seg i hagen, på spa-anlegg, utested/restaurant etc. Sammen med vår RGB-styring får du en enkel og brukervennlig stand-alone-løsning som passer i alle installasjoner. Bør legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden. Med dobbeltsidig 3M 300LSE-tape er stripen allsidig og lett å montere.
S14046
Lagerbeholdning:

RGBW 14,4W 5m

RGBW er en flerfarget LED-stripe som også inkluderer hvitt lys.
Skap fargerike og kreative installasjoner og samtidig ha muligheten til å velge hvitt nøytralt lys.
Opptil 610 lm/m. 5 m pr. tilkobling.

NB: Våre 5 og 10 meters RGBW-striper (14,4W) har ikke samme lysmengde, da de har forskjellig teknologi. Vi anbefaler derfor at disse stripene ikke monteres ved siden av hverandre eller i samme rom.

RGBW 14,4W 10m

RGBW er en flerfarget LED-stripe som også inkluderer hvitt lys.
10 m pr. tilkobling.
Skap fargerike og kreative installasjoner og samtidig ha muligheten til å velge hvitt nøytralt lys.

NB: Våre 5 og 10 meters RGBW-striper (14,4W) har ikke samme lysmengde, da de har forskjellig teknologi. Vi anbefaler derfor at disse stripene ikke monteres ved siden av hverandre eller i samme rom.

RGBW High Output 16W

Høyeffekts RGBW-stripe for ekstra kraftig lyseffekt og tetthet mellom diodene. Stripen er spesialutviklet hvor hvitfargen har høyere lysmengde enn normalt (opptil 1000 lm/m). Skap fargerike og kreative installasjoner og samtidig ha muligheten til å velge hvitt nøytralt lys. LED-stripe leveres med 2m ledning i hver ende. Loddinger/custom utover dette må utføres i produksjonslinjen. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

RGBW Cob 16W

LED-stripe designet for å oppnå homogene linjer med lys, selv ved bruk av lave profiler eller transparent deksel. RGBW er en flerfarget LED-stripe som også inkluderer hvitt lys. Skap fargerike og kreative installasjoner og samtidig ha muligheten til å velge hvitt nøytralt lys. Til prosjekter som krever en homogen lyslinje, og som best løses med mindre profiler. For eksempel profiler frest inn i grunne plater. LED-stripe leveres med 2m ledning i hver ende. Loddinger/custom utover dette må utføres i produksjonslinjen. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

LED-stripe Digital RGBW 60 5m 10mm 19W 730lm 830 IP20

Programmerbar digital LED-stripe. Programmeres og styres ved hjelp av SPI-signal. Smart IC UCS2904BL-chip. Hver LED-segment kan programmeres individuelt (10cm). Må monteres fra Di mot Do, retningsbestemt. 36 000 timer forventet levetid. Vi bistår med programmering og tilpasning.
S14047
Lagerbeholdning:
Antall på lager: