Til toppen

Spotter til skinnesystem

Sorter

Empoli

Liten, dimbar spot med stilrent design. Leveres med Global-adapter. Kan dimmes med bakkantdimmer.

S16 spot

Dekorativ spot for tretenningsskinne. Noen av variantene har gullring innerst.

Pinta spot

Sport for tretenningsskinne. Fargegjengivelsen (CRI) er over 90. Kommer i fargene hvit eller sort. Standard reflektor er 36°. Opsjoner er 15°, 24° og 60°.

Vali

Vali er en spot med god kombinasjon av design og funksjonalitet. Reflektorvalg: 21°, 28°, 40° og 63°, hvorav 28° er standard. Fargegjengivelse er CRI>90. Farger: hvit og sort. Tilleggsutstyr: blendigsring, bikuberaster og satin diffuser. Spesialvarianter som 3500K, Fruit, Vegetables og Meat fås på forespørsel.

Aura

Designspot for flere bruksområder. Dekker alle grunnleggende behov og gir et godt lys. Fleksibel. Justerbar i alle retninger. Leveres med universalt 3-tenningsskinneadapter. Velg farge og fargetemperatur.

AION 3100HF 840 30° MATT BLACK

Kostnadseffektiv butikkspot som dekker alle grunnleggende behov og gir et godt lys. Fleksibel. Justerbar i alle retninger. Leveres med globalt 3-tenningsskinneadapter
SL8604
Lagerbeholdning:
Antall på lager:

Tulpi spot LED 2720lm 3000K 35°

Stilren, minimalistisk LED spot for tretenningsskinner. Red Dot Award-vinner 2015. Fås i fargene hvit, sølv og sort. Mange fargeindekser tilgjengelig. Dali forkobling kan også skaffes.
HA1053
Lagerbeholdning:
Leveringstid:

Krios Pro

Profesjonell spot for 3-tenningsskinner. Spoten er desinet for alle typer butikkområder. Mange lysspredninger, fargetemperaturer og lumenpakker er tilgjengelig. Bikuberaster og glasslinse er tilgjengelig på forespørsel.

Venere Pro P

Profesjonell spot for 3-tenningsskinner. Armaturserien har mer en 15 forskjellige reflektorer og mange lumenpakker, opptil 9500 lumen. Det kan også tilbys et bredt spekter av fargetemperaturer for spesielle behov, for eksempel belysning av matvarer.