Til toppen

Nedhengte interiørarmaturer

Sorter etter:

Arcano pendel sylindrisk 230V

Sylindrisk pendel med baldakin og 2,5 meter kabel. 230.

Art

Slank nedhengsarmatur med opp- og nedlys. Mønster i optikken, laget med laser. Mulighet for spesiallaget mønster (på forespørsel). Flere lysfordelings- og dimmemuligheter.

Art Tunable White

Slank nedhengsarmatur med opp- og nedlys som kan styres separat. Mønster i optikken, laget med laser. Mulighet for spesiallaget mønster (på forespørsel). Styres med DALI og/eller Bluetooth.

Asta Asymmetrisk

Asta er slank armatur med asymmetrisk lysfordeling. Brukes som wallwasher eller tavlelys. Fås både med og uten DALI forkobling. Monteres innfelt, direkte eller pendles ned. Ved pendel må wiresett bestilles separat.

Bal

Dekorativ, nedhengt LED-armatur med rund glasskuppel; trelags håndblåst kvalitetsglass. Leveres som standard med oppheng inkl. 2 meter transparent kabel. Leveres med ikke dimbar forkobling eller DALI. Tunable White (TW) på forespørsel.

Color pendel

Sokkel- og ledningssett. Kombiner den med en dekorativ lyskilde for et spennende uttrykk.

Dome-serien

Dome er en pendel med moderne og rent design. Finnes i to forskjellige størrelser; Ø720 og 900 mm. E27-sokkel eller integrert LED. Finnes i 10 forskjellige fargekombinasjoner eller kan bestilles i spesialfarger på forespørsel.
DO1369
Lagerbeholdning:
Leveringstid:

Dop

Meget slank armatur med lav blending: UGR <16. Standardfargene på armaturkropp og optikk er hvit eller svart. Andre farger kan fås på forespørsel. Armaturen er produsert med driver integrert i LED-brettet (driver-on-board).

Dop Tunable White Bluetooth

Meget slank armatur med Tunable White og Bluetooth-styring. Lav blending: UGR <16. Standardfargene på armaturkropp og optikk er hvit eller svart. Andre farger kan fås på forespørsel. Armaturen er produsert med driver integrert i LED-brettet (driver-on-board).

Fly nedhengt

Fly er en armatur utenom det vanlige og er utformet slik som navnet tilsier; at den svever. Optikken er laget i klar akryl og sprer lyset slik at man får en lysende svevende flate. Baldakin og metalldetaljer leveres i matt lakk, enten hvit, grå eller sort. Leveres både med og uten dimbar forkobling. Standardlengde på wire og kabel er 2 meter.

Globe pendel

Globe-serien er en pendel med moderne og rent design. E27-sokkel. LED, DALI-ballast eller andre RAL-koder kan skaffes på forespørsel.
Velg størrelse og farge (innside/utside).