Til toppen

Nedhengte dekorative armaturer

Sorter etter:

Arcano pendel sylindrisk 230V

Sylindrisk pendel med baldakin og 2,5 meter kabel. 230.

BELL P1000 OAK/CP 10100 DALI 830 MNT/B2 OP

Belle er en pendel som kan installeres alene eller flere sammen for å skape et spektakulært blikkfang. Formen på skjermen ligner på en klokke (bell). Store dimensjoner gjør at den egner seg perfekt til store offentlige områder. Diameteren er 1 meter. Pendelen gir et mykt og behagelig lys pga den opale diffuseren. Aluminiums skjermen er dekket med et høyresistent polymer materiale. Lysstyrken kan leveres i over 10.000 lumen og kan leveres med de fleste lys-styrings muligheter.
IM1063
Lagerbeholdning:
Leveringstid:

Baby pendel

Baby er en kreativt utformet pendel. Bladformede utskjæringer og speilaluminiumsstruktur gir en spennende lyseffekt.

Bal

Dekorativ, nedhengt LED-armatur med rund glasskuppel; trelags håndblåst kvalitetsglass. Leveres som standard med oppheng inkl. 2 meter transparent kabel. Leveres med ikke dimbar forkobling eller DALI. Tunable White (TW) på forespørsel.

Bollicina

Bollicina er utformet slik at det ser ut som en gjennomsiktig boble omslutter en mindre boble. Pendelen henger i tre wire som er festet i en takkopp.

CUP P150 CL GL 800 DIM 827 E27

Cup er en pendellampe med fine linjer i glass og kobber. Den er en ideell og elegant lampe med sin gjennomsiktige glasskjerm. Kabel og lampeholder i kobber.
IM1094
Lagerbeholdning:
Leveringstid:

Claudia pendel

Claudia er en retroinspirert armatur med en orientalsk touch. Pendellampen er perfekt for fellesoråder og fargevalgene på skjermen kan tilpasses miljøet.

Color pendel

Sokkel- og ledningssett. Kombiner den med en dekorativ lyskilde for et spennende uttrykk.

Dome-serien

Dome er en pendel med moderne og rent design. Finnes i to forskjellige størrelser; Ø720 og 900 mm. E27-sokkel eller integrert LED. Finnes i 10 forskjellige fargekombinasjoner eller kan bestilles i spesialfarger på forespørsel.
DO1369
Lagerbeholdning:
Leveringstid:

Flat pendel

Flat er en produktfamilie med organiske former besående av pendel, vegglampe og gulvlampe. Produktserien er ideell for belysning av kontorer eller hjem. Den er tilgjengelig i med Philips HUE-teknologi hvor man via en smarthus-app kan styre lysintensitet og fargenyanser. Med dette kan man skape den rette atmosfæren for alle øyeblikk.

Fly nedhengt

Fly er en armatur utenom det vanlige og er utformet slik som navnet tilsier; at den svever. Optikken er laget i klar akryl og sprer lyset slik at man får en lysende svevende flate. Baldakin og metalldetaljer leveres i matt lakk, enten hvit, grå eller sort. Leveres både med og uten dimbar forkobling. Standardlengde på wire og kabel er 2 meter.