Til toppen

Nedhengte dekorative armaturer

Sorter

Bal pendel

Dekorativ, nedhengt LED-armatur med rund glasskuppel; trelags håndblåst kvalitetsglass. Leveres som standard med oppheng inkl. 2 meter transparent kabel. Leveres med DALI eller ikke dimbar forkobling. Tunable White (TW) på forespørsel.

Giza Duo sirkelarmatur

Komplett sirkulær armatur. Leveres med LED-striper som både lyser på innside og på ytterside. Opalt deksel og wireoppheng. Obs: ønsket driver bestilles i tillegg.

Gravity nedhengt downlight

Nedhengt downlight med symmetrisk lysfordeling. Sylindrisk armaturhus tilgjengelig i seks diametere: 150mm, 190mm, 220mm, 235mm, 240mm og 260mm. Stort utvalg reflektorer for å oppnå de beste lysresultatene. Aluminiumsreflektor i forskjellige utførelser: fasettert metallisert eller sandblåst anodisert. Pulverlakkert aluminiumsprofil tilgjengelig i forskjellige utførelser. Tilpasset RAL-farge på forespørsel. Glasstilbehør tilgjengelig for å øke beskyttelsesgraden til IP54. Gravity kan kombineres med takarmaturen Base for å oppnå et helhetlig uttrykk.

Indi pendel

Indi-serien har et spennende design og fremstår som minimalistisk og enkel. Armaturserien er energieffektiv og leveres med wire og kabel. Egnet for bl.a. forretnings- og administrative lokaler, korridorer, hoteller, kulturelle fasiliteter og husholdninger. Leveres i fargene sort, alugrå og hvit. Som opsjon kan den leveres i spesialfolier og andre farger.

Keri pendel

Sylindrisk pendel med symmetrisk lysfordeling. Kan brukes som effektbelysning eller generell belysning. Ren sylindrisk form og er tilgjengelig i fire diametere: 60mm, 80mm, 90mm og 120mm. Stort utvalg av reflektorer og lumenpakker for å oppnå de beste lysmessige resultatene. Aluminiumsreflektorer i forskjellige utførelser: fasettert metallisert eller sandblåst anodisert. Pulverlakkert aluminiumsprofil tilgjengelig i forskjellige utførelser. Tilpasset RAL-farge på forespørsel. Innebygd driver (inkludert). Leveres med 1 meter stålwire som standard. Gjennomsiktig elektrisk ledning. Montert i taket med sylindrisk baldakin.Kan leveres med adapter for trefaseskinner. Keri kan kombineres med Gota takmontert armatur og Rocket veggmontert armatur for å få et helhetlig uttrykk.

Lipod L-armatur

Komplett armatur. Leveres med LED-stripe og endedeksler. Opalt deksel og wireoppheng. Obs: ønsket driver bestilles i tillegg.

Lipod T-armatur

Komplett armatur. Leveres med LED-stripe og endedeksler. Opalt deksel og wireoppheng. Obs: ønsket driver bestilles i tillegg.

Lipod Y-armatur

Komplett armatur. Leveres med LED-stripe og endedeksler. Opalt deksel og wireoppheng. Obs: ønsket driver bestilles i tillegg.

Lungo pendel

Lungo-serien gjør ethvert interiør stilig og originalt. Den er kun 60mm i diameter. Det er muligheter for variasjon mellom forskjellige størrelser og farger. Passer godt bl.a. over bord, øyer eller bardisker. Kan dimmes med bakkantdimmer.

PDS ZMG-armatur 2m 2700K Sort

Komplett armatur. Leveres med LED-stripe, 2m tilledning og endedeksler. Opalt deksel og normalt wireoppheng. Obs: ønsket driver bestilles i tillegg.
KL4649
Lagerbeholdning:

Piatto pendel Ø:360 mm

En stilren nedhengt armatur som kan brukes overalt. Sort eller hvit med gullfarget innside. Leveres med 1,5 meter ledning.

Piatto pendel Ø:620 mm

En stilren nedhengt armatur som kan brukes overalt. Sort eller hvit med gullfarget innside. Leveres med 1,5 meter ledning.

Eksklusiv belysning

I samarbeid med utvalgte europeiske produsenter kan vi tilby et utvidet sortiment på eksklusiv belysning. 
Her får du mulighet til å spesialtilpasse blant annet farge, form, design med mer.

Her er et lite utvalg pendler:


 

BELL P1000 OAK/CP 10100 DALI 830 MNT/B2 OP

Belle er en pendel som kan installeres alene eller flere sammen for å skape et spektakulært blikkfang. Formen på skjermen ligner på en klokke (bell). Store dimensjoner gjør at den egner seg perfekt til store offentlige områder. Diameteren er 1 meter. Pendelen gir et mykt og behagelig lys pga den opale diffuseren. Aluminiums skjermen er dekket med et høyresistent polymer materiale. Lysstyrken kan leveres i over 10.000 lumen og kan leveres med de fleste lys-styrings muligheter.
IM1063
Lagerbeholdning:
Leveringstid:

Bollicina pendel

Bollicina er utformet slik at det ser ut som en gjennomsiktig boble omslutter en mindre boble. Pendelen henger i tre wire som er festet i en takkopp.

CUP P150 CL GL 800 DIM 827 E27

Cup er en pendellampe med fine linjer i glass og kobber. Den er en ideell og elegant lampe med sin gjennomsiktige glasskjerm. Kabel og lampeholder i kobber.
IM1094
Lagerbeholdning:

Claudia pendel

Claudia er en retroinspirert armatur med en orientalsk touch. Pendellampen er perfekt for fellesoråder og fargevalgene på skjermen kan tilpasses miljøet.

Globe pendel

Globe-serien er en pendel med moderne og rent design. E27-sokkel. LED, DALI-ballast eller andre RAL-koder kan skaffes på forespørsel.

Globe pendel

Globe er en nedhengt sfærisk kule som lyser jevnt uten noe form for ubehagelig blending. Den er ideell for bruk i hjem og offentlige områder. Skjermen er laget i opal polytylen og finnes i to størrelser.

Malibu pendel E27

Malibu er en kurvet, moderne pendellampe i støpt aluminium med skjerm i lakkert stål. Den kan leveres i mange farger (på forespørsel) for å tilpasses miljøet den skal installeres i. E27 lyskilde inkludert.

Malibu pendel LED

Malibu er en kurvet, moderne pendellampe i støpt aluminium med skjerm i lakkert stål. Dimbar med DALI. Kan leveres i mange farger (på forespørsel) for å tilpasses miljøet den skal installeres i.

Numa pendel rund

Numa er en rund nedhengt lampe med en perfekt form og et rent lys. Dette er en stor og lyskrafig armatur. Lyset er jevnt takket være den opale PMMA-skjermen og har derfor ingen blending.

Numa pendel firkantet

Numa er en firkantet nedhengt lampe med en perfekt form og et rent lys. Dette er en stor og lyskrafig armatur. Lyset er jevnt takket være den opale PMMA-skjermen og har derfor ingen blending.

Pinocchio pendel

Pinocchio er en nedhengt kjegleformet lampe som er tilgjengelig i 2 forskjellige størrelser.

Pollux pendel

Pollux-serien er en pendel med moderne og rent design. E27-sokkel. LED, DALI-ballast eller andre RAL-koder kan skaffes på forespørsel.

Tunnel-serien

Tunnel er avlang armatur med sylindrisk eller firkantet form. Finnes i tre forskjellige lengder; 600, 900 og 1200 mm. Armaturen kan lages slik at to eller tre armaturer kobles sammen i høyden.
DO1370
Lagerbeholdning:
Leveringstid:

Dome-serien

Dome er en pendel med moderne og rent design. Finnes i to forskjellige størrelser; Ø720 og 900 mm. E27-sokkel eller integrert LED. Finnes i 10 forskjellige fargekombinasjoner eller kan bestilles i spesialfarger på forespørsel.
DO1369
Lagerbeholdning:
Leveringstid: