Til toppen

LED-striper - Spesial

Sorter

3-Way 14,4W

3-Way er en LED-stripe som lyser både opp og til begge sider. For bruk i installasjoner hvor man ønsker lys i alle retninger. Perfekt for indirekte og direkte lys eller en kombinasjon i tilfeller hvor plassen for installasjon er begrenset og hvor man ønsker å kaste lyset i alle retninger fra en enkelt stripe. God fargegjengivelse og bra lysutbytte.

90° 9,6W

LED-stripe med justerbare LED; hver enkel LED-diode kan justeres hvilken vei den skal lyse. Passer i installasjoner hvor overflaten som skal belyses ikke er plan og retningen på lyset skal stå < 90° på flaten. God fargegjengivelse, meget bra lysutbytte og lav effekt. Perfekt for dekorlys og installasjon i nisjer. 120 LED-dioder per meter gjør det enklere å lage en jevn lyslinje.

Double Side 9,6W

Double Side er en LED-stripe med sideveis lysfordeling i begge retninger. For bruk i installasjoner hvor man ønsker sidelys i stedet for tradisjonelt opplys. God fargegjengivelse, bra lysutbytte og lav effekt. Perfekt for indirekte lys eller i tilfeller hvor plassen for installasjon er begrenset og hvor man ønsker å kaste lyset i begge retninger fra en enkelt stripe.

Single Cut 14W

Single Cut er en LED-stripe som er ekstra tilpasningsvennlig på lengden. Denne kan kuttes mellom hver LED-diode og er dermed i større grad mulig å få helt ut til enden av tilpassede profiler. God fargegjengivelse og meget bra lysutbytte til effekten. 120 LED-dioder per meter gjør det enklere å lage en jevn lyslinje.

Flex 4,8W

Flex er vår mest fleksible laveffekt LED-stripe beregnet for indirekte belysning. Egnet for visuelle dekoreffekter og for å fremheve detaljer i tilfeller hvor bøyer og svinger er et faktum. Stripen er fysisk fleksibel i bruk og passer til de fleste formål for effektbelysning.

Side 9,6W

Side er en LED-stripe med sideveis lysfordeling.
For bruk i installasjoner hvor man ønsker sidelys i stedet for tradisjonelt opplys. God fargegjengivelse, bra lysutbytte og lav effekt. Perfekt for indirekte lys eller i tilfeller hvor plassen for installasjon er begrenset.

HD 14W

LED-stripe for ekstra jevnt lys i lave byggehøyder. Opptil 1400 lm/m.
280 LED-dioder per meter gjør det enkelt å lage en jevn lyslinje i de tilfeller man er begrenset til å bruke ekstra lav profil.
Høy fargegjengivelse: CRI 90+.
Bruksområder: til prosjekter som krever en homogen lyslinje, og som best løses med mindre profiler. For eksempel profiler frest inn i grunne plater.

LED-stripe Digital RGBW 60 5m 10mm 19W 730lm 830 IP20

Programmerbar digital LED-stripe. Programmeres og styres ved hjelp av SPI-signal. Smart IC UCS2904BL-chip. Hver LED-segment kan programmeres individuelt (10cm). Må monteres fra Di mot Do, retningsbestemt. 36 000 timer forventet levetid. Vi bistår med programmering og tilpasning.
S14047
Lagerbeholdning:
Antall på lager: