Til toppen

Vei- og gatebelysning

Sorter Anbefalte

L20 Street Veilysarmatur

Veilysarmatur med IP-grad 66, laget av presstøpt aluminium med kjøleribber. Solid og høy kvalitet. Varmebehandlet 5mm glass og tetning med høykvalitets silikon. Armaturen passer til mastetopp Ø:42-60 mm. Høy IK-grad: IK08 glass / IK10 armaturhus. Lysspredningen er bred og asymmetrisk. Bruksområder: alle slags typer vei og parkeringsplasser.

SLC Street Veilysarmatur CLO

Veilysarmatur med IP-grad 66, solid og høy kvalitet med materiale av presstøpt aluminium. Armaturhuset har korrosjonklasse C5-1. Varmebehandlet 5 mm glass og tetning med høykvalitets silikon. Armaturen passer til mastetopp Ø:60 mm. Høy IK-grad: IK08 glass / IK10 armaturhus. Lysspredningen er bred og asymmetrisk. Armaturen leveres med CLO-driver som ivaretar konstant lysutbytte i armaturens levetid.

Iris S

Iris S er den minste armaturen i Iris-serien og passer på stolpe med Ø:60 mm. Dette er en pålitelig armatur tilpasset gatebelysning iht. Statens Vegvesen. Armaturen har høy ytelse, et pent estetisk design, og har et bredt utvalg av fotometriske optikker. Godt egnet til belysning av veier, gater, parkeringsområder, jernbaneperronger og sporveksler, gangfelt, parker og sykkelstier. Leveres med UV-bestandig kabel og ledere.

Iris M

Iris M er den mellomste armaturen i Iris-serien og passer på stolpe med Ø:76 mm. Dette er en pålitelig armatur tilpasset gatebelysning iht. Statens Vegvesen. Armaturen har høy ytelse, et pent estetisk design, og har et bredt utvalg av fotometriske optikker. Godt egnet til belysning av motorveier, gater, parkeringsområder og sporvekslere. Leveres med UV-bestandig kabel og ledere.

Vila

Vila er en enklere og mindre utgave av en gatelysarmatur. Gode tekniske egenskaper, slik som lang levetid og høy effektivitet. Kan fås med Natt-dim og med DALI. Godt egnet til gater, parkeringsområder, lysløyper, turstier, mm. Leveres med UV-bestandig kabel og ledere.

Aldo-serien

Armaturserie spesialutviklet for veibelysning. Lav blending og tilpasset fester for Vik Ørsta-rekkverk. Armaturserien kan tilpasses hvert enkelt prosjekt når det kommer til RAL-farge, lumenpakker og spredningsvinkler. Leveres med DALI/CLO-driver og levetid på 100 000 timer. Gjennomgangskobling i midten eller i endene. Mulighet for å tilpasse lengder på tilledning. Armaturkropp i presstøpt aluminium og slagfasthet på IK10.
LM1685
Lagerbeholdning:
Leveringstid:

MACARON1 WIRE517 ANT 13400HF 830 105°x115°

Macaron er en stilren armaturserie bestående av mastetopp, veilys i wire og pullert. Serien er designet for god belysning utendørs. Den passer perfekt for sti, vei- og plassbelysning der man ønsker mer dekorative armaturer. Denne armaturen har god effektivitet. Tilbys med flere lysdistribusjoner for å ivareta flere belysningskrav. Dimbare varianter på forespørsel.
LM1406
Lagerbeholdning:
Leveringstid: