Til toppen

Belysning av fjellhytteVelkommen til fjells!

Denne unike hytta er bygget for å samle storfamilien så ofte som mulig. Her er det lagt stor vekt på at alle familiemedlemmer har sin egen plass i hytta som alltid står klar. På denne måten slipper man å planlegge hvem som kan komme når. Alt er klart for alle - alltid!I designet av hytta er det valgt å legge vekt på harmoni og ro, med en stilren og tidløs tilnærming. Det er lagt stor vekt på detaljer og materialvalg som vi ønsket å fremheve med belysningen. Dette valget skaper ikke bare en estetisk tiltalende atmosfære, men også et miljø hvor hver detalj bidrar til en følelse av velvære og tilhørighet.


Soneinndeling med pendler

Pendler over spisebord og sofabord bidrar til å bryte opp rommet i soner og skaper en harmonisk stemning.

Produktvalg:
  • Over spisebord: Globe Ø:800 Grå m/DALI (art.nr. DO1418)
  • Over sofabord: Julius Ø:400

LED-striper binder rommene sammen

Målet var å la belysningen bli en del av selve konstruksjonen uten å bli for markant. I drageren som går gjennom hytta la vi inn en sort profil med tilhørende LED-stripe som gir en behagelig generell belysning uten å ta for mye oppmerksomhet. Videre har vi lagt inn LED-striper over bokhyllen som fremhever detaljene og materialene i rommet.

 

Sitat

- Hytten for oss er ikke bare et sted for å dra bort av fra hverdagsstresset, men også et sted hvor storfamilien vår kan samles. Her kan vi kose oss sammen og skape gode minner som varer. Denne hytta er mer enn en bygning for oss; den betyr familie, samhold og fine øyeblikk som gjør livet stort.

Hytteeier

Brukervennlig lysstyring

Lysstyringen er også programmert med brukervennlige innstillinger slik at familien enkelt kan få riktig belysning til riktig tid. Hele hytten styres med DALI.
Kjøkkenet

Produktvalg:
  • Tube Flex pendel i sort
  • Art semi-innfelt downlight i sort
  • LED-stripe over kjøkkenbenkBaderommene

Produktvalg:

LED-striper

Kontakt oss for mer informasjon.Soverommene

Grunnbelysningen på soverommene er LED-striper, som her gir et harmonisk og rolig lys.
I tillegg er det supplert med spotter i taket; designdownlighten Squary.

Produktvalg, leselys:
 

Sitat

- Jeg ønsket at hvert rom skal fortelle sin historie samtidig som vi opprettholder en rød tråd gjennom hele hytten. Ingen rom er helt like. Vi valgte belysning etter møblering.

HytteeierTrapp og gang

Produktvalg:
Utendørs

All belysning utendørs lyser nedover. Slik kan du redusere lysforurensing.

Produktvalg:
  • I trappen er det montert Arca Step som lyser skrått ned på trinnene
  • Under tak er designdownligeten Squary montert
  • LED-striper er frest inn i spilene og lyser opp gangveien mellom hytte, anneks og garasje
Garasjen

Produktvalg:


Takk for samarbeidet!
 

Installatør: Tratec Teknikken AS avd. Lyngdal


Produkter brukt i dette prosjektet:

Flex Wall vegglampe

Vegglampe med stilrent og minimalistisk design. Lampen leveres med en fullt fleksibel arm og av/på bryter. Passer veldig godt som sengelampe. Kommer i hvit og sort.

Easy Build Enkel

Dimbar, fleksibel LED-downlight for tak- eller veggmontasje. Driver er inkludert. Fås i flere farger og størrelser.

Squary designdownlight

Fås i hvit eller sort. Squary er like liten og sterk som Owi, men ikke fullt så rund i kanten. Den er kvadratisk med en skarp, nedtrukket kant som reduserer blending og lysstøy. Squary gir rommet en lun og rolig atmosfære.
Design: Gunnar Fjellestad, GF Design.

Julius pendel

Nedhengt lampe med speileffekt og røykfarget glass. Passer godt i et moderne interiør. Finnes i tre størrelser og kan fint kombineres i grupper. Leveres med justerbar lengde på ledningen.

T1 Bordlampe sort 310lm 927 m/bryter

Moderne og tidløs bordlampe med LED-teknologi. Justerbart hode. Passer sammen med F1 gulvlampe. Sort matt finish.
SC1193
Lagerbeholdning:
Leveringstid:

Art semi-innfelt downlight enkel

ART er en semi-innfelt spot som kan brukes i mange settinger. Den er meget fin å bruke for å fremheve kunst og gjenstander man ønsker skal være godt synlige i rommet. I tillegg kan den være fin å bruke til å enkelt endre på den eksisterende belysningen i hjemmet ditt. Hvis du har en eller flere downlights som er montert et stykke i fra vegger kan man bytte til ART og vinkle lyset mot det som skal fremheves. I tillegg kan man endre reflektor for å få det helt perfekt. Ønsker man i tillegg litt ekstra lys kan man benytte ARTx2. Denne kan også monteres i enkel hulltagning fra Ø:68-83 mm.

Mini One Fixed Ø:32 mm

Minidownlight designet for dekorativ belysning. Høy lumeneffekt og en bred strålevinkel. Diameter: 32 mm / Utskjæringshull: 25 mm / Innbyggingshøyde: 18 mm. Kan felles inn eller monteres utenpåliggende ved bruk av påbyggingsring (tilbehør). Vær oppmerksom på at driver ikke går inn i hull på denne varianten.

Arcano Spotty spot justerbar

Justerbar spot for Arcano skinnesystem.

Arcano lineær lysmodul, opal

Lineær lysmodul med opalt deksel for Arcano skinnesystem. Fås i tre forskjellige lengder.

Garasje - PDS ZMG-profil

Komplett sett som inneholder følgende:
- 6W LED-stripe med 5 meter kabel i én ende
- Aluminiumprofil med opalt deksel
- Endestykker
- Dimbar driver, faseavsnitt

UCL

UCL er en universalarmatur som kan passe like fint på vaskerommet som i garasjen eller på lageret. Den gir et mykt lys som er jevnt fordelt i det opale dekselet. Når man i tillegg kan sette effekten og fargetemperaturen man ønsker på brytere inne i armaturen treffer man mange bruksområder.. Den leveres som standard med 5x2,5 mm² gjennomgangskobling og hurtigklemmer i hver ende. Fås med eller uten sensor.

I tillegg ble det brukt pendler som vi ikke har i nettbutikken.


Trenger du veiledning eller hjelp til ditt prosjekt?

Kontakt oss!