Til toppen
Klus

 

 

Klus logo

 

Lyskomponenter er eksklusiv distributør for Klus i Norge.

Klus-profilene står for kvalitet og fremtidens måte å tenke LED-striper på. Aluminiumsprofilene har mange opphengs- og monteringsmuligheter. Utvalgte profiler kan bøyes etter ønsket vinkel. Dette gir muligheter for å tilpasse belysningsprosjekter i mye større grad, da særlig fra et arkitektonisk ståsted.
Profilene er laget av høykvalitets aluminium; eloksert, rå eller lakkert i RAL-farger.

 


FOR ARKITEKTEN

 

Produkter fra Klus har en funksjon og et design som er skreddersydd for å skape gode løsninger innenfor belysning. Klus skaper kvalitetsbelysning og designer produkter som er behagelig både for øyet og lyset. Vi jobber ofte i tett samarbeid med designere, arkitekter og interiørdesignere og i løpet av Lyskomponenter sin 32 år lange historie har vi etablert oss som en solid leverandør av arkitektonisk og dekorativ belysning.

Klus utfordrer tradisjonelle produktkategorier og betjener bedrifts- og privatmarkedet for belysning, og omfatter bruksområder både innendørs og utendørs. Målet er å skape en behagelig belysning som påvirker mennesker og omgivelser positivt.

 

Les mer


FOR INSTALLATØREN

Oppdragene omfatter konseptutvikling, belysningsplaner, lysberegninger, utvelgelse av riktig produkter, prosjektledelse og leveranse av produkt og løsning til riktig tid.

Vår jobb er å skape stemning, både i form av god belysning, men også som en samarbeidspartner det er enkelt å jobbe med og som gir deg den tryggheten du trenger for å vite at prosjektet kommer i mål.

Les mer


REFERANSER

Klus har levert belysning til en rekke signaturprosjekter i Europa, Asia, Australia og USA. Deres profiler brukes både i store byggeprosjekter så vel som mindre.

Klus er spesielt interessert i kreative prosjekter, hvor potensialet til produktene kan utnyttes fullt ut.

Les merAbout KLUŚ

Vi designer og produserer belysningsløsninger ved bruk av LED-teknologi. Våre systemer er beregnet for innendørs og utendørs bruk i boliger, kontorer og offentlige rom.

Kjernen i bedriften har alltid vært å være bevisst på design, hvor funksjonen og kvaliteten på produktet danner en harmonisk helhet. Vi utmerker oss ved å tilby produkter med fleksibilitet, noe som lar arkitekter, bedriftskunder og individuelle kunder designe løsninger tilpasset deres behov.

Takket være et omfattende nettverk av representanter, leveres tilbudet til KLUŚ til arkitektkontorer og kunder i flere tiltalls land i Europa, Asia, Australia og USA.