Til toppen

Katalog LED-striper 2019

Alt du trenger når du skal belyse med LED-striper! I tillegg finner du et variert utvalg inspirasjonsbilder med tilhørende løsningsforslag. 180 sider.

eks. mva.

Produktnummer: Kat1002
Lagerbeholdning:

Sortimentet har fått et løft i alle segmenter - noe som vises tydelig i katalogen. Selv om dette er en fyldig katalog på hele 180 sider, er målet at den skal være brukervennlig, samtidig som den er et nyttig verktøy i prosessen med valg av LED-stripebelysning.
I tillegg viser vi en mengde inspirasjonsbilder fra våre egne prosjekter, arkitekttegninger + ferdig resultat, nyttig informasjon og mye mer.

Få en rask introduksjon av katalogen i videoen under:

Ønsker du å bestille katalogen?

Bestill via nettbutikken eller kontakt vårt kundesenter: salg@lyskomponenter.no

Katalog Belysning 2019

Belysning 2019: Vår hovedkatalog med et nøye utvalgt sortiment som løser de fleste belysningsprosjektene. Her finnes belysning til både bolig, næring, industri og offentlig - innendørs som utendørs. 268 sider.
Kat1001
 

Katalog Den store Reservedelskatalogen 8

Lyskomponenter er størst på reservedeler og har alle komponentene du trenger for å reparere en lysarmatur eller damplampe. Våre komponenter er originale og passer derfor alle fabrikanter av lysarmaturer. I Den store reservedelskatalogen finner du komplett produktoversikt samtidig som det er et nyttig verktøy og oppslagsverk når en er på leting etter den riktige reservedelen. 152 sider.
Kat1005