Til toppen

Katalog LED-striper 2020-2021

Alt du trenger når du skal belyse med LED-striper! Her får du inspirasjon, nye idéer og løsningsforslag til ditt neste LED-stripeprosjekt. Katalogen inneholder rundt 200 miljøbilder. Du finner også et eget kapittel med løsningsforslag til bolig, næring og utendørs.

Med et bredt utvalg LED-striper, profiler og tilbehør kan du lage alt fra standard løsninger til spennende arkitektoniske installasjoner.

236 sider.

eks. mva.

Produktnummer: Kat1002
Lagerbeholdning:

Ønsker du å bestille katalogen?

Bestill via nettbutikken eller kontakt vårt kundesenter: salg@lyskomponenter.no

Katalogene sendes fraktfritt - vi fjerner fraktavgift som blir lagt til ved bestilling av katalog i nettbutikken.

Katalog Belysning 2019

Belysning 2019: Vår hovedkatalog med et nøye utvalgt sortiment som løser de fleste belysningsprosjektene. Her finnes belysning til både bolig, næring, industri og offentlig - innendørs som utendørs. 268 sider.
Kat1001
 

Katalog Den store Reservedelskatalogen 8

Lyskomponenter er størst på reservedeler og har alle komponentene du trenger for å reparere en lysarmatur eller damplampe. Våre komponenter er originale og passer derfor alle fabrikanter av lysarmaturer. I Den store reservedelskatalogen finner du komplett produktoversikt samtidig som det er et nyttig verktøy og oppslagsverk når en er på leting etter den riktige reservedelen. 152 sider.
Kat1005
 

Katalog Inspirasjon til bolig nr. 1

Inspirasjon til stue, kjøkken, bad, soverom, gang og trapp samt utendørs. I tillegg finner du nyttige tips til lyssetting + komplett produktoversikt. På bildene med LED-striper kommer vi med forslag til profil som kan skape denne løsningen.
108 sider.
Kat1030
 

Katalog SmartOne nr. 1

SmartOne Zigbee 3.0 er et åpent styringssystem med tradisjonelle komponenter som er gjort smarte. SmartOne-produktene fungerer som en stand-alone trådløs løsning, men kan også knyttes sammen med en egnet hub/smarthussystem. I denne brosjyren kan du lære mer om systemet og finne en detaljert og brukervennlig oversikt over dimmere, brytere, strømforsyninger, controllere med mer.
32 sider.
Kat1015