Til toppen

Ny belysning for bilskadesenteret i Telemark


Det ble en markant forbedring hos Bilskadesenteret Telemark AS, hvor belysningen fikk gjennomgått en betydelig oppgradering.
Takket være en helhetlig ny belysningsløsning fra Lyskomponenter har skadesenteret lykkes i å skape et bedre arbeidsmiljø, høyere effektivitet, lavere strømutgifter og en mer miljøvennlig arbeidsplass.


Bilskde-Bilde-1

 

Fra lysstoffrør til LED: En belysningsrevolusjon

Den tidligere belysningen, bestående av gamle lysstoffrør-armaturer, ble byttet ut med moderne LED-belysning. Daglig leder, Stian Johansen, ble virkelig imponert over den merkbare forskjellen i arbeidsmiljøet etter overgangen til den nye belysningen.

 

Bilskde-Bilde-2

 

Forbedret arbeidsmiljø og produktivitet

Det ble nøye planlagt hvor de nye armaturene skulle plasseres for å gi ideell belysning rundt bukkene der de ansatte jobber på bilene. Dette resulterte i et bedre arbeidsmiljø og økte effektiviteten ved verkstedet.

 

Bilskde-Bilde-4

 

Et lysende samarbeid

Prosjektet ble gjennomført i samarbeid med dyktige Elektro 4, som sto for installasjonen. Lyskomponenter er stolte over å ha levert denne belysningsløsningen til Bilskadesenteret Telemark AS sammen med Elektro 4. Vi ser frem til å bidra med våre løsninger til flere bedrifter som ønsker å forbedre arbeidsmiljøet og effektiviteten ved sine arbeidsplasser.

 

Bilskde-Bilde-5