Til toppen

BYhaven


BYhaven, som er lokalisert i Kristiansand sentrum, består av næringslokaler og leiligheter. Lyskomponenter har levert belysning til fasaden, fellesarealer og trykkeriet Xpressprint, som ligger i byggets første etasje.

Byhaven - fasade

Kreativ bruk av LED-striper ^

Byggets moderne fasade er delvis belyst med LED-striper. Det er ikke alltid så mye som skal til for å skape et spennende uttrykk!

De lineære linjene er også tatt videre inn i inngangspartiet. Her er LED-striper felt inn i spiletaket, supplert med Designline skinnesystem med spotter for å lyse opp veggene.

Byhaven - fasade

Byhaven - fasade


Innkjøringen til garasjeanlegget er også belyst med LED-striper.

Byhaven - fasade

Byhaven - fasade


Xpressprint


Med sorte vegger og tak stilles det høye krav til belysningen. Hos trykkeriet Xpressprint falt valget på sorte Global tretenningsskinner med den lineære armaturen Nano-X i mesteparten av produksjonslokalene.

Byhaven - Xpressprint

Byhaven - Xpressprint

Byhaven - Xpressprint

Byhaven - Xpressprint

Over arbeidsstasjonene er det montert Soleo pendler ^


Byhaven - Xpressprint

Godt opplyst kjøkken med Vali spot i sort Global tretenningsskinne ^


Xpressprint - produksjon

Xpressprint - garasje

Lagerhall og garasjeanlegg er beslyst med Tytan 2 tett industriarmatur og Eco II LED-panel  ^


Produkter brukt i prosjektet:

Lipod

Lipod gir en kontinuerlig jevn linje med lys ved riktig kombinasjon av LED-stripe og deksel. Et bredt utvalg av ulike vinkler og kryss gjør denne til et førstevalg for kreative linjer med lys. Passer for å lage linjer i tak og på vegg. Kan også reguleres ved bruk av tiltbare braketter eller andre festmuligheter. Standardfarger er aluminium og sort (eloksert) samt hvit (RAL). Andre RAL-farger på forespørsel.

Ultra Long

Ultra Long - LED-striper for lange lengder.
4,3 W/m = 20 m pr. tilkobling.
8 W/m = 30 m pr. tilkobling.

Designline komplett sett med spot

Komplett sett med skinne, tilkobling og spotter. Lyskilder må kjøpes separat.

Designline tilbehør og deler

Tilbehør/deler til Designline-serien

Nano-X

Lineær armatur for trefaseskinner. Mikroprismatisk deksel gir lav blending. Er godt egnet som butikkbelysning. Leveres med 2 stk. GA69 Global-adaptere.

Tytan 2

Tett og robust industriarmatur med IP66, 5-polt gjennomgangskobling, klips og braketter i rustfritt stål. Armaturkroppen er laget av polykarbonat for å sikre en høy slagfasthet; IK09. Effektiviteten (lumen/W) er blant markedets beste. Gir et godt, behagelig lys med lav blending. Montasje kan gjøres på forskjellige måter; direkte i tak, nedhengt eller på skråbraketter på vegg. På forespørsel: DALI, sensor og Tunable White. Tytan-familien dekker et bredt bruksområde innenfor industri.

Soleo

Nedhengt pendel som er veldig godt egnet som arbeidsplassbelysning. Armaturen har et stilrent uttrykk og er tilgjengelig i alu, hvit og sort farge. Den er lakkert med pulverlakk som gir en fin matt finish. Armaturen har opp- og nedlys med fordeling 40% opp og 60% ned. Optikken er mikroprismatisk for å ivareta blendingskrav. Optikken på oversiden er klar. Levers komplett med kabel og opphengswire. For styring av lys leveres den enten med Switch Dimm Button montert i endestykket, DALI, on/off-sensor eller ordinær elektronisk forkobling.

Vali

Vali er en spot med god kombinasjon av design og funksjonalitet. Reflektorvalg: 21°, 28°, 40° og 63°, hvorav 28° er standard. Fargegjengivelse er CRI>90. Farger: hvit og sort. Tilleggsutstyr: blendigsring, bikuberaster og satin diffuser. Spesialvarianter som 3500K, Fruit, Vegetables og Meat fås på forespørsel.

Eco II LED-panel (L80B10)

Eco er et energibesparende og universalt LED-panel. Lystilbakegang på L80B10 etter 50.000 timer. Byggehøyde på kun 8 mm. Rask montering. Ved kjøp av ramme, som bygger kun 5 cm, kan armaturen også monteres utenpåliggende. Leveres uten driver.

Installatør: Elektroxperten AS


Ønsker du å vite mer om prosjektet og belysningsløsningene?
Kontakt oss!