Til toppen

BYhaven


BYhaven, som er lokalisert i Kristiansand sentrum, består av næringslokaler og leiligheter. Lyskomponenter har levert belysning til fasaden, fellesarealer og trykkeriet Xpressprint, som ligger i byggets første etasje.

Byhaven - fasade

Kreativ bruk av LED-striper ^

Byggets moderne fasade er delvis belyst med LED-striper. Det er ikke alltid så mye som skal til for å skape et spennende uttrykk!

De lineære linjene er også tatt videre inn i inngangspartiet. Her er LED-striper felt inn i spiletaket, supplert med Designline skinnesystem med spotter for å lyse opp veggene.

Byhaven - fasade

Byhaven - fasade


Innkjøringen til garasjeanlegget er også belyst med LED-striper.

Byhaven - fasade

Byhaven - fasade


Xpressprint


Med sorte vegger og tak stilles det høye krav til belysningen. Hos trykkeriet Xpressprint falt valget på sorte Global tretenningsskinner med den lineære armaturen Nano-X i mesteparten av produksjonslokalene.

Byhaven - Xpressprint

Byhaven - Xpressprint

Byhaven - Xpressprint

Byhaven - Xpressprint

Over arbeidsstasjonene er det montert Baris pendler ^


Byhaven - Xpressprint

Godt opplyst kjøkken med Vali spot i sort Global tretenningsskinne ^


Xpressprint - produksjon

Xpressprint - garasje

Lagerhall og garasjeanlegg er beslyst med Tytan 2 tett industriarmatur og Eco II LED-panel  ^


Produkter brukt i prosjektet:

Lipod

Lipod gir en kontinuerlig jevn linje med lys ved riktig kombinasjon av LED-stripe og deksel. Et bredt utvalg av ulike vinkler og kryss gjør denne til et førstevalg for kreative linjer med lys. Passer for å lage linjer i tak og på vegg. Kan også reguleres ved bruk av tiltbare braketter eller andre festmuligheter. Standardfarger er aluminium og sort (eloksert) samt hvit (RAL). Andre RAL-farger på forespørsel.

Ultra Long 4,32W

LED-stripe for lengre strekk, opptil 20 meter pr. tilkobling. Egnet for visuelle dekoreffekter og for å fremheve detaljer. Spesielt godt egnet der det er behov for lange lengder, som håndrekke, mur o.l.

Designline komplett sett med spotter

Komplett sett med Designline skinne, tilkobling og Tube spot GU10. Lyskilder må kjøpes separat.

Designline tilbehør og deler

Tilbehør/deler til Designline-serien

Tytan 2

Tett og robust industriarmatur med IP66, 5-polt gjennomgangskobling, klips og braketter i rustfritt stål. Armaturkroppen er laget av polykarbonat for å sikre en høy slagfasthet; IK09. Effektiviteten (lumen/W) er blant markedets beste. Gir et godt, behagelig lys med lav blending. Montasje kan gjøres på forskjellige måter; direkte i tak, nedhengt eller på skråbraketter på vegg. På forespørsel: DALI, sensor og Tunable White. Tytan-familien dekker et bredt bruksområde innenfor industri.

Baris kontorarmatur

Nedhengt pendel som er veldig godt egnet som arbeidsplassbelysning. Armaturen har et stilrent uttrykk. Armaturen har opp- og nedlys med fordeling 40% opp og 60% ned. Mikroprismatisk optikk for å ivareta blendingskrav. Lakkert med pulverlakk som gir en fin matt finish. Leveres komplett med kabel og opphengswire.

Vali

Vali er en spot med god kombinasjon av design og funksjonalitet. Reflektorvalg: 21°, 28°, 40° og 63°, hvorav 28° er standard. Fargegjengivelse er CRI>90. Farger: hvit og sort. Tilleggsutstyr: blendigsring, bikuberaster og satin diffuser. Spesialvarianter som 3500K, Fruit, Vegetables og Meat fås på forespørsel.

Eco II LED-panel (L80B10) 4000K Opal

Eco er et energibesparende og universalt LED-panel. Lystilbakegang på L80B10 etter 50.000 timer. Byggehøyde på kun 8 mm. Rask montering. Ved kjøp av ramme, som bygger kun 5 cm, kan armaturen også monteres utenpåliggende. Leveres uten driver.

Installatør: Elektroxperten AS


Ønsker du å vite mer om prosjektet og belysningsløsningene?
Kontakt oss!