Til toppen

Innfelte armaturer

Sorter etter:

LED-nisje innfelt

Innfelt nisje med LED-lys. Passer til bad, dusj, spa, barer, og andre områder hvor du ønsker det lille ekstra. Effektiv installasjon. Laget av høykvalitetsmaterialer som gir jevnt lys i hele nisjen. Passer til de fleste vegger. Fås i to størrelser; 60x30 og 30x30 cm med RGBW eller varmhvitt lys. Leveres komplett: innkapslingsramme med LED-lys, forseglingstape og 5 meter tilkoblingsledning. Velg styring etter eget ønske; av/på, DALI eller RF.
 

LED-panel Eco II (L80B10)

Eco er et energibesparende og universalt LED-panel. Lystilbakegang på L80B10 etter 50.000 timer. Byggehøyde på kun 8 mm. Rask montering. Ved kjøp av ramme, som bygger kun 5 cm, kan armaturen også monteres utenpåliggende. Leveres uten driver.
 

LED-panel Poseidon III (L90B10)

LED-panel med svært liten lystilbakegang: L90B10 etter 50.000 timer. Mikroprismatisk optikk som skaper myke skygger og gir et jevnt lys og har lav blendingsfaktor (UGR <19). Byggehøyde på kun 8 mm. rask montering. Ved kjøp av ramme, som bygger kun 5 cm, kan armaturen også monteres utenpåliggende. Leveres uten driver.
 

POSEIDON III R600 BASE 4400LM TW 40W MP

LED-panel med Tuneable White, justerbar fargetemperatur og dimbar lysmengde.
SLC8714
 

LED-PANEL R600 BASE RGB 46W OP

LED-panel med flott RGB fargepallett og jevnt lys.
SL8710
 

Varali Semi-innfelt

Semi-innfelt sirkulær armatur. Standard farge er hvit, men andre RAL-farger er mulig. Finnes i fire forskjellige størrelser.
 

IBP IP54

Innfelt LED-panel for systemhimling med IP54. Meget effektiv armatur med backlight-LED, noe som gjør at den har en jevn lysflate.
 

LAB IP65

Innfelt, tett armtaur. IP65 både på overside og underside. Armaturen er tenkt for montasje i systemtak og kan brukes i våtområder der det ikke er høye krav til sterke rengjøringsmidler. Eksempler på områder er dusj, garderobe, laboratiorie og kjøkken. Velg mellom opal eller mikroprismatisk optikk. Leveres med IP65-plugg.
 

Indo Plx

Innfelt armatur med mykt lys. Armaturen er laget av pulverlakkert stål og diffuser i opalt PMMA-materiale. Andre lumenpakker, Tunable White og nødlys på forespørsel.
 

Soft

Innfelt dekorativ LED-armatur laget for montasje i profiltak. Armaturen gir et mykt lys og oppleves som behagelig og lite blendende. Armaturen leveres i hvit (RAL906) matt strukturlakk. Fås med opal eller mikroprismatisk optikk.
 

INL

Innfelt LED-armatur for systemhimling og gipstak. Blendingsvennlig armatur med stor andel av indirekte lys. Leveres som standard med kabel og plugg. Dimbare varianter på forespørsel.
 

ED 2

Et helt nytt konsept for innfelt belysning og er et bra alternativ til tradisjonelle LED-paneler. Linseteknologien som er brukt bidrar til høy effektivitet og lav blending.