Til toppen

Innfelte armaturer

Sorter etter:

Eco II LED-panel (L80B10)

Eco er et energibesparende og universalt LED-panel. Lystilbakegang på L80B10 etter 50.000 timer. Byggehøyde på kun 8 mm. Rask montering. Ved kjøp av ramme, som bygger kun 5 cm, kan armaturen også monteres utenpåliggende. Leveres uten driver.
 

Poseidon III LED-panel (L90B10)

LED-panel med svært liten lystilbakegang: L90B10 etter 50.000 timer. Mikroprismatisk optikk som skaper myke skygger og gir et jevnt lys og har lav blendingsfaktor (UGR <19). Byggehøyde på kun 8 mm. rask montering. Ved kjøp av ramme, som bygger kun 5 cm, kan armaturen også monteres utenpåliggende. Leveres uten driver.
 

POSEIDON III R600 BASE 4400LM Tuneable White 40W MP

LED-panel med Tuneable White, justerbar fargetemperatur og dimbar lysmengde.
SLC8714
 

LED-PANEL R600 BASE RGB 46W OP

LED-panel med flott RGB fargepallett og jevnt lys.
SL8710
 

Puri

Innfelt rund armatur som kommer i seks forskjellige størrelser, fra 266 til 1264 mm i diameter. Ved å kombinere størrelsene kan man lage et fint mønster i taket. Fås med både opal og mikroprismatisk optikk. Hvit farge som standard, grå og sort på forespørsel.
 

Varali Semi-innfelt

Semi-innfelt sirkulær armatur. Standard farge er hvit, men andre RAL-farger er mulig. Finnes i fire forskjellige størrelser.
 

US CIRCLE-R600 LED 3350DALI 830 MP

Innfelt dekorativt LED-panel for systemhimling med sirkulær lysåpning. Leveres som standard med både opalisert og mikroprismatisk avdekning. Leveres med ikke dimbar og DALI forkobling.
MO1062
 

Sirkelplate 600x600 mm

Plate med sirkelhull for LED-panel. Brukes for å lage en sirkulær lysåpning.
MO1486
 

ED

Innfelt belysning som er et bra alternativ til tradisjonelle LED-paneler. Linseteknologien som er brukt bidrar til høy effektivitet og lav blending.
 

IBP IP54

Innfelt LED-panel for systemhimling med IP54. Meget effektiv armatur med backlight-LED, noe som gjør at den har en jevn lysflate.
 

LAB IP65

Innfelt, tett armtaur. IP65 både på overside og underside. Armaturen er tenkt for montasje i systemtak og kan brukes i våtområder der det ikke er høye krav til sterke rengjøringsmidler. Eksempler på områder er dusj, garderobe, laboratiorie og kjøkken. Velg mellom opal eller mikroprismatisk optikk. Leveres med IP65-plugg.
 

Indo Plx

Innfelt armatur med mykt lys. Armaturen er laget av pulverlakkert stål og diffuser i opalt PMMA-materiale. Andre lumenpakker, Tunable White og nødlys på forespørsel.