Til toppen

Katalog Belysning 2018

Belysning 2018: Lagerførte produkter for omgående levering - katalog med et bredt utvalg belysning som kan dekke de mest vanlige behov til små og mellomstore prosjekter, både til bolig, næring, industri og offentlig - innendørs og utendørs. Alle produktene i katalogen er lagerført hos oss. 84 sider.

eks. mva.

Varenummer: Kat1001
Lagerbeholdning:

Katalog Boligbelysning

Variert utvalg belysning til bolig, både innendørs og utendørs. 88 sider.
Kat1003
 

Katalog Den store Reservedelskatalogen 8

Lyskomponenter er størst på reservedeler og har alle komponentene du trenger for å reparere en lysarmatur eller damplampe. Våre komponenter er originale og passer derfor alle fabrikanter av lysarmaturer. I Den store reservedelskatalogen finner du komplett produktoversikt samtidig som det er et nyttig verktøy og oppslagsverk når en er på leting etter den riktige reservedelen. 152 sider.
Kat1005
 

Katalog Downlights til bolig

Stort utvalg downlights - spesielt med tanke på hus, hytter og leiligheter. 20 sider.
Kat1004
 

Katalog Industribelysning

I denne katalogen har vi samlet et bredt utvalg belysning til blant annet lager, produksjonshaller, parkeringshus, fryserom, sportsanlegg og flerbrukshaller, samt utendørs belysning som lyskastere, skiltbelysning og gatelys. I tillegg kan vi også levere spesial LED-belysning til drivhus. 48 sider.
Kat1000
 

Katalog LED-strips

Alt du trenger når du skal belyse med LED-strips! I tillegg finner du inspirasjonsbilder med tilhørende løsningsforslag. 64 sider.
Kat1002