Til toppen

Katalog SmartOne nr. 1

SmartOne Zigbee 3.0 er et åpent styringssystem med tradisjonelle komponenter som er gjort smarte. SmartOne-produktene fungerer som en stand-alone trådløs løsning, men kan også knyttes sammen med en egnet hub/smarthussystem. I denne brosjyren kan du lære mer om systemet og finne en detaljert og brukervennlig oversikt over dimmere, brytere, strømforsyninger, controllere med mer.
32 sider.

eks. mva.

Produktnummer: Kat1015
Lagerbeholdning:

Katalog Inspirasjon til bolig nr. 1

Inspirasjon til stue, kjøkken, bad, soverom, gang og trapp samt utendørs. I tillegg finner du nyttige tips til lyssetting + komplett produktoversikt. På bildene med LED-striper kommer vi med forslag til profil som kan skape denne løsningen.
108 sider.
Kat1030
 

Katalog Lagerførte produkter 2021

Lagerførte produkter Q1/Q2 2021.
Belysning til bolig og næring, butikk, industri og utendørs, samt lysstyring.
60 sider.
Kat1010
 

Katalog LED-striper 2020-2021

Alt du trenger når du skal belyse med LED-striper! Her får du inspirasjon, nye idéer og løsningsforslag til ditt neste LED-stripeprosjekt. Katalogen inneholder rundt 200 miljøbilder. Du finner også et eget kapittel med løsningsforslag til bolig, næring og utendørs.

Med et bredt utvalg LED-striper, profiler og tilbehør kan du lage alt fra standard løsninger til spennende arkitektoniske installasjoner.

236 sider.
Kat1002