Til toppen

Skoler


Berg Skole, Oslo

Lyskomponenter AS har i samarbeid med Elektro-Term AS levert og installert belysningen i tilbygget til Berg Skole i Oslo. Tilbygget inneholder gymsal med tilhørende garderober og dusjanlegg, samt undervisningsrom som musikkrom m.m.

Berg Skole i Oslo

Berg Skole i Oslo

 

Inngangspartiene og trapperom: LED-striper
På de perforerte himlingsplatene er det lagt LED-striper i profil utenpå skjøtene.
Da profilene er i hvit utførelse integreres LED-stripene på en pen måte.

 

Berg Skole

Berg Skole

 

I spilehimling er profilene lagt i mellom spilene. Ved bruk av riktig type profil, LED-stripe og avdekning, samt korrekt installasjon av stripen, får man en homogen lineær belysning med riktig lysmengde.
Utendørs: Ved å integrere profilene i treverket reduserer man faren for vandalisme. Som en ytterligere forsterkning er det utendørs benyttet «break proof» avdekning slik at det skal ekstra mye til for å ødelegge den flotte installasjonen.

 

Berg Skole i Oslo

 

Gymsal: Megal Sport
>>> Vi har levert belysning av idrettsanlegg en rekke ganger og får svært gode tilbakemeldinger på vår Megal Sport. Som utover å være en god armatur for formålet, er den også testet og godkjent i henhold til den tyske standarden DIN VDE 0710-13. Les mer
 

Berg Skole

Berg Skole


Garderobe: Ravo downlight // Ocean Speilarmatur // LED-panel  // Downlight
 

Berg Skole

Berg Skole

 

Teknisk rom: KX universalarmatur // Undervisningsrom: LED-paneler 
 

 


Fagerholt Skole, Kristiansand
 

Fagerholt Skole i Kristiansand

Fagerholt Skole i Kristiansand

Fagerholt Skole i Kristiansand

Fagerholt Skole i Kristiansand

Fagerholt Skole i Kristiansand

Fagerholt Skole i Kristiansand

Fagerholt Skole i Kristiansand


Universitetet i Agder, Kristiansand
 


Kunnskapsparken, Kristiansand
 


Produkter brukt:


Standard CV 9,6W CRI80

Bestselger med god fargegjengivelse, CRI 80, meget bra lysutbytte og lav effekt. Passer til de fleste installasjoner som både direkte-, design- og bakgrunnslys. 120 LED-dioder per meter gjør det enklere å lage en jevn lyslinje i de fleste installasjoner. Må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden. Med dobbeltsidig 3M-tape er stripen allsidig og lett å montere. Tilgjengelig i flere lengder, fargevalg og IP-grader. Kan leveres i 30m rull for deg som ønsker en fleksibel og forutsigbar arbeidsdag. Tilpass og produser dine egne lengder til installasjonen samtidig som du reduserer kapp og kostnader. Husk ekstra tilledning.
 

Megal Sport

Megal Sport har blitt balltestet og godkjent i henhold til den tyske standarden DIN VDE 0710-13. Lav blending: UGR<22. IP65 som standard. Leveres med Wieland-tilkobling. Henges direkte i tak eller nedpendles. Bruksområder: sportsanlegg og flerbrukshaller. DALI og sensor på forespørsel.
 

KX

Universell og allsidig LED lysarmatur med opalisert avdekning. Godt lysutbytte. IP44. Armaturen leveres som standard med både midttilkobling og gjennomgangskobling. Kan også leveres med dimbar forkobling og sensor.

Ravo

Energieffektiv downlight for innfelling. Hvit dekkring og opalisering. Hurtig installasjon. 2m kabel og plugg som standard. Egnet for korridorer, offentlige rom etc. IP44. Dimbare modeller, andre fargetemperaturer og IP-grader på forespørsel.
 

DL04 downlight CRI90

Downlight med IP54. Utskjæringshull: Ø:83 mm. Inntrukket lyskilde gir mindre blending. Fås i sort eller hvit.
 

LED-panel Eco (L80B10)

Produktet er utgått. Erstattes av Eco II
 

LED-PANEL R600 BASE RGB 46W OP

LED-panel med flott RGB fargepallett og jevnt lys.
SL8710
 

Kronos S 3500lm DALI 3000K 70°

Nedpendlet, sylindrisk LED-armatur som kan dimmes. Tilgjengelig med fargetemperatur 3000K til 4000K. Kan tiltes opptil 35° og roteres 350°. Reflektorer er tilgjengelig med vinkler fra 18° til 70. Kan skaffes i alugrå og hvit farge på forespørsel. DALI også på forespørsel. Kan også lages for montasje direkte i tak.
IM1012

I tillegg ble det spesialbestilt armaturer som vi ikke har i nettbutikken.

Ønsker du å vite mer om prosjektene og belysningsløsningene?
Kontakt oss!