Til toppen

Smarthus


SLC SmartOne

 

Smart styringssystem for profesjonell belysning

SLC SmartOne er et åpent styringssystem med tradisjonelle komponenter som er gjort smarte. SmartOne-produktene fungerer som en stand-alone trådløs løsning, men kan også knyttes sammen med et egnet smarthussystem.


Åpent system

SmartOne-systemet kommuniserer på en åpen Zigbee-protokoll som også benyttes av de største smarthus-aktørene på markedet. Det gjør at våre SmartOne-produkter fungerer godt sammen med andre smarthussystemer, og du låser deg ikke til begrensingene som finnes i et lukket system.

SmartOne til hub


TouchLink

Trådløs programmering med enkle tastetrykk.
Ved bruk av TouchLink kan du styre SmartOne-enhetene med en fjernkontroll eller veggbryter som du kobler sammen med SmartOne-enhetene. Dette er en enkel og sikker installasjon som ikke krever et smarthussystem. Alle våre SmartOne-produkter kan enkelt styres trådløst ved bruk av TouchLink.

Mesh-nettverk

Alle SmartOne-enheter med fast strømtilførsel fungerer som repeatere for alle enheter som er koblet sammen i samme system. Enheter på batteri vil kun koble seg på mesh-nettverket. Kort fortalt, du kan montere SmartOne-produktene hvor som helst i huset og de vil autmomatisk lage et mesh-nettverk for bedre rekkevidde.

Komplett løsning

SmartOne-systemet dekker alle typer behov innen små og store belysningsinstallasjoner. Vi tilbyr profesjonelle styringsenheter for alt fra dimming av downlight, taklamper og utelys, til installasjoner med LED-striper.

Profesjonell belysning

SmartOne-systemet kan også kommunisere trådløst ut på en DALI Bus eller 1-10V for å dekke alle behov innen profesjonell belysning.