Til toppen

Splay One


Lyskomponenter er stolte av å ha vært totalleverandør på belysning til Hako Elektro i dette prosjektet. Splay One i Oslo har flyttet inn i toppmoderne kontorlokaler. Dette er en tøff, men likevel stilfull løsning hvor himling males i mørke farger kombinert med lineær belysning, spotter og pendler.


Splay

SplaySplay

Lineær belysning ^

Lipo 60 - en serie som bestilles på mål for å få lange strekk med jevn og fin belysning.
ES er et 595x595 LED-panel for T-profilhimling med lineær linseoptikk. Denne typen LED-panel passer svært godt inn i lokaler hvor det ellers er brukt lineær belysning. Her i sort utførelse for å gå i ett med himlingen.
 

SplaySplay

Skinneløsning ^

Global 3-tenningsskinne med og den dimbare spotten Empoli.
 

Splay Splay

Dekorative pendler i sosiale soner ^

Pendelen Piatto er sortlakkert med gullfarget innside, noe som gir en delikat og lun steming.
Indi er vår mest populære serie med nedhengte armaturer - her i sort med diamenter på 1,5 m. Serien har både opp- og nedlys og fås i mange farger og størrelser.
 

Splay Splay

Møterom ^

På møterommet henger kontorarmaturen Tres.
 


Produkter brukt:

Lipo60 Utenpåliggende Rekkemontert

Lipo60 - utenpåliggende/nedhengt/innfelt rekkemontert armatur i flere forskjellige lengder, opptil 2,2 meter (lengre lengder på forespørsel). Hvit og sort farge som standard. Alufarge på forespørsel.

Indi pendel

Indi-serien har et spennende design og fremstår som minimalistisk og enkel. Armaturserien er energieffektiv og leveres med wire og kabel. Egnet for bl.a. forretnings- og administrative lokaler, korridorer, hoteller, kulturelle fasiliteter og husholdninger. Leveres i fargene sort, alugrå og hvit. Som opsjon kan den leveres i spesialfolier og andre farger.

Piatto pendel Ø:360 mm

En stilren nedhengt armatur som kan brukes overalt. Sort eller hvit med gullfarget innside. Leveres med 1,5 meter ledning.

ES 600x600

Innfelt armatur med dobbelt optisk system - klar linse og raster. Raster fås i hvit eller svart. Denne løsningen gir lavt blendingstall (UGR) og høy effektivitet. En annen fordel er at armaturkroppen kan lakkeres hvit eller svart for å oppnå et optimalt utvalg av armaturer. ES tilbys i to størrelser, 595 x 595 mm og 1196 x 296 mm. Begge størrelsene tilbys i forskjellige lumenpakker.

Ønsker du å vite mer om prosjektet og belysningsløsningene?
Kontakt oss!