Til toppen

Storsatsning av skadesenter i Skien


Star Bilskade i Skien har nylig gjennomgått en betydelig modernisering og utvidelse av sine lokaler. Som en integrert del av denne fornyelsen, har Lyskomponenter bistått med å oppgradere og modernisere belysningen i hele bygget. Med våre løsninger ble det skapt en merkbar forskjell i arbeidsmiljøet.


Star-Bilskde-Bilde-1

 

Belysningen: En markant forbedring

Etter utvidelsen ble det tydelig at den nye delen av bygningen, med moderne 6500K LED-belysning, ga et betydelig bedre arbeidslys enn den gamle delen som var utstyrt med eldre armaturer på 3000K. Dette ga oss oppdraget med å også oppgradere belysningen i den eksisterende delen av bygningen i tillegg.

 

Star-Bilskde-Bilde-2

 

Forbedret arbeidsmiljø

Oppgraderingen resulterte i betydelige forbedringer for de ansatte. Med den nye belysningen rapporterte ansatte om et bedre arbeidsmiljø, med mindre behov for ekstra lyskilder og en mer effektiv arbeidsflyt.

 

Star-Bilskde-Bilde-3

 

Betydelige energieffektivitetsgevinster

I tillegg til de menneskelige gevinstene, var det også betydelige økonomiske fordeler med den nye belysningen. Ved å bytte til våre energieffektive løsninger, kunne Star Bilskade redusere sitt strømforbruk til belysning med over 60%, noe som medførte betydelige kostnadsbesparelser.

 

Star-Bilskde-Bilde-4

 

Samarbeid for fremtiden

I samarbeid med Johansen Elektro AS, er vi stolte over å ha bidratt til å levere en høykvalitets og funksjonell lyspakke til Star Bilskade. Med våre løsninger kan de se fremtiden klart og lyst.

Ønsker du å høste lignende fordeler for din bedrift?
Kontakt oss i Lyskomponenter for å diskutere hvordan vi kan bidra til å forbedre din arbeidsplass.

 

Star-Bilskde-Bilde-5


Ønsker du å modernisere din bedrifts belysning og høste fordeler som Star Bilskade? Ta kontakt med oss i Lyskomponenter for å diskutere hvordan vi kan gjøre arbeidsplassen din lysere, mer energieffektiv, og mer behagelig for dine ansatte.