Til toppen

Produktvideoer


Vector

Vector er en lett, effektiv, industriell armatur i tre forskjellige størrelser og lumenpakker. Fra 18 900 lm til 35 750 lm. Passer takhøyder opptil 17m. Høy effektivitet: 182 lm/W. Leveres med 2 meter tilkoblingsledning.

Les mer om Vector


Factor

Factor er en montasjevennlig og effektiv åpen industriarmatur. Opptil 164 lm/W. Gjennomgangskobling 5-polt. Kan monteres direkte i tak, på vinlkelbrakett eller på horisontal wire. Fås i to lengder: 1284 og 1584 mm.

Les mer om Factor


Beam

Tett industriarmatur med mange bruksområder. 160 lm/W. Gjennomgangskobling. Hurtigklemmer i hver ende. Kan monteres direkte i tak, på vinlkelbrakett eller på horisontal wire. Lengde: 1500 mm.

Les mer om Beam


Industry Evo

Montasjevennlig og energieffektiv industriarmatur i galvanisert stål med opal PMMA avdekning. Armaturen har gjennomgangskobling og kan monteres utenpåligggende eller nedhengt. Tilgjengelig i forskjellige effekter, lumenverdier og spredningsvinkler.

Les mer om Industry Evo


Tytan

Tett og robust industriarmatur med IP66. 5-polt gjennomgangskobling, klips og braketter i rustfritt stål. Armaturkroppen er laget av polykarbonat for å sikre en høy slagfasthet; IK09. Effektiviteten (lumen/W) er blant markedets beste. Gir et godt, behagelig lys med lav blending. Montasje kan gjøres på forskjellige måter; direkte i tak, nedhengt eller på skråbraketter på vegg. På forespørsel: DALI, sensor og Tunable White.

Tytan-serien dekker et bredt bruksområde innenfor industri:

Tytan 2 Tytan 2 Basic

Tytan Chemo

Tytan Minus Tytan Plus


Megal

Megal kan henges direkte i tak eller nedpendles. Standard IP65. Leveres med Wieland-tilkobling. Erstatter konvensjonelle damplampearmaturer. Bruksområder: produksjonshaller, sportshaller og andre rom med store takhøyder. Kan skaffes i 4 forskjellige størrelser. Andre lysfarger og lumenverdier på forespørsel.

Les mer om Megal


Megal Sport

Megal Sport har blitt balltestet og godkjent i henhold til den tyske standarden DIN VDE 0710-13. Lav blending: UGR<22. IP65 som standard. Leveres med Wieland-tilkobling. Henges direkte i tak eller nedpendles. Bruksområder: sportsanlegg og flerbrukshaller. DALI og sensor på forespørsel.

Les mer om Megal Sport


Neon Flex LED

Neon Flex er en LED-stripe kapslet inn i høykvalitetssilikon som gir muligheter for nye bruksområder. Kommer i tre utgaver: sidebøy, toppbøy og full flex. Neon Flex side- og toppbøy er UV- og saltvannsbestandig.

Les mer om Neon Flex LED


Innsparklingsprofiler

Sømløs innsparkling av LED-strips i vegg eller tak. Beregnet for standard gipsplater (13 mm). 

Se alle innsparklingsprofilene her


SNL

Sømløs innsparkling av LED-strips i vegg eller tak. Beregnet for standard gipsplater (13 mm). Men denne innsparklingsprifilen kan du velge lysåpning fra 20 - 80 mm.

SNL SNL Flex


DSL

For innfelt indirekte lys. Denne profilen er uten refleksjonsflate og brukes mot ferdigbehandlede flater. Sømløs innsparkling av profil i tak eller vegg mot standard gipsplater. Produsert av en kombinasjon av stål, som bæring mot gips, og aluminium.

DSL DSL Flex


Gipsplater med integrert aluminiumsprofil

Lag lyslinjer fra 15 forskjellige prefabrikkerte gipsplater med aluminiumsprofil til LED-striper. For innsparkling i tak og vegger. En enkel og tidsbesparende løsning.

Vis produktene