Til toppen

Produktvideoer


Industry Evo

Montasjevennlig og energieffektiv industriarmatur i galvanisert stål med opal PMMA avdekning. Armaturen har gjennomgangskobling og kan monteres utenpåligggende eller nedhengt. Tilgjengelig i forskjellige effekter, lumenverdier og spredningsvinkler.

Les mer om Industry Evo


Tytan

Tett og robust industriarmatur med IP66. 5-polt gjennomgangskobling, klips og braketter i rustfritt stål. Armaturkroppen er laget av polykarbonat for å sikre en høy slagfasthet; IK09. Effektiviteten (lumen/W) er blant markedets beste. Gir et godt, behagelig lys med lav blending. Montasje kan gjøres på forskjellige måter; direkte i tak, nedhengt eller på skråbraketter på vegg. På forespørsel: DALI, sensor og Tunable White.

Tytan-serien dekker et bredt bruksområde innenfor industri:

Tytan 2 Tytan 2 Basic

Tytan Chemo

Tytan Minus Tytan Plus


Megal

Megal kan henges direkte i tak eller nedpendles. Standard IP65. Leveres med Wieland-tilkobling. Erstatter konvensjonelle damplampearmaturer. Bruksområder: produksjonshaller, sportshaller og andre rom med store takhøyder. Kan skaffes i 4 forskjellige størrelser. Andre lysfarger og lumenverdier på forespørsel.

Les mer om Megal


Megal Sport

Megal Sport har blitt balltestet og godkjent i henhold til den tyske standarden DIN VDE 0710-13. Lav blending: UGR<22. IP65 som standard. Leveres med Wieland-tilkobling. Henges direkte i tak eller nedpendles. Bruksområder: sportsanlegg og flerbrukshaller. DALI og sensor på forespørsel.

Les mer om Megal Sport


Neon Flex LED

Neon Flex er en LED-stripe kapslet inn i høykvalitetssilikon som gir muligheter for nye bruksområder. Kommer i tre utgaver: sidebøy, toppbøy og full flex. Neon Flex side- og toppbøy er UV- og saltvannsbestandig.

Les mer om Neon Flex LED


Innsparklingsprofiler

Sømløs innsparkling av LED-strips i vegg eller tak. Beregnet for standard gipsplater (13 mm). 

Se alle innsparklingsprofilene her


SNL

Sømløs innsparkling av LED-strips i vegg eller tak. Beregnet for standard gipsplater (13 mm). Men denne innsparklingsprifilen kan du velge lysåpning fra 20 - 80 mm.

SNL SNL Flex


DSL

For innfelt indirekte lys. Denne profilen er uten refleksjonsflate og brukes mot ferdigbehandlede flater. Sømløs innsparkling av profil i tak eller vegg mot standard gipsplater. Produsert av en kombinasjon av stål, som bæring mot gips, og aluminium.

DSL DSL Flex