Til toppen

Produktvideoer


Art semi-innfelt downlight

Denne spotten passer perfekt i boliger, men kan også benyttes i f.eks. kontorlokaler. Det som gjør den smart, er at den kan monteres i ett enkelt downlighthull fra Ø:68-83 mm, eller dekke over hullet til en tidligere dobbel downlight.

Les mer om Art enkel Les mer om Art dobbel


Space

Space er en lavtbyggende og stilren LED-armatur som kan monteres enten i taket eller på veggen. Denne passer godt å bruke i private hus og hjem, samt korridor, trapper, bad og garderober. Leveres med opal avskjerming for en behagelig lysopplevelse. Tilgjengelig i to størrelser: Ø:235 og Ø:300 mm. Space er designet og konstruert for enkel montering i alle sammenhenger, om det skulle være åpen kabling, eldre takbokser eller DSL-uttak. Fås med eller uten sensor.

Les mer om Space Les mer om Space m/sensor


UCL

UCL er en universalarmatur som kan passe like fint på vaskerommet som i garasjen eller på lageret. Den gir et mykt lys som er jevnt fordelt i det opale dekselet. Når man i tillegg kan sette effekten og fargetemperaturen man ønsker på brytere inne i armaturen treffer man mange bruksområder.

Les mer om UCL


Shadow

Med Shadow får du mange valgmuligheter i én og samme lampe. Du kan velge både fargetemperatur på lyset og hvor smal eller bred spredningsvinkelen skal være. I tillegg kan du velge om lampen skal lyse både opp og ned eller i kun én retning. Vegglampen er laget med materialer av høyeste kvalitet og designet for å tåle norske forhold. Den ene modellen fås med dobbel stikkontakt, noe som er både praktisk og funksjonelt.

Les mer om Shadow


Vector

Vector er en lett, effektiv, industriell armatur i tre forskjellige størrelser og lumenpakker. Fra 18 900 lm til 35 750 lm. Passer takhøyder opptil 17m. Høy effektivitet: 182 lm/W. Leveres med 2 meter tilkoblingsledning.

Les mer om Vector


Factor

Factor er en montasjevennlig og effektiv åpen industriarmatur. Opptil 164 lm/W. Gjennomgangskobling 5-polt. Kan monteres direkte i tak, på vinlkelbrakett eller på horisontal wire. Fås i to lengder: 1284 og 1584 mm.

Les mer om Factor


Meta Pro AI

Butikkspot som er utstyrt med dobbel sensor, hvor de ved hjelp av kunstig intelligens kan justere lysfarge, lysmengde etter hva den lyser mot og detektere bevegelse og handlemønster. Sammen med Caimeta®-appen har man mange muligheter for å justere hva spotten kan gjøre for ditt prosjekt.

Les mer om Meta Pro AI


Tytan

Tett og robust industriarmatur med IP66. 5-polt gjennomgangskobling, klips og braketter i rustfritt stål. Armaturkroppen er laget av polykarbonat for å sikre en høy slagfasthet; IK09. Effektiviteten (lumen/W) er blant markedets beste. Gir et godt, behagelig lys med lav blending. Montasje kan gjøres på forskjellige måter; direkte i tak, nedhengt eller på skråbraketter på vegg. På forespørsel: DALI, sensor og Tunable White.

Tytan-serien dekker et bredt bruksområde innenfor industri:

Tytan 2 Tytan 2 Basic

Tytan Chemo

Tytan Minus Tytan Plus


Neon Flex LED

Neon Flex er en LED-stripe kapslet inn i høykvalitetssilikon som gir muligheter for nye bruksområder. Kommer i tre utgaver: sidebøy, toppbøy og full flex. Neon Flex side- og toppbøy er UV- og saltvannsbestandig.

Les mer om Neon Flex LED


Innsparklingsprofiler

Sømløs innsparkling av LED-strips i vegg eller tak. Beregnet for standard gipsplater (13 mm). 

Se alle innsparklingsprofilene her


SNL

Sømløs innsparkling av LED-strips i vegg eller tak. Beregnet for standard gipsplater (13 mm). Men denne innsparklingsprifilen kan du velge lysåpning fra 20 - 80 mm.

SNL SNL Flex


DSL

For innfelt indirekte lys. Denne profilen er uten refleksjonsflate og brukes mot ferdigbehandlede flater. Sømløs innsparkling av profil i tak eller vegg mot standard gipsplater. Produsert av en kombinasjon av stål, som bæring mot gips, og aluminium.

DSL DSL Flex


R10-F

Innfelt indirekte, asymmetrisk lys. Sømløs innsparkling av profil i tak eller vegg mot standard gipsplater.

Les mer om R10-F


Gipsplater med integrert aluminiumsprofil

Lag lyslinjer fra 15 forskjellige prefabrikkerte gipsplater med aluminiumsprofil til LED-striper. For innsparkling i tak og vegger. En enkel og tidsbesparende løsning.

Vis produktene