Til toppen

Pust - flytende badstueBadstuen ligger midt i Tromsø havn, ytterst på gjestebrygga, med bademuligheter rett utenfor døra og har en fantastisk utsikt! Lyset skal illustrere nordlyset eller midnattssola og bidra til en fantastisk opplevelse langs havnen.Belysningen ^

 

Fiskehjellene på toppen er belyst med 12 stk. Lador RGBW-lyskastere.

Nede under hjellene er det montert RGBW LED-striper i profilen M-Line Lav.

På fremsiden: High Output LED-stripe 10W/m 3000K IP67. Innendørs: kombinasjon av RGBW og Mono LED-striper.

Samtlige armaturer og LED-striper styres av et DMX-system via nettbrett.
Det er det råeste jeg har gjort som elektriker.

Kim Strømmen, ALTi Elektro AS

Pust Tromsø

Installatør: ALTi Elektro AS v/Kim Strømmen
I samarbeid med: Ekte og Skapa


Pust - flytende badstue


Produkter brukt i dette prosjektet:


Lador lyskaster RGBW

Lador RGBW-lyskaster i 4 størrelser. Lador er en rikholdig armaturfamilie til bruk i mast, i tak, på vegg og som justerbar lyskaster.

RGBW 14,4W 5m

RGBW LED-stripe. For visuelle effekter, direkte og indirekte belysning.

NB: Våre 5 og 10 meters RGBW-striper (14,4W) har ikke samme lysmengde, da de har forskjellig teknologi. Vi anbefaler derfor at disse stripene ikke monteres ved siden av hverandre eller i samme rom.

High Output 2.0 10W CC

Profesjonell LED-stripe med godt lysutbytte pr. meter. Perfekt for større prosjekter hvor lysmengde og lengde er viktig. Constant Current-teknologien sikrer lik lysmengde gjennom hele stripens lengde. LED-stripen har integrert temperaturbeskyttelse.

Standard 2.0 9,6W CRI>90

Vår bestselger har blitt oppgradert med høyere fargegjengivelse, opptil CRI 90+, enda bedre lysutbytte og lav effekt. Passer til de fleste installasjoner som både direkte-, design- og bakgrunnslys. 126 LED-dioder per meter gjør det enklere å lage en jevn lyslinje i de fleste installasjoner. Må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden. Med dobbeltsidig 3M-tape er stripen allsidig og lett å montere.

M-Line Lav

Lav aluminiumsprofil som gir en bred vinkel på lyset og likevel et jevnt lys med opalt deksel. Leveres også i sort og hvit utførelse som åpner for nye muligheter innen moderne belysning og design. Monteres utenpåliggende eller som innfelt uten kant. Passer bl.a. under kjøkkenskap, på topp av overskap eller i nisje som indirekte belysning. Innvendig mål: 18 mm.

Ønsker du å vite mer om prosjektet og belysningsløsningene?
Kontakt oss!