Til toppen

Pust - flytende badstueBadstuen ligger midt i Tromsø havn, ytterst på gjestebrygga, med bademuligheter rett utenfor døra og har en fantastisk utsikt! Lyset skal illustrere nordlyset eller midnattssola og bidra til en fantastisk opplevelse langs havnen.Belysningen ^

 

Fiskehjellene på toppen er belyst med 12 stk. Lador RGBW-lyskastere.

Nede under hjellene er det montert RGBW LED-striper i profilen M-Line Lav.

På fremsiden: High Output LED-stripe 10W/m 3000K IP67. Innendørs: kombinasjon av RGBW og Mono LED-striper.

Samtlige armaturer og LED-striper styres av et DMX-system via nettbrett.
Det er det råeste jeg har gjort som elektriker.

Kim Strømmen, ALTi Elektro AS

Pust Tromsø

Installatør: ALTi Elektro AS v/Kim Strømmen
I samarbeid med: Ekte og Skapa


Pust - flytende badstue


Produkter brukt i dette prosjektet:


Lador lyskaster RGBW

Lador RGBW-lyskaster i 4 størrelser. Lador er en rikholdig armaturfamilie til bruk i mast, i tak, på vegg og som justerbar lyskaster.

RGBW 14,4W

RGB/W-teknologien er en flerfarget LED-stripe som også inkluderer hvitt lys (3000K). Passer for dem som ønsker å skape fargerike og kreative installasjoner, men samtidig gir muligheten til å velge hvitt nøytralt lys i en og samme stripe. Sett farge på spesielle design, gi rom en ny atmosfære eller gjør det lille ekstra på barnerommet samtidig som du beholder muligheten for normal belysning. Sammen med vår RGB/W-styring får du en enkel og brukervennlig stand-alone-løsning som passer i alle installasjoner. Må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden. Med dobbeltsidig 3M-tape er stripen allsidig og lett å montere.Tilgjengelig i flere IP-grader.

High Output CC 10W

Profesjonell LED-strips med godt lysutbytte pr/m. Perfekt for større prosjekter hvor lysmengden er viktig. LED-stripsen har integrert temperaturbeskyttelse og må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden. Constant current-teknologien sikrer hver LED-chip mot spenningsfall og gir et jevnere lys fra tilkobling til endepunkt over lengre lengder. 126 LED-dioder per meter gjør det enkelt å lage en jevn lyslinje i de fleste installasjoner. Med dobbeltsidig 3M-tape er stripen allsidig og lett å montere. Tilgjengelig i flere lengder, fargevalg og IP-grader.Kan leveres i 30m rull for deg som ønsker en fleksibel og forutsigbar arbeidsdag. Tilpass og produser dine egne lengder til installasjonen samtidig som du reduserer kapp og kostnader. Husk ekstra tilledning.

Standard 9,6W CRI>80

Bestselger med god fargegjengivelse, CRI 80, meget bra lysutbytte og lav effekt. Passer til de fleste installasjoner som både direkte-, design- og bakgrunnslys. 120 LED-dioder per meter gjør det enklere å lage en jevn lyslinje i de fleste installasjoner. Må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden. Med dobbeltsidig 3M-tape er stripen allsidig og lett å montere. Tilgjengelig i flere lengder, fargevalg og IP-grader. Kan leveres i 30m rull for deg som ønsker en fleksibel og forutsigbar arbeidsdag. Tilpass og produser dine egne lengder til installasjonen samtidig som du reduserer kapp og kostnader. Husk ekstra tilledning.

M-Line Lav

Lav aluminiumsprofil som gir en bred vinkel på lyset og likevel et jevnt lys med opalt deksel. Leveres også i sort og hvit utførelse som åpner for nye muligheter innen moderne belysning og design. Monteres utenpåliggende eller som innfelt uten kant. Passer bl.a. under kjøkkenskap, på topp av overskap eller i nisje som indirekte belysning. Innvendig mål: 18 mm.

Ønsker du å vite mer om prosjektet og belysningsløsningene?
Kontakt oss!