Til toppen

Rådhus


Hamar Gamle Rådhus

Hamar Gamle Rådhus ble oppgradert med LED-paneler og skjulte LED-striper og resultatet ble meget lekkert.
Elektroentreprenør: Storhamar Elektro

Hamar Gamle Rådhus

- Den berømte bystyresalen i Festiviteten, der regjeringen var samlet den 9. april 1940 før "Kongens NEI", er oppgradert med ny belysning. Ved hjelp av skjulte LED-striper og 600x600 mm LED-paneler ble det "lækkert".

Asgeir, Storhamar Elektro AS


Oddernes Gamle Rådhus

Oddernes Gamle Rådhus

Produkter brukt:


Standard CV 9,6W CRI80

Bestselger med god fargegjengivelse, CRI 80, meget bra lysutbytte og lav effekt. Passer til de fleste installasjoner som både direkte-, design- og bakgrunnslys. 120 LED-dioder per meter gjør det enklere å lage en jevn lyslinje i de fleste installasjoner. Må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden. Med dobbeltsidig 3M-tape er stripen allsidig og lett å montere. Tilgjengelig i flere lengder, fargevalg og IP-grader. Kan leveres i 30m rull for deg som ønsker en fleksibel og forutsigbar arbeidsdag. Tilpass og produser dine egne lengder til installasjonen samtidig som du reduserer kapp og kostnader. Husk ekstra tilledning.
 

M-Line Ekstra Lav

Ekstra lav aluminiumsprofil som gir en bred vinkel på lyset. Monteres utenpåliggende eller innfelt uten kant. Passer best til indirekte belysning grunnet den lave bygghøyden mellom LED-stripe og deksel. Brukes bl.a. i skap og hyller, i trapper eller i nisjer med begrenset plass. Må monteres kant i kant da denne profilen ikke har endestykke. Innvendig mål: 20,6 mm.
 

Lyras med opp-/nedlys

Veggarmatur med opp- og nedlys. Velg strålingsvinkler.
 

LED-panel Poseidon II

Produktet er utgått. Erstattes av Poseidon III
 

I tillegg ble det spesialbestilt armaturer til dette prosjektet som vi ikke har i nettbutikken.

Ønsker du å vite mer om prosjektet og belysningsløsningene?
Kontakt oss!