Til toppen

Rema 1000 DistribusjonslagerRema 1000 sitt distribusjonslager i Sørlandsparken har erstattet over 300 gamle 400W lysarmaturer med energieffektive 150W LED-armaturer fra Lyskomponenter. Dette har resultert i betydelige besparelser på strømregningen.

 

- Etter å ha sett LCC-kalkylen og hvor mye vi kunne spare på å bytte, var det ingen tvil om at vi skulle gjøre det.
Jan Tore Kydland, driftsleder


Betydelige besparelser på strømregningen

Rema 1000 sitt distribusjonslager i Sørlandsparken har tatt et stort skritt i retning av bærekraft og energieffektivitet ved å bytte ut over 300 gamle 400W lysarmaturer med moderne og energieffektive LED-armaturer fra Lyskomponenter. Dette tiltaket har resultert i betydelige besparelser på strømregningen og et mer miljøvennlig lager.

 Dobbel effekt

I tillegg til strømbesparelsene har LED-armaturene også fordeler i kjølelageret, hvor de nye armaturene ikke avgir varme mot kjøleaggregatene. Dette vil doble effekten og bidra til ytterligere besparelser på energiforbruket.

Kydland påpeker at Rema 1000 er opptatt av å finne innovative løsninger for å redusere energiforbruket og være så bærekraftige som mulig.

“Neste steg for oss blir å installere styring på anlegget for å spare enda mer,” forteller han.


 

LED-armaturer fra Lyskomponenter er et godt eksempel på hvordan moderne teknologi kan bidra til energieffektivitet og bærekraft i dagens næringsliv. Rema 1000 sitt distribusjonslager viser vei for andre bedrifter som ønsker å redusere sitt energiforbruk, spare penger og bli mer miljøvennlige.

 Installatør: OneCo Elektro, KristiansandTa kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat om ditt prosjekt.

Med over 30 år i belysningsbransjen har vi kunnskapen og ferdighetene til å gi deg den perfekte moderne og oppdaterte belysningsløsningen for dine spesifikke behov. Gjør endringen trygt, vel vitende om at du er i gode hender med teamet vårt.

Telefon: 38 00 36 36 // salg@lyskomponenter.no


Vector HiBay

Vector er en lett, effektiv, industriell armatur i tre forskjellige størrelser og lumenpakker. Den leveres som standard med 2 meter kabel med fri ende. Oppheng som brakett og kjetting er tilvalgsprodukter.