Til toppen

Baderomsbelysning

Sorter

ASCOT 800 1000HF 827-865 IP44

Det opplyste speilet fra Ascot er en moderne belysningsløsning for gjestebad. Med skjulte lysdioder som gir en jevn belysning - ideelt for barbering eller sminking. Ascot tilgjengelig i to moderne former som kan utfylle ethvert opplegg. Brukeren kan enkelt justere fargetemperaturen for å matche deres behov ved å trykke på den diskrete berøringsknappen. Se manual for utfyllende informasjon.
TR1034
Lagerbeholdning:
Leveringstid:

ASCOT 650 650HF 827-865 IP44

Det opplyste speilet fra Ascot er en moderne belysningsløsning for gjestebad. Med skjulte lysdioder som gir en jevn belysning som er ideell for barbering eller påføring av sminke, er Ascot tilgjengelig i to moderne former som kan utfylle ethvert opplegg. Brukeren kan enkelt justere fargetemperaturen for å matche deres behov ved å trykke på den diskrete berøringsknappen. Se manual for utfyllende informasjon.
TR1033
Lagerbeholdning:
Leveringstid:

AQUINA 240 BL E27 IP44

Med sine organiske kurver myker Aquina-taklampen opp baderommet. 1 stk. E27 lyspære må bestilles i tillegg. Se manual for utfyllende informasjon.
TR1031
Lagerbeholdning:
Leveringstid:

AQUINA 360 BL 2xE27 IP44

Med sine organiske kurver myker Aquina-taklampen opp baderommet. 2 stk. E27 lyspærer må bestilles i tillegg. Se manual for utfyllende informasjon.
TR1030
Lagerbeholdning:
Leveringstid:

ATTICUS 600 BL 600TED 930 IP44

Atticus er en fin speilarmatur med moderne utseende for moderne bad. Takket være sin allsidige design kan Atticus installeres vertikalt eller horisontalt, over eller på hver side av baderomsspeilet. Se manual for utfyllende informasjon.
TR1035
Lagerbeholdning:
Leveringstid:

ATTICUS 900 BL 970TED 930 IP44

Atticus er en fin speilarmatur med moderne utseende for moderne bad. Takket være sin allsidige design kan Atticus installeres vertikalt eller horisontalt, over eller på hver side av baderomsspeilet. Se manual for utfyllende informasjon.
TR1036
Lagerbeholdning:
Leveringstid:

MASCALI BL 110HF 930 IP44

Mascali er et opplyst sminkespeil med 5 x forstørrelse. Integrert bryter. Se manual for utfyllende informasjon.
TR1032
Lagerbeholdning:
Leveringstid:

Bano speilarmatur

Speilarmatur med eller uten integrert stikkontakt. Finnes i av/på, med PIR-sensor, fasedim eller DALI. Armatur med stikk er 600mm bred og uten stikk er 550mm bred. Tilrettelagt for åpen kabling.

Palla tak-/vegglampe enkel DTW

Palla er en serie med kuleformede lamper med opalt glass. Med sitt enkle og tidløse design kan de lett integreres i eksisterende rom og passer inn i mange interiørstiler. Denne lampen har en glasskule på 13,5 cm. Det opale glasset gir et diffust og behagelig lys. Palla-serien er også utformet slik at lyset sprer seg vakkert over hele glassflaten uten å skape skygger. Ideell som vegglampe på badet, for eksempel på hver side av speilet. I tillegg kan den brukes til innbydende entrébelysning, belysning av mørke hjørner i stuen eller som taklampe i den lange gangen med flere på rekke og rad. Kan kombineres med andre lamper i samme serie for et sammenhengende uttrykk. Leveres med DimToWarm, det vil si at fargetemperaturen på lyset blir varmere og lunere jo mer lyset dimmes ned (fra 3000K ned til 1800K).

Palla tak-/vegglampe dobbel DTW

Palla er en serie med kuleformede lamper med opalt glass. Med sitt enkle og tidløse design kan de lett integreres i eksisterende rom og passer inn i mange interiørstiler. Denne har to glasskuler på 13,5 cm. Det opale glasset gir et diffust og behagelig lys. Palla-serien er også utformet slik at lyset sprer seg vakkert over hele glassflaten uten å skape skygger. Den er ideell som tak- eller vegglampe i entreen. I tillegg egner den seg i store rom som stue og kjøkken, hvor den skal være et kunstverk på veggen i seg selv. Kan kombineres med andre lamper i samme serie for et sammenhengende uttrykk. Leveres med DimToWarm, det vil si at fargetemperaturen på lyset blir varmere og lunere jo mer lyset dimmes ned (fra 3000K ned til 1800K).

LED-nisje innfelt m/membran

Innfelt nisje med LED-lys. Passer til bad, dusj, spa, barer, og andre områder hvor du ønsker det lille ekstra. Effektiv installasjon. Laget av høykvalitetsmaterialer som gir jevnt lys i hele nisjen. Passer til de fleste vegger. Fås i to størrelser; 60x30 og 30x30 cm med RGBW eller varmhvitt lys. Leveres komplett: innkapslingsramme med LED-lys, forseglingstape og 5 meter tilkoblingsledning. Velg styring etter eget ønske; av/på, DALI eller RF.

Space plafond

Space er en lavtbyggende og stilren LED-armatur som kan monteres enten i taket eller på veggen. Denne passer godt å bruke i private hus og hjem, samt korridor, trapper, bad og garderober. Leveres med opal avskjerming for en behagelig lysopplevelse. Tilgjengelig i to størrelser: Ø:235 og Ø:300 mm. Space er designet og konstruert for enkel montering i alle sammenhenger, om det skulle være åpen kabling, eldre takbokser eller DSL-uttak.

Hvordan belyse badet?

Hvordan belyse badet?

Få inspirasjon og gode tips!

Les mer
LED-striper på bad

LED-striper på bad

Bli inspirert!