Til toppen

Agder Teater


Lyskomponenter er stolt belysningsleverandør til Agder Teater i Kristiansand. Her har det blitt brukt effektbelysning langs gulv og vegg, LED-striper og spotter.
 

Agder Teater

Agder TeaterAgder Teater

Agder Teater

Agder Teater

Agder Teater

Agder Teater

Agder Teater

Agder Teater


Produkter brukt:

Empoli

Liten, dimbar spot med stilrent design. Leveres med Global-adapter. Kan dimmes med bakkantdimmer.
 

MC010 S Vegglampe kube 1W

350mA. Dimbar veggspot i anodisert aluminium.
CW1057
 

GL016 Nedfelt spot 1W 20°

Dimbar spot i syrefast marinestål (316). 350mA. 1 meter ledning. Tåler saltvann. Trøsikker. Velg mellom firkantet eller rund spot.
 

RGBW 14,4W

RGB/W-teknologien er en flerfarget LED-stripe som også inkluderer hvitt lys (3000K). Passer for dem som ønsker å skape fargerike og kreative installasjoner, men samtidig gir muligheten til å velge hvitt nøytralt lys i en og samme stripe. Sett farge på spesielle design, gi rom en ny atmosfære eller gjør det lille ekstra på barnerommet samtidig som du beholder muligheten for normal belysning. Sammen med vår RGB/W-styring får du en enkel og brukervennlig stand-alone-løsning som passer i alle installasjoner. Må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden. Med dobbeltsidig 3M-tape er stripen allsidig og lett å montere.Tilgjengelig i flere IP-grader.
 

M-Line Innfelt

Aluminiumsprofil med fals/kant for innfelling. Gir et jevnt lys med opalt deksel. Leveres også i sort og hvit utførelse som åpner for nye muligheter innen moderne belysning og design. Passer bl.a. under gesims, i tak, vegg eller nedfelt i gulv i kombinasjon med trøsikkert deksel. Passer også for innfelling i møbler o.l. Innvendig mål: 19 mm.
 

M-Line Deksler

Deksler til alle profilene i M-Line-serien. Laget av UV-bestandig vinylstoff (PVC) med matt overflate.
 

I tillegg ble det spesialbestilt armaturer til dette prosjektet som vi ikke har i nettbutikken.

Ønsker du å vite mer om prosjektet og belysningsløsningene?
Kontakt oss!