Til toppen

Hotel Parken - Kristiansand


Lyskomponenter er stolt belysningsleverandør til Thon Hotel Parken i Kristiansand. LED-striper er i stor grad blitt brukt, blant annet i alle hotellets nye rom og suiter, korridorer og fellesområder.
 

Hotel Parken


Over sengen og vinduet er LED-stripene lagt inn i profilen M-Line Lav, som her er felt inn. I suitene er det en annen løsning. LED-stripene montert over og ved siden av sengen. Også her er profilen M-Line Lav brukt.
 

Hotel Parken

Hotel ParkenHotel Parken

Hotel Parken


En litt annerledes løsning.
LED-striper i profilen S-line Lav er felt inn i rekkverket, noe som både er funksjonelt og gir et innbydende uttrykk:

Hotel Parken

Hotel Parken


I korridorene er LED-stripene plassert på hver side av himlingen, noe som gir et godt og behagelig lys. Profilen som er brukt er Structure da denne har en langsgående kant som fungerer som bæreskinne for T-profilhimlinger.
 

Hotel Parken


Produkter brukt:

M-Line Standard

Aluminiumsprofil som gir et jevnt lys med opalt deksel. Leveres også i sort og hvit utførelse som åpner for nye muligheter innen moderne belysning og design. Monteres utenpåliggende eller som innfelt uten kant. Passer som indirekte belysning. Kan leveres med sklisokkel som åpner for kabelføring under LED-stripen (bestilles separat). Innvendig mål: 13 mm. 19 mm ved bruk av sklisokkel.

M-Line Deksler

Deksler til alle profilene i M-Line-serien. Laget av UV-bestandig vinylstoff (PVC) med matt overflate.

S-Line Lav

Lav og smal profil spesielt egnet for trappeneser eller smale plasser. Passer best til indirekte belysning grunnet den lave bygghøyden mellom LED-stripe og deksel. Brukes bl.a. i skap og hyller, i trapper eller i nisjer med begrenset plass. Innvendig mål: 10,5 mm. Flere fargevalg.

S-Line Deksler

Deksler til alle profilene i S-Line-serien. Laget av UV-bestandig vinylstoff (PVC) med matt overflate.

Structure - med bæring for gipsplater

Kan brukes som bæreskinne til T-profil-himling. Allsidig profil til å skape et moderne lysbilde i mange situasjoner. Mange bruksområder innen innfelling, utforing og plassbygde løsninger. Produsert med bred langsgående kant for innfesting, bæring og avstiving.
S40074
Lagerbeholdning:

Deksel Structure/Curve Flat Klar 2m

S41015
Lagerbeholdning:
Leveringstid:

I tillegg ble det spesialbestilt armaturer til dette prosjektet som vi ikke har i nettbutikken.

Ønsker du å vite mer om prosjektet og belysningsløsningene?
Kontakt oss!