Til toppen

Enormt engasjement for kreftsaken


Lyskomponenter støttet Kreftforeningens Stafett for livet 25. – 26. mai 2019.
I løpet av stafettens 24 timer var rundt 30 kolleger, venner og familie på banen for å gi sin støtte! 🏃‍♂️🏃‍♀️🤩

Kreft er noe som berører oss alle, og vi i Lyskomponenter er utrolig stolte og takknemlige for å kunne bidra til denne gode saken đŸ’›
 

Se videoen og hør hele den fantastiske historien.
Arild får seg i tillegg en overraskelse!

Stafett for livet

 

Arild tok utfordringen

Det hele begynte i fjor høst, da Arild ønsket å delta på sin kreftrammede venninnes lag, Team May Life, på Stafett for livet. Han fikk da lurt med seg Yngvar til å sponse ham under arrangement, uten helt å ane hva dette gikk ut på. Arild hadde da et lite mål om å klare 200 runder og Yngvar gikk med på å sponse 25 kr for de første 100 rundene og 50 kr for de neste. Da Yngvar fikk høre han hadde passert 200 runder økte han til 100 kr/runden. Mannen måtte jo motiveres! Det endte med utrolige 300 runder – altså 12 mil (!) og ca. 25 000 kr som uavkortet gikk til Kreftforeningens arbeid.

Nye rekorder

I år gikk Yngvar enda hardere ut. Nå skulle hele Lyskomponenter engasjeres! Mens ultraløperen Arild hadde egne satser, skulle Yngvar og Lyskomponenter AS sponse hver runde vi andre løp/gikk med 50 kr. Stor tro hadde han ikke på oss - han regnet med at det kanskje ble 300-400 runder. Der tok han feil, heldigvis! De gule trøyene var å se på banen i alle stafettens 24 timer. Mens Arild alene løp ufattelige 350 runder (14 mil) tok vi andre oss av nesten 1300 runder totalt. Raus som han er rundet Yngvar oppover og kunne med glede overrekke en sjekk til Kreftforeningen på 100 000 kr.


Bilder fra stafetten:

 


 

Om Stafett for livet

I Kreftforeningens Stafett for livet deltar lag bestående av familier, venner, skoler, foreninger, arbeidsplasser og andre i en 24 timer lang stafett. Bak hvert lag er det en historie – et menneske som laget vil støtte eller minnes.

Kreftpasienter og andre som lever med kreft tett på livet vet at sykdommen ikke tar pauser eller ferie. Selv om man kanskje ikke tenker på kreft hele tiden, så er den der – hele døgnet. Derfor varer Stafett for livet i 24 timer.

I et helt døgn går eller løper vi til støtte for alle kreftrammede rundt i landet. Stafetten symboliserer kampen en kreftpasient går igjennom og visualiserer at det alltid bør være noen på banen for den som er syk!

Arrangementet er en stafett med lag av ulik størrelse, der deltakerne ikke går eller løper mot hverandre, men med hverandre.

Kreftforeningen // Stafett for livet