Til toppen

Blå Kors Vision Skatepark


Vision Skatepark

Vi har belyst Blå Kors Vision Skatepark i Kristiansand. Selve skateparken har fått godt lys ved bruk av Megal Sport og fellesområdene fikk en kul løsning som passet godt inn i miljøet.

Vision Skatepark


Hvordan skape denne løsningen?

Tak: downlighten DL04 i kombinasjon med en RGB LED-stripe, lagt i profilen M-Line Standard med opalt deksel.
Resepsjon/kiosk: Et spor er frest inn i det buede treverket. LED-striper er montert direkte og dekket til med Flex Cover 4.
 

Vision Skatepark Vision Skatepark


I skateparken er det installert Megal Sport. Megal-serien gir et meget godt lys ved store takøyder og lav blending.

Vision Skatepark

Vision Skatepark

Vision SkateparkVision Skatepark

Vision SkateparkVision Skatepark


Produkter brukt i dette prosjektet:

RGB 14,4W

RGB-teknologien er en flerfarget LED-stripe for å skape fargerike og kreative installasjoner i én og samme stripe. Sett farge på spesielle design eller gi rom en ny atmosfære, om det være seg i hagen, på spa-anlegg, utested/restaurant etc. Sammen med vår RGB-styring får du en enkel og brukervennlig stand-alone-løsning som passer i alle installasjoner. Må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden. Med dobbeltsidig 3M 300LSE-tape er stripen allsidig og lett å montere. Tilgjengelig i flere IP-grader.

Flex Cover 4

Fell inn LED-striper uten å bruke profil! Flex Cover er bøyelige, fleksible deksler i PVC som er spesielt utviklet for buede installasjoner eller der en trenger innfelt LED-belysning uten bruk av aluminiumsprofil. Kan brukes sammen med LED-striper med effekt på opp til 9,6 W/m. Bruksområder: møbler, rekkverk og vegger i tre, utstillinger, display og lignende. Kan brukes blant annet i treverk, PVC, betong og gips. Flex Cover er UV-behandlet og kan også brukes utendørs.
LN3014
Lagerbeholdning:
Antall på lager:

M-Line Standard

Aluminiumsprofil som gir et jevnt lys med opalt deksel. Leveres også i sort og hvit utførelse som åpner for nye muligheter innen moderne belysning og design. Monteres utenpåliggende eller som innfelt uten kant. Passer som indirekte belysning. Kan leveres med sklisokkel som åpner for kabelføring under LED-stripen (bestilles separat). Innvendig mål: 13 mm. 19 mm ved bruk av sklisokkel.

DL04 downlight CRI90

Downlight med IP54. Utskjæringshull: Ø:83 mm. Inntrukket lyskilde gir mindre blending. Fås i sort eller hvit.

Megal Sport

Megal Sport har blitt balltestet og godkjent i henhold til den tyske standarden DIN VDE 0710-13. Lav blending: UGR<22. IP65 som standard. Leveres med Wieland-tilkobling. Henges direkte i tak eller nedpendles. Bruksområder: sportsanlegg og flerbrukshaller. DALI og sensor på forespørsel.

Ønsker du å vite mer om prosjektet og belysningsløsningene?
Kontakt oss!