Til toppen

Miljøfyrtårn


Vi er stolt over å være en sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift, en prestisjetung anerkjennelse som vitner om vår forpliktelse til bærekraft og miljøansvar. Denne sertifiseringen er et viktig skritt i vår reise mot å skape en mer bærekraftig fremtid, og det markerer vårt engasjement for å forbedre våre miljøstandarder i alle aspekter av virksomheten vår.


Stolt sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift

Miljøfyrtårn-sertifiseringen er Norges mest brukte sertifisering for bedrifter som ønsker å dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Det er en omfattende sertifisering som evaluerer bedrifter på områder som energibruk, avfallshåndtering, transport, innkjøp og arbeidsmiljø.

Som en Miljøfyrtårn-bedrift, har vi implementert konkrete tiltak for å forbedre våre miljøprestasjoner. Dette inkluderer tiltak for å redusere vårt karbonavtrykk, minimere avfall, optimere energibruken, og fremme et sunt og trygt arbeidsmiljø. Vi har også forpliktet oss til å opprettholde en kontinuerlig forbedringsprosess, hvor vi regelmessig evaluerer og forbedrer vår miljøprestasjon.

Dette er ikke bare bra for miljøet, det er også bra for virksomheten vår. Miljøfyrtårn-sertifiseringen hjelper oss med å drive mer effektivt, redusere kostnader og forbedre omdømmet vårt. Den sender også et sterkt signal til kunder, partnere og ansatte om at vi tar vårt miljøansvar på alvor.

 

Men dette er bare begynnelsen.

Som en sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift er vi forpliktet til å fortsette vår innsats for bærekraft og miljøbevissthet.
Vi ser frem til å fortsette å forbedre våre miljøpraksis og til å lede vei mot en mer bærekraftig fremtid.
Vi er takknemlige for anerkjennelsen som Miljøfyrtårn-sertifiseringen gir oss,
og vi er mer motiverte enn noen gang til å fortsette vår reise mot bærekraft.

Vår bærekraftsreise